Opublikowano 10 lutego 201312 l Autor Apokalipsę omijaj - to nie jest motorstorm a szrot w stylu spilt/second z skryptami Najlepszy motorstorm to zdecydowanie Pacifit Rift tylko jak wspominali poprzednicy w multi już w niego nie pograsz.
Opublikowano 10 lutego 201312 l Tak BTW to wszystkie Motorstormy na PS3 mają wersje demo, więc jaki problem zassać i zagrać? IMO: MS Arctic Edge (tylko PSP i PS2) / MS Pacific Rift > Motorstorm > MS Apokalipsa
Opublikowano 10 lutego 201312 l Apokalipsę omijaj - to nie jest motorstorm a szrot w stylu spilt/second z skryptami Najlepszy motorstorm to zdecydowanie Pacifit Rift tylko jak wspominali poprzednicy w multi już w niego nie pograsz. Split/second to szrot? OMG ale fakt, faktem apokalipsa to crap
Opublikowano 16 lutego 201312 l Weź jedynkę za bezcen, baw się dobrze, a później kup dwójkę za jeszcze mniej i miej tyle samo zabawy.
Opublikowano 17 lutego 201312 l nie chce zakladac nowego tematu w dziale ale przechodzac po sklepie ktorys raz moja uwafe zwraca Of Orcs an Men. Gral ktos jakoes wrazenia? Recenzje wskazuja ze to sredniak no ale wiemy jak jest z recenzjami dlatego moze ktos gral z Was i moze powiedziec co i jak?
Opublikowano 17 lutego 201312 l Pytanko gram właśnie w sly cooper trilogy i wróciła mi miłość do platformówek. Rayman Origins i Sly to 2 platformery w które ostatnio grałem przyjemnością. Czy możecie polecić jakieś podobne do nich lub do crasha gry? Nie podoba mi sie Ratchet i Little Big Planet od obu produkcji się odbiłem. Potrzebuje coś jak skończę Sly'a. Może być z gier z psn marketu bo np na xbla gram w outland które jest super i też w podobnych klimatach platformowych. P.S. Z klasyków z ps one mam już zakupione serie z Crashem i Spyro
Opublikowano 17 lutego 201312 l Zdecydowanie Jak and Daxter jedynka, jak dla mnie chyba najlepsza platformówka zaraz po Super Frogu. Sprawdź też Trine 1/2.
Opublikowano 22 lutego 201312 l Max Payne 3, Rage, Sniper Elite V2, CoD: World at War. Edytowane 27 lutego 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 26 lutego 201312 l Zastanawiam się nad zakupem trylogii Resistance tyko pytanie - czy te gry róznią się od siebie na tyle aby warto od razu kupić wszystkie 3 części (jak np zrobiłem z Uncharted) czy lepiej sobie odpóścić i tylko ograć Resistance 3?
Opublikowano 26 lutego 201312 l Zastanawiam się nad zakupem trylogii Resistance tyko pytanie - czy te gry róznią się od siebie na tyle aby warto od razu kupić wszystkie 3 części (jak np zrobiłem z Uncharted) czy lepiej sobie odpóścić i tylko ograć Resistance 3? każda jest maksymalnie inna. Pierwsze 2 części strasznie graficznie się postarzały.
Opublikowano 13 marca 201312 l IMO bardzo dobry, 10x lepszy od kupiastych codów no i na elicie bardzo wymagający z tego co pamiętam edit: mass effect 2 na insanity jest trudne Edytowane 13 marca 201312 l przez Yakubu
Opublikowano 14 marca 201312 l Mimo świetnej grafiki w Killzonach zdecydowanie wolę Resistance'y, które i tak nie są super hiper ale na mocną ósemke. Killzone ani fabuły ciekawej, bohaterowie z dupy, uniwersum takie sobie - ogólnie ładna gra, do przejścia i zapomnienia...
Opublikowano 15 marca 201312 l Przygodę z serią Assassin's Creed skończyłem pare lat temu na częsci drugiej, która to mi się bardzo podobała i teraz chętnie bym wrócił do tej serii, ale nie wiem która nowa odsłona jest warta zachodu (bo np jedynka była raczej nużąca). Jakieś sugestie?
Opublikowano 15 marca 201312 l Jak ci się podobała 2,Ezio i jego wątek to o graj koniecznie AC:B i AC:R(+obejrzyj Assassins Creed Embers). Z AC3 jest taki problem..ekhm. Jakby produkcja wyszła bez nazwy Assassins Creed w tytule byłaby bardzo dobra grą. Duży rozbudowany świat,polowania,klimat tych lat(tak jak w każdym AC ),masa zbieractwa,bitwy morskie jako AC to gra jest trochę...slaba? Connor taki bezpłciowy,Assasin z niego żaden Edytowane 15 marca 201312 l przez Lionel
Opublikowano 15 marca 201312 l Polska wersja Brotherhood ma tylko polskie napisy czy jeszcze dowalili dialogi?
Opublikowano 30 marca 201312 l Mam do wyboru Brink, Call of Juarez The Cartel, Bionic Commando oraz Singularity. Co wybrac ?
Opublikowano 30 marca 201312 l Guncon3 i Time Crisis 4 (PS3) działają na LCD? czy tylko na crt jak pistolety do psx i ps2? Edytowane 30 marca 201312 l przez PRQc