krupek 15 481 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Jest Lord of the Rings Conquest, możesz sprawdzić sobie demo, bo jest na PSS. Kiedyś chwilę grałem, takie średniawe w sumie, ale za jakąś małą kasę można pograć No i rzecz jasna, świeży Władca Pierścieni w klimatach LEGO, ale o tym pewnie wiesz. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 LOTR Conquest jest mocno średni, nie polecam. Główna jego wada to to, że nie gramy cały czas głównymi bohaterami znanymi z trylogii, tylko jakimiś szeregowymi żołnierzykami. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 wypalam się panowie i to przed świętami z taką ilością wolnego czasu ;(... multi mnie już nudzi, a B:AC mi nie podchodzi... potrzebuję czegoś z dobrą fabułą okraszone także dobrym gameplayem, niekoniecznie nowego, lubię praktycznie każdy typ gry. proszę o POMOC jbc to w gamecardzie macie tytuły w jakie grałem Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 XCOM? Dishonored? Max Payne 3? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Polecam Black Ops 2. Świetna grafika, nietuzinkowa fabuła, fajny gameplay z dużą ilością nowości. Warto, bo FPSy dzisiaj to rodzynki. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 XCOM? Dishonored? Max Payne 3? Mam XCOM i Max Payne 3. Maksiu to takie strzelanie na pałę od cutscenki do cutscenki. XCom to dobra strategia turowa, można 20-30h pograć. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 wypalam się panowie i to przed świętami z taką ilością wolnego czasu ;(... multi mnie już nudzi, a B:AC mi nie podchodzi... potrzebuję czegoś z dobrą fabułą okraszone także dobrym gameplayem, niekoniecznie nowego, lubię praktycznie każdy typ gry. proszę o POMOC jbc to w gamecardzie macie tytuły w jakie grałem Pier,dol konsole i ściągnij z GOGa Treasure Adventure Game, czyli najlepszą grę 2011 roku. http://www.gog.com/gamecard/treasure_adventure_game Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Panowie potrzebuje opinii czy warto zagrać w te giery: -syndicate -spec ops -amazing spideman -singularity -metro -binary domain -fear 2,3 -red faction armageddon -vanquish która warto obadać, które olać? maja w sobie cos ciekawego? Cytuj
maztika 36 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 singularity to świetny i niedoceniony fps, grając można mieć skojarzenia trochę z bioshockiem. fear 2 i 3 również poleciłbym. solidne fps'y. pierwszą część imo omijaj z daleka. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Panowie potrzebuje opinii czy warto zagrać w te giery: -syndicate -spec ops -amazing spideman -singularity -metro -binary domain -fear 2,3 -red faction armageddon -vanquish która warto obadać, które olać? maja w sobie cos ciekawego? imo najlepszy jest z tego syndicate i vanquish. ogólnie same mocne tytuły i rożne style gry. Każda warta przynajmniej sprawdzenia. Spider może być tu czarnym koniem - grałem kiedyś w spidermana na PS3 i była to jedna z lepszych gier w kategorii super średniej Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 (edytowane) Spec ops ma najlepszy scenariusz ze wszystkich modern shooterów ostatnich lat i jeden z najlepszych w ogólności. Na minus to to, że ta gra to taki "jednorazowy strzał", przejdziesz raz i później na sprzedaż, ale fabularnie miażdży wszystkie te gówniane cody, batlefildy, mohy, cały ten niegrywalny crap. W ramach zachęty obejrzyj sobie: http://www.youtube.com/watch?v=kjaBsuXWJJ8 W Vanquishu mi najbardziej spodobało się tempo rozgrywki, nie ma ślamazarnego ostrzeliwania się zza winkla tylko stuprocentowa nacisk na akcję, czysty fun. Bardzo dobra gierka. W Binary Domain nie grałem, ale w internecie piszą, że to jedna z bardziej niedocenionych gra ostatniego roku, więc pewnie warto sprawdzić. Red Faction nie polecam, słabe pod każdym względem. Edytowane 20 grudnia 2012 przez noxious33 Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Far Cry 3 czy Hitman Absolution? Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Panowie potrzebuje opinii czy warto zagrać w te giery: -syndicate -spec ops -amazing spideman -singularity -metro -binary domain -fear 2,3 -red faction armageddon -vanquish która warto obadać, które olać? maja w sobie cos ciekawego? Ja ze swojej strony na pewno polecilbym Fear jesli liczy sie dla ciebie singiel, bo multi to raczej nie bardzo. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Panowie potrzebuje opinii czy warto zagrać w te giery: -syndicate -spec ops -amazing spideman -singularity -metro -binary domain -fear 2,3 -red faction armageddon -vanquish która warto obadać, które olać? maja w sobie cos ciekawego? Binary Domain zdecydowanie jeżeli mówimy o single. GRałem z tych gier w Binary Domain, Syndicate, metro, vanquish i spec ops. Syndicate nie przeszedłem chociaż krótka to mnie znudziła i dvd opchnąłem. Metro fajne dla tego co czytał ksiązkę. Spec Ops to genialna fabuła ale kijowy gameplay. Vanquish skonczyłem ale w bólach bo w pewnym momencie nudno się robi. Wszystkie te gry to jednostrzałowcy ale Binary to najsmakowitszy kąsek Zakupiłem za 69 zł przeszedłem i nie żałuje. Fabuła dosyć ciekawa a walki dosyć fajnie rozwiązane. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 (edytowane) vanquish - super szybka mega widowiskowa akcja (skilowa z ultra wygodym sterowaniem) z maxpaynowymi patentami przywodząca na myśl zoe i omega boost, japońska szkoła w najlepszym wydaniu - geniusz Edytowane 22 grudnia 2012 przez Kazub Cytuj
Gość Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Spec Ops: The Line oraz Binary Domain gorąco polecam! Świetne i niedocenione gry Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 1 stycznia 2013 Opublikowano 1 stycznia 2013 dobra jedziemy teraz moja kolej: -Mianowicie ktory PES 2013, 2012 czy 2011? zaniedbalem sie ostatnio i nie wiem ktora z tych czesci najlepsza? czy warto przeplacac i kupowac najnowsza badz kupic starsze wydanie troche taniej? Zaznaczam interesuje mnie PES wiec nie piszcie mi ze Fifa to i Fifa tamto:-) Zaleglosci: -Ded Island -Resistance 3 -Black Ops1 i 2 -Slepping Dogs -Asura's Wrath -Ninja Gaiden 3 -Hitman: Absolution -inFamous 2 -Enslaved -Dead Rising 2 i to by bylo na tyle:) Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 1 stycznia 2013 Opublikowano 1 stycznia 2013 PES 13 jest najlepsza. Dalej gorsza od FIFY 13,ale zdecydowanie lepsza od 11 i 12(swoje opinię wyrażam po zagraniu dema,dem) Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 1 stycznia 2013 Opublikowano 1 stycznia 2013 PES 13 jest najlepsza. Dalej gorsza od FIFY 13,ale zdecydowanie lepsza od 11 i 12(swoje opinię wyrażam po zagraniu dema,dem) Potwierdzam. Choc FIFA jest znacznie lepsza imo, to jednak zawsze gram w dema PES-a i najnowsza wersja jest zdecydowanie najlepsza. Konami zrobilo spory krok do przodu i na pewno wybralbym PES 13, a nie starszy. Cytuj
astex 1 Opublikowano 1 stycznia 2013 Opublikowano 1 stycznia 2013 PES 13 jest najlepsza. Dalej gorsza od FIFY 13,ale zdecydowanie lepsza od 11 i 12(swoje opinię wyrażam po zagraniu dema,dem) Potwierdzam. Choc FIFA jest znacznie lepsza imo, to jednak zawsze gram w dema PES-a i najnowsza wersja jest zdecydowanie najlepsza. Konami zrobilo spory krok do przodu i na pewno wybralbym PES 13, a nie starszy. a ja bym chcial, zeby PES znow byl lepszy od Fify bo jak dla mnie obie gry ostatnio zahamowaly rozwoj. Co roku tez to sobie obiecuje. I choc faktycznie PES zrobil krok do przodu to Fifa jest ciagle krok przed nim. Ale jezeli kupic PESa to na pewno 13 najlepsza Cytuj
mishka 5 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 testament shelrocka? anyone? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 SH:Downpour - da się zaliczyć bez relanium? Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Skyrim czy Dark Souls? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Skyrim. Swoją drogą, niedługo będę puszczał go dalej, ale na Xboxie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi