Yap 2 794 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Zmiana klimatu to w Darksiders 2. Długa, zacna, naprawdę idzie pokombinować czasami. Brałbym D2 bo DD to RPG podobnie jak Skyrim i zmiana klimatu to nie ten kierunek. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Dragons Dogma DA czy Skyrim ? Cytuj
ds 29 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 też zastanawiam się nad Dragons Dogma ale z drugiej strony kusi Dark Souls (do którego mam jednak pewne obawy) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Polecam Skyrima, bo to po prostu lepsza gra. Większy świat, brak resetu (w DA zabijesz wrogów i po jakimś czasie się odradzają). Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Dragon Dogma łyknę na pewno ale na Skyrima poświęciłem 240 godzin i nie ma dla mnie lepszej gry na tą generację. Fakt, że główny quest jest taki se ale tutaj jest tyyyyyle miejsc do zwiedzania, że sam tworzysz sobie opowieść o swoim herosie. Do tego świetne questy dla gildii. Od siebie polecam Skyrima - ale tu potrzeba czaaaasu na rozkoszowanie się grą. Cytuj
michal 558 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 niebawem chciałbym wymieniać GTA IV na dobry rpg lub przygodówkę na PS3. Jakieś propozycje? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Przygoda? Heavy Rain, The Walking Dead. RPG? Skyrim, Fallout. Cytuj
michal 558 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 a jak z poziomem trudności w tych RPGach?? Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 (edytowane) Szukam jakichś gier w singlu "na dłużej", co nie kończą się po 5 godzinach x_X Obecnie jeśli o takie chodzi to pogrywam w GT5 i NBA2k13, różne gatunkowo ale mnie więcej pokazuję o jakie gry mi chodzi Miałem też Skyrima, zastanawiam się nad Falloutem NV i Borderlandsami... Edytowane 4 maja 2013 przez Nitro619 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Borderlands możesz brać w ciemno. Przysiedzisz nad nimi trochę, a i fun z gry jest niezły. 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 tales of graces czy ni no kuni? kupie obie ale którą wziąć jako pierwszą? Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 MGS PEACE WALKER - wciaz nie mam wszystkiego a juz chyba ze 100hrsow nabilem lekko. do tego dochodzi co_op i jest zabawa, jak w piaskownicy, za malolata Cytuj
Strife 228 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 dApo Ni No Kuni pierwsze, ponieważ jest słabsze od Graces f( moje zdanie żeby komuś przypadkiem żyłka nie pękła). Po ograniu Graces f jako pierwszej pozycji byś się mulił przy Ni No Kuni mimo że jest piękną grą. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 (edytowane) tak mówisz bo właśnie już kupiłem graces limitke... i jestem zachwycony.. niestety za długo czekałem na wypowiedzi ;/. no cóż mam nadzieje że z ni no nie będzie tak źle. 14h gry a jestem w lesie Edytowane 12 maja 2013 przez dApo Cytuj
Strife 228 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 Mi zeszło 168h z grą, ale ją wymaksowałem całą tak mi się podobała i ani minuty znużenia, a to już jest coś, teraz czekam na Xillie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 Szukam jakichś gier w singlu "na dłużej", co nie kończą się po 5 godzinach x_X Obecnie jeśli o takie chodzi to pogrywam w GT5 i NBA2k13, różne gatunkowo ale mnie więcej pokazuję o jakie gry mi chodzi Miałem też Skyrima, zastanawiam się nad Falloutem NV i Borderlandsami... Fallout 3 i NV (GOTY) będą Ci starczyć na dziesiątki godzin, to samo ze Skyrimem. Borderlands 2 też podobno jest super, ale trzeba lubić tego typu gry. Ja mam i choć całkiem nieźle się bawię, to nie do końca rozumiem te wszechobecne zachwyty. 1 Cytuj
ds 29 Opublikowano 22 maja 2013 Opublikowano 22 maja 2013 Szukam jakichś gier w singlu "na dłużej", co nie kończą się po 5 godzinach x_X Obecnie jeśli o takie chodzi to pogrywam w GT5 i NBA2k13, różne gatunkowo ale mnie więcej pokazuję o jakie gry mi chodzi Miałem też Skyrima, zastanawiam się nad Falloutem NV i Borderlandsami... DARK SOULS. Nie dość, że jedna z najlepszych gier ever to jeszcze zabawy na kilkaset godzin. 2 Cytuj
okens 541 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Wlasciwie to chcialem sie tylko dowiedziec czy Okami i Yakuza 1 i2 HD wyszly w koncu w wersji pudelkowej? Cytuj
CoolPhone 0 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) To mój pierwszy post więc wypada się przywitać PS3 mam 3 miesiące więc świeżak ze mnie. Z gier, które zakupiłem kilka mnie nie wciągło (RDR, GT5, LBP 1) Chyba dałem im zbyt mało czasu. Zostawiam je na przyszłość. Natomiast pierwsza część Batmana spodobała mi się bardzo. Dodatkowo z kolegami grywam w FIFE. Miesiąc temu przyszło mi MK9 przy którym spędzam ostatnio czas na konsoli. Nie jestem wybredny z natury, tylko z racji mojego zawodu brakuje mi czasu więc gram tylko w to co naprawdę spodoba mi się odrazu na starcie. Przed nastepnym zakupem zapytam tutaj - może nowa gra nie dołączy do tych zbierających kurz na półce. Otóż jestem fanem Horrorów (silent hill 2 na PC to było coś). Zaproponujecie mi coś przy czym będę się mógł wystarszyć? Podobno nowe RE i Silent Hille nie są zbyt dobre, stąd moje wątpliwości co do wyboru. Pozostaje otwarty na wszelakie propozycje. Ewentualnie druga opcja - jestem wielkim fanem zombie więć może coś wciągającego z tych klimatów? Byłbym bardzo wdzięczny za propozycje w obu opcjach Edytowane 1 czerwca 2013 przez CoolPhone Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Zdecydowanie Dead Space 1 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Jak zombie to The Walking Dead The Game (przygodówka) albo Dead Island(sandbox, coop do 4 osób). Cytuj
CoolPhone 0 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Wywęszyłem pierwszą część Dead Space na allegro. Zastanawiałem się w sumie jeszcze nad F.E.A.R 1. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Bierz DS, klasyka już teraz. Późniejsze części gorsze, niestety:( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi