Olsen 60 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Skyrkim starczy na dłużej, znacznie dłużej, wiec polecam grę Bethesdy. Far Cry również polecam ale na później, gdy stanieje jeszcze bardziej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Ja bym też wziął pod uwagę, czy chcesz postrzelać, czy bardziej wgłębić się w klimaty magii i miecza, bo chyba to jest tutaj kluczowe. Osobiście, brałbym Far Cry. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kszaqu 12 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jaką strzelankę online najlepiej wybrać, aby wciągnęła na długie godziny, była w niezłej cenie, no i żeby ludzie w nią grali Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Z tpp to Uncharted 2/3, z fpp to ktorys CoD albo BF3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja jeszcze poleciłbym Red Dead Redemption, a zwłaszcza Undead Nightmae. Naprawdę ciekawe wariacje trybu multi, zwłaszcza obrona przed hordami zombiaków. Wciąga jak cholera a i chętnych nie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Resistance 3,któryś z Red Faction,Syndicate czy Duke Nukem Forever,które wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja bym wziął R3 i Syndicate. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 nie posłucham was i tak kupię coś innego, ale chętnie wysłucham co byście wybrali: skyrim - nie grałem, z tego co wiem jest OK dragon ball budokai HD - zagrywałem sie w budokaie na ps2 i jestem fanem DB, podobno to tez jest OK Hitman Final fantasy XIII-2 - grałem w XIII i mi się znudziła po paru godzinach, podobno ta jest lepsza Batman AC - GRA TARGÓW i w ogóle ale nie jestem fanem batmana, a gra podobno GOTY ew. moze jakieś inne jRPG? Myslalem o Tales of Xillia ale chyba nie wydali tego w normalnej wersji językowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 dragon ball budokai HD - zagrywałem sie w budokaie na ps2 i jestem fanem DB, podobno to tez jest OK Ogrywam aktualnie, jest dobrze (Budokai 3). Weź tylko pod uwagę, że jest zmieniony soundtrack w tym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 batman to top 10 generacji. trzea zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ogrywam aktualnie, jest dobrze (Budokai 3). Weź tylko pod uwagę, że jest zmieniony soundtrack w tym wydaniu. A jak wygląda zawartość gry? Nie dodali żadnych postaci? Universum Batmana nie lubię, nie kupię tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Co polecicie z gier o tematyce II wojny światowej ? Bardziej chodzi mi o jakieś TPP, albo FPS. Ograłem już COD 3. Co myślicie o MOH Airborn, albo The Saboteur ? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 The Sabouteur polecam jak najbardziej Świetna gra, calak zrobiony. Dla mnie jest o wiele lepsza niż ta popylina dla casuali, czyli Assassin's Creed. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 moze... Sniper Elite V2 - taktyczny shooter It is a remake of Rebellion's 2005 game Sniper Elite. akcja rozgrywa sie w Berlin in April–May 1945, o programie V-2 (rocket program). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie (i Panie) doradźcie Jestem starym wyjadaczem, ale jeśli chodzi o next geny to jakims cudem omijałem PS3 (mimo że fanbojem X360 nigdy nie byłem, poprzednio miałem PSXa i PS2). Jak piszę ograłem większość multiplatformowych tytułów na Xboxie 360, ale niedawno kupiłem Vitę, a za Vitą przyszła pora na PS3 Na razie mam tylko 3 gry (Heavy Rain i Dead Space do ponownego przejścia, a z PSN Wipeout HD), ale doradźcie jakie gry kupić na konsolę Sony, które są exclusivami? Już mam na mojej liście "do zakupu" trylogię Uncharted i inFamous 1 i 2. No i Ni No Kuni będzie obowiązkowy, ale to jak trochę stanieje. Co jeszcze polecacie z exclusiwów na PlayStation 3 ? Z góry dzięki za sugestie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jak lubisz FPS to koniecznie Resistance, też całą trylogie w jednym pudełku można nabyć. Do tego Killzone, choć osobiście nie przepadam. Jak wyścigi to Motorstorm i Gran Turismo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) littlebigplanet series Edytowane 29 Stycznia 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ogrywam aktualnie, jest dobrze (Budokai 3). Weź tylko pod uwagę, że jest zmieniony soundtrack w tym wydaniu. A jak wygląda zawartość gry? Nie dodali żadnych postaci? Jest to 100% port z PS2 podbity do HD i z zestawem pucharków (jedna platyna za 2 gry), żadnych bonusów. @Nitro619 Oprócz tego co już wymienili wcześniej to jeszcze Heavenly Sword, God of War 3, seria Ratchet & Clank, MGS 4, Dead Nation, SSHD + jeszcze by się coś znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kryhu44 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Modern Warfare 3 czy Black Ops 2? W którą lepiej gra się online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja polecam jednak MW3. Mimo tego, że nie miałem żadnej styczności z multi w BO2 to MW3 oferuje świetny tryb Spec-Ops Survival. Wciąga jak chvj. Co do multi to MW3 było całkiem ok ale przyznam, że grałem niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Kingdoms of amalur reckoning czy Darksiders 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 FIFA czy PES? nie no żartuję, szukam jakiejś gry ruchowej, może być na move'a, jakaś Zumba czy coś w ten deseń, żeby się poruszać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kingdoms of amalur reckoning czy Darksiders 2? amalur to gra na 100h z za(pipi)istym systemem walki, świetnym rozwojem postaci i masą lootu do zebrania. D2 to dobra gra, też jest co zbierać, walka daje radę ale przygody Śmierci wydają się być dla mnie mniej ciekawe, lokacje niepotrzebnie rozlazłe i w ogóle bierz amalura Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Od niedawna mam PS3 i postanowiłem sprawdzić serię Motor Storm. Widziałem, iż wyszły chyba ze 3 odsłony tej serii na PS3. Moje pytanie - w którą zagrać ? Nie jestem fanem takiego gatunku, ale za tak niską cenę to aż grzech nie spróbować Ale możliwe, że moja przygoda skończy się tylko z jedną wersją więc która Waszym zdaniem jest najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Najwięcej pozytywnych głosów było chyba na drugą część czyli Pacific Rift. W pełniaka to grałem tylko w jedynkę, ale jakbym miał teraz kupować to była by to dwójka raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi