Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Już miałem DC dodać do wishlisty. Ale zastanawiam się nad Diablo 3. Czy można grać w to w singla z jakimś questem głównym, czy to wyłącznie multi?
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Najchętniej zagrałbym w coś będącego lepszym technicznie Alpha Protocol. To jedna z niewielu gier, gdzie mam ochotę zaraz przejść od nowa i pociągnąć zupełnie inaczej fabułę, nawiązać inne sojusze, inaczej odpowiadać na pytania etc.Coś w tym stylu jeszcze znajdę? Najbliższy konwencji chyba jest Mass Effect, ale jestem już po trylogii.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Z powyzszych w zasadzie Dragon's Crown wyglada spoko. To dobre dla singla, czy raczej multi? Prosze jeszcze o pare killerow, dopisze sobie do listy. Możesz ogrywać samotnie, lub w coopie, na jednej kanapie i przez sieć po wbiciu 20 levelu, dzięki czemu znacznie ograniczone zostało napotykanie lamerów wychodzących z sesji po pierwszych minutach. W każdej chwili dołączyć mogą do was 2 osoby z sieci, lub 3 jeśli grasz samotnie. Gierka to w sumie taki klon Diablo, ale w ujęciu beat em up 2D. Przygotuj się na sporo grindowania lootu, rozwijania skilli, naprawiania orężu i handlu. Za dodatkowy bajer robią postacie innych graczy, których szczątki zbieramy podczas rozrywki online w miejscu gdzie polegli i po wskrzeszeniu dodajemy jako boty do swojej drużyny. Jeśli lubisz klimaty jrpg i strategie turowe, bardzo dobra jest też Valkyria Chronicles. Edytowane 5 sierpnia 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Mnie tam sterowanie na padzie nie przeszkadzało, było bardzo podobne do Baldur's Gate Dark Alliance z ps2, aczkolwiek grałem tylko w demo. Biorę wersję na ps4.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Ale granie w singla Diablo 3 to musi być mordęga ;_; Jeśli nigdy nie zasmakowałeś jak dobre jest Diablo 3 po 2.0 na PC to na konsolce można nawet-nawet się bawić.
Opublikowano 5 sierpnia 201410 l Jeśli lubisz klimaty jrpg i strategie turowe, bardzo dobra jest też Valkyria Chronicles. Uwielbiam i jedno i drugie, dlatego VC czeka na półce aż dokończę Ni No Kuni, bo dwóch kreskówek na raz nie chcę przechodzić Dzięki za wszystkie opinie.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Lubię FPSy a Killzone'a uwielbiam a nie grałem nigdy w Battlefjuta ani w CoDa. No i rodzi się pytanie którą grę wybrać, choć bardziej skłaniam się po filmikach ku BF (klimat "helikopter w ogniu"). Nie wiem też którą część danej gry wybrać? Słyszałem że BF4 jest zabugowany i może lepiej wybrać BF3? Ale BF3 zamkną szybciej serwy niż BF4 ;/ Natomiast w CoD po filmikach rajcuje mnie moderwarfare czy jakoś tak. To samodzielna gra czy trzeba mieć podstawkę którejś części?
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Lubię FPSy a Killzone'a uwielbiam a nie grałem nigdy w Battlefjuta ani w CoDa. No i rodzi się pytanie którą grę wybrać, choć bardziej skłaniam się po filmikach ku BF (klimat "helikopter w ogniu"). Nie wiem też którą część danej gry wybrać? Słyszałem że BF4 jest zabugowany i może lepiej wybrać BF3? Ale BF3 zamkną szybciej serwy niż BF4 ;/ Natomiast w CoD po filmikach rajcuje mnie moderwarfare czy jakoś tak. To samodzielna gra czy trzeba mieć podstawkę którejś części?Jeżeli Helikopter w Ogniu to CoD4 MW. Gra jest bardzo podobna, wręcz niektóre misje identyczne do filmu (oba dzieła podobają mi się i polecam). Nie wiem jak aktualnie z multi ale zapewne mało osób gra. Najlepszy BF to Bad Company 2, ale to pewnie wiesz ;-)
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Na amerykańskim PSS są ciekawe promocje na PS2 Classics: Persona 3 FES za $5 Persona 4 za $8 Odin Sphere za $4 Disgaea za $4 SMT: Digital Devil Saga za $8 SMT: Digital Devil Saga 2 za $8 SMT: Devil Summoner za $4 SMT: Devil Summoner 2 za $4 Są jeszcze inne, ale te co nie co kojarzę. Co warto sobie wziąć?
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Poszukuję jakiegoś fajnego jRPG - co polecacie? Tylko nie Final Fantasy
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Poszukuję jakiegoś fajnego jRPG - co polecacie? Tylko nie Final Fantasy Ni No Kuni albo Valkyria Chronicles Szkoda, że nie masz x360 bo tam jest Tales of Vesperia i Lost Odyssey - dobre rodzynki jedne z lepszych jrpg na poprzedniej generacji.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Nom, o tych dwóch myślałem. Ale jest kilka tytułów takich stricte z KKW typu... Tales of Xillia? Nie wiem, straciłem orientacje dwie generacje temu. Edytowane 19 sierpnia 201410 l przez Szejdj
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Zajrzyj do działu z RPG to napewno znajdziesz czego szukasz. Ja też przestałem grać w jrpg po Rouge Galaxy i FF XII i na tych stricte japońskich się raczej nie znam.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l A Vesperii nie ma na ps3 rowniez? edit: a chyba jest, tylko ze jap Edytowane 19 sierpnia 201410 l przez _Red_
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l warto brać Grę o Tron ? gram obecnie w New Vegas, jest genialna, a slyszalem ze GoT opiera się przede wszystkim na dialogach i wyborach. oraz czy brać Rage ? są tam jakieś fajne miejscówki i questy? pozdro
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Polecam RAGE. Trochę gra pogrzebana w pokładanej w niej nadziejach. Wyszedł solidny shooter z elementami rpg i wyścigów. Dużo zbieractwa i kustomizacji broni. Mi przypadło do gustu. Uczucie podczas ostrzału takie jakie powinno być. Sympatyczny feeling broni. Edytowane 21 sierpnia 201410 l przez MiK86
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Rage naprawde nie jest zle. Lokacje sa spoko, czasem idzie podskoczyc kiedy delikwent wyskakuje zza wegla. Dobry szpil, tylko powtarzajace sie schematy potrafia znuzyc. Moja rada - kombinowac z broniami ile wlezie i nie oszczedzac pestek.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Rage to naprawdę soildny shooter - sam ostatnio byłem zaskoczony jakością tej nieco niedocenionej gry (świetnie się strzela, do tego niekiedy grafiki potrafi zachwycić). Szkoda tylko, że wersja PS3 znacznie odstaje od PC/iXa.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Wczytujące się tekstury na ps3 są okropne no i po paru godzinach już zaczna się nudzić praktycznie ten sam schemat działania.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Hmm, zachwalacie tak Rage, aż mam ochotę dopisać je do mojej wantlisty. Problem w tym, że demo mnie kompletnie zniechęciło z tego co pamiętam, a szczególnie brak minimapy, bo jak dzieciak gubiłem się. Zmieniło się coś w tej kwestii oraz jak demo wypada wobec pełnej wersji?
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l W demo nie grałem, a mapa/kompas jest przy większych lokacjach, tam gdzie możemy się poruszać pojazdem.