krupek 15 474 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Army of Two już mamy ograne, obie części Dzięki za tyle propozycji, skuszę się chyba na Borderlands II Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Borderlands 2 czy Darksiders 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Borderlands 2 czy Darksiders 2 gram teraz w tego D2 i już Ci mogę powiedzieć, że przehypeowane to strasznie. Zresztą podobnie myślę o jedynce. Sam fakt, że w B2 masz co-op powinien rozwiać Twoje wątpliwości co do wyboru gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 BL2 zdecydowanie. Darksiders 2 w przeciwieństwie to świetnej jedynki jest nudawne i rozciągnięte niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Borderlands 2 all the way. Fantastyczny sequel swietnej jedynki. Mnostwo grania, przemiodny coop, rewelka. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Drozdoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 mam pytanko, przeszedłem Mass Effect 3 i obecnie gram w Deus Ex HR, chciałbym sie dowiedziec o innych grach gdzie mamy jakiś system wyborów. niekoniecznie tak rozbudowane jak w tych grach. w skyrim jest coś takiego? wiem ze w dragon age i alpha protocol są wybory bo gralem.pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Najlepszy system wyborów ma Spec Ops the Line. Nie ma ich jakoś specjalnie dużo, ale są fajnie wkomponowane w rozgrywkę. W ogóle Spec Ops to bardzo niedoceniona gra, a w zalewie tych wszystkich identycznych modern shooterów to coś innego, od strony fabularnej dużo głębszego. Walking Dead też jest bardzo dobre. Edytowane 20 Listopada 2012 przez noxious33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Drozdoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 no na Walking Dead czekam az bedzie całość na płycie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Heavy Rain,tam twoje wybory mają przeogromne znaczenie Edytowane 24 Listopada 2012 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) może ktoś polecić jakiś tytuł[y] podobne do ac, uncharted.... jakieś dobre gry przygodowe/akcji z dobrą fabułą (coś innego niż MP3 i batmany?) Edytowane 25 Listopada 2012 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Drozdoo Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 L może ktoś polecić jakiś tytuł[y] podobne do ac, uncharted.... jakieś dobre gry przygodowe/akcji z dobrą fabułą (coś innego niż MP3 i batmany?) L.A Noire, Castlevania, Red Dead Redemption np. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 może ktoś polecić jakiś tytuł[y] podobne do ac, uncharted.... jakieś dobre gry przygodowe/akcji z dobrą fabułą (coś innego niż MP3 i batmany?) Sleeping Dogs, Deus Ex (choć tu widok fpp) Enslaved (prosta acz fajna przygoda) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dishonored Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zdecydowanie Sleeping Dogsy! Świetny klimat i oprawa A/V, kapitalny gameplay - jeśli się wkręcisz, to już na dobre, aż do platyny, która wpada tutaj z przyjemnoscią chyba każdemu, kogo gra porwała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zdecydowanie Sleeping Dogsy! Świetny klimat i oprawa A/V, kapitalny gameplay - jeśli się wkręcisz, to już na dobre, aż do platyny, która wpada tutaj z przyjemnoscią chyba każdemu, kogo gra porwała. Potwierdzam, kawał zaj3bistej chińszczyzny . Bawiłem się zacnie i masterowałem wyniki . Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Deus EX, RDR, LA Noire - w przypadku ostatnich dwoch wazna jest bardzo dobra znajomosc jezyka angielskiego, w szczegolnosci przy LA Noire Cytuj Odnośnik do komentarza
Endri.u 2 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Poradźcie, jakie gry polecacie dl dzieci? Syn ma 8 lat. Na razie mamy FIFA 13, i ściągnięte z PS+ (darmowe kody 30. dniowe) Ratchet & Clank: All4One, LittleBigPlanet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Może wonder book: księga czarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Poradźcie, jakie gry polecacie dl dzieci? Syn ma 8 lat. Na razie mamy FIFA 13, i ściągnięte z PS+ (darmowe kody 30. dniowe) Ratchet & Clank: All4One, LittleBigPlanet 2 Lego. Szczególnie Piraci z Karaibów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) ale chcesz w co-opie, na dwoje, czy w ogole dla synka ? Bo moj prawie 5-latek gra w duzo gier. Takze jak wroce na jamke to moge cos tam wyskrobac. Pozdrawiam grajacych ojcow Edytowane 6 Grudnia 2012 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Endri.u 2 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 a sport champions 1 i 2 warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Poszukuje jakieś dobrej gry z uniwersum władcy pierścienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 a sport champions 1 i 2 warto kupić? Polecam jedynke wziąć najpierw i sprawdzić. Osobiście polecałbym, można się poruszać, porywalizować we dwoje i mieć dużo funu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Jedynka ma chyba demo na storze, wg mnie warto, sześć dyscyplin, każdy znajdzie coś dla siebie, ja lubię pingponga, moja pani gladiatorów, a córka łucznictwo. Lionel IMO najlepszy był Powrót króla, ale to na PS2 wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Na ps2 to wiem,miałem ta gre,ale chodzi mi na ps3 czy wyszła dobra gra z uniwersum Tolkiena Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi