Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

nie posłucham was i tak kupię coś innego, ale chętnie wysłucham co byście wybrali:

skyrim - nie grałem, z tego co wiem jest OK

dragon ball budokai HD - zagrywałem sie w budokaie na ps2 i jestem fanem DB, podobno to tez jest OK

Hitman

Final fantasy XIII-2 - grałem w XIII i mi się znudziła po paru godzinach, podobno ta jest lepsza

Batman AC - GRA TARGÓW i w ogóle ale nie jestem fanem batmana, a gra podobno GOTY

ew. moze jakieś inne jRPG? Myslalem o Tales of Xillia ale chyba nie wydali tego w normalnej wersji językowej.

Panowie (i Panie) doradźcie :)

Jestem starym wyjadaczem, ale jeśli chodzi o next geny to jakims cudem omijałem PS3 (mimo że fanbojem X360 nigdy nie byłem, poprzednio miałem PSXa i PS2). Jak piszę ograłem większość multiplatformowych tytułów na Xboxie 360, ale niedawno kupiłem Vitę, a za Vitą przyszła pora na PS3 :) Na razie mam tylko 3 gry (Heavy Rain i Dead Space do ponownego przejścia, a z PSN Wipeout HD), ale doradźcie jakie gry kupić na konsolę Sony, które są exclusivami? Już mam na mojej liście "do zakupu" trylogię Uncharted i inFamous 1 i 2. No i Ni No Kuni będzie obowiązkowy, ale to jak trochę stanieje. Co jeszcze polecacie z exclusiwów na PlayStation 3 ? Z góry dzięki za sugestie :]

Ogrywam aktualnie, jest dobrze (Budokai 3). Weź tylko pod uwagę, że jest zmieniony soundtrack w tym wydaniu.

A jak wygląda zawartość gry? Nie dodali żadnych postaci?

Jest to 100% port z PS2 podbity do HD i z zestawem pucharków (jedna platyna za 2 gry), żadnych bonusów.

@Nitro619

Oprócz tego co już wymienili wcześniej to jeszcze Heavenly Sword, God of War 3, seria Ratchet & Clank, MGS 4, Dead Nation, SSHD + jeszcze by się coś znalazło.

Kingdoms of amalur reckoning czy Darksiders 2?

amalur to gra na 100h z za(pipi)istym systemem walki, świetnym rozwojem postaci i masą lootu do zebrania. D2 to dobra gra, też jest co zbierać, walka daje radę ale przygody Śmierci wydają się być dla mnie mniej ciekawe, lokacje niepotrzebnie rozlazłe i w ogóle bierz amalura :)

• 2 tygodnie później...

Od niedawna mam PS3 i postanowiłem sprawdzić serię Motor Storm. Widziałem, iż wyszły chyba ze 3 odsłony tej serii na PS3. Moje pytanie - w którą zagrać ? Nie jestem fanem takiego gatunku, ale za tak niską cenę to aż grzech nie spróbować :) Ale możliwe, że moja przygoda skończy się tylko z jedną wersją więc która Waszym zdaniem jest najlepsza?