Gość Siwy_ Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 Poleccie cos fajnego i taniego (do 50zl) do postrzelania online. Uncharted 2 juz mi sie znudzil, a do pozyczonego Battlefielda BC2 sie zniechecilem przez patcha 1,7gb, nie sciagam go Moze Modern Warfare 2 ? Cytuj
Winter 0 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 (edytowane) W związku z tym, że właśnie dostarczany jest do mnie czwarty pad, poszukuję jakichś dobrych, bądź też mniej dobrych gier dla 4 graczy NA JEDNEJ KONSOLI. Nie koniecznie co-op, mogą być też gry polegające na rywalizacji. Edytowane 17 czerwca 2011 przez Winter Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 Tak na szybko: Mortal Kombat, starcia 2vs2 Zombie Apocalypse z PSS, coop do 4 graczy na jednym ekranie. Rag Doll Kung Fu z PSS, smiechowa bitka do 4 graczy Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 Jest jeszcze ModNation Racers w którym się całkiem spoko bawiłem z kumplami. Cytuj
Winter 0 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 Dzięki za odpowiedzi.Coś jeszcze pokroju Zombie Apocalypse? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 Top Spin 4 czy Virtua Tennis 4? Nie gram na move'ach i innych wynalazkach, tylko poczciwy DS3. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 Ten Mortal na 4 osoby za dobry nie bedzie, bo na raz graja tylko dwie osoby (i jak ktos nacisnie L1 to wchodzi osoba z team) - granie w 4 osoby to tak raczej od biedy tam jest. Ja od siebie moge polecic: BLUR - mozna sie scigac we 4 osoby, albo grac w trybie typu arena. Warto dodac ze gra przy podzielonym ekranie chodzi mega szybko, pelna predkoscia z czym w innych grach jest roznie. Naprawde miodna sprawa Motorstorm Pacific Rift - tez dobry tytul, w zasadzie nie ma co sie rozpisywac Resistance Fall of Man - multiplayer na splicie. Mega sprawa - nie ma to jak deathmatch na 4 osobowym splicie Tanks (gra z PSS) - kupilem w promocji, nie wiem ile normalnie kosztuje ale pewnie nie duzo. Po prostu tanki - kazdy wie o co chodzi. Dobra pozycja jesli sie lubi tego typu gierki Wszystkie te gry sa tanie, co jest ich dodatkowa zaleta Cytuj
Winter 0 Opublikowano 18 czerwca 2011 Opublikowano 18 czerwca 2011 Ten Mortal na 4 osoby za dobry nie bedzie, bo na raz graja tylko dwie osoby (i jak ktos nacisnie L1 to wchodzi osoba z team) - granie w 4 osoby to tak raczej od biedy tam jest. Ja od siebie moge polecic: BLUR - mozna sie scigac we 4 osoby, albo grac w trybie typu arena. Warto dodac ze gra przy podzielonym ekranie chodzi mega szybko, pelna predkoscia z czym w innych grach jest roznie. Naprawde miodna sprawa Motorstorm Pacific Rift - tez dobry tytul, w zasadzie nie ma co sie rozpisywac Resistance Fall of Man - multiplayer na splicie. Mega sprawa - nie ma to jak deathmatch na 4 osobowym splicie Tanks (gra z PSS) - kupilem w promocji, nie wiem ile normalnie kosztuje ale pewnie nie duzo. Po prostu tanki - kazdy wie o co chodzi. Dobra pozycja jesli sie lubi tego typu gierki Wszystkie te gry sa tanie, co jest ich dodatkowa zaleta Dzięki. Heavy Weapon - czołgi 1 i Battle Tanks - czołgi 2 już mam. Battle Tanks mogę polecić na 4 osoby, przypominna poczciwe czołgi z pegazusa z lepszą oprawą. Resistanca też mam, prawda jest fun. BLUR wydaje się dobrym pomysłem, zwłaszcza że ostatnio czaję się na jakieś wyścigi. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Top Spin 4 czy Virtua Tennis 4? Nie gram na move'ach i innych wynalazkach, tylko poczciwy DS3. Virtua !!! Zdecydowanie, najlepszy tenis jaki wyszedł. Prosto i przyjemnie się gra - moim zdaniem graficznie też wypada lepiej. Top Spin jakoś mi nie pasuje, nie ten system grania. W VT4 jest bardzo przyjemna kariera zrobiona w formie planszowki. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 Mass Effect 2 vs. L.A. Noire vs. inFamous 2 Szukam czegoś co starczy mi na naprawdę długo( jak RDR czy Assasin), czegoś co nie znudzi się po pierwszym przejściu a co przy każdym odpaleniu gry pokazuje coś nowego. Trial i demo Mass Effect'a były świetnie, jednak uniwersum wydawało się takie puste ( nie grałem w 1, więc to pewnie wina tego ). inFamous pewnie za kilka miesięcy stanieje do 100 zł więc nie chce teraz przepłacić. I tak naprawdę nie wiem czego spodziewać się po LA. Czy to coś bardziej jak GTA czy RDR. GTA nienawidzę, RDR uwielbiam, a nie wiem w jakim stylu jest LA. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 22 czerwca 2011 Opublikowano 22 czerwca 2011 Polecilbym Mass Effect 2. z wymienionych to starczy Ci na najdluzej i jest z nich najlepsza. LA Noire to bardziej point and click niz RDR czy gta, tylko ze zamiast przesuwac kursor przesuwasz kukielke ktora ma byc twoja postacia. imo dobra gra na raz i warto ja bedzie kiedys obadac. najlepiej w jakims packu z wszystkimi dlc? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 Moglby ktos polecic fajne gry na dwoch? cos na wzor Dead Nation. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 Jak mechanika na wzór DN to Lara Croft and tGoL oraz Zombie Apocalypse. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Larę Croft polecam, naprawdę świetna gra. Dużo strzelania, dużo broni, no i najlepsze zagadki jakie widziałem od dawna - nie odnosi się wrażenia, że wrzucili je dla przedszkolaków, ale nie trzeba siedzieć 30 minu i rozgryzać jak co poustawiać. Polecam Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Dzieki bardzo, obadalismy triala i naprawde fajnie to wyglada. Jezeli ktos jest chetny na zakup, to zapraszam do tematu o skladkach Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Ja jeszcze poleciłbym obie części DeathSpanka ;] Cytuj
VesTerr 0 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Red Dead Redemption vs. Assassin's Creed Brotherhood. Szukam gry, która na długo wciągnie mnie w singla jak i w multi. A może macie jakieś inne-lepsze propozycje ? Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 FEAR3 vs Shadows of the Damned vs Dungeon Siege III Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Feara i Dungeon Siege grałem i jest to odpowiednio dobra i średnia gra. Nie lubię shooterów, ale w FEARze panuje fajny klimacik, jest fabuła, są scenki, jest miejscami trochę psychodelicznie, ale jednak 1 czy 2 straszyła bardziej. Dungeon Siege to hns, ale w trochę dziwnym wydaniu. Są rozbudowane dialogi, można nabijać influence z postaciami z drużyny, jest strasznie dużo lootu, ale mało skillów. Gra czasem się krztusi, a mimo to nie powala grafiką. Muzyka jest całkiem przyjemna i gra sprawia frajdę, ale też szybko się nudzi. Nadaje się na takie partyjki po godzince co dwa dni. W coopie to w ogóle ponoć cud i miód. Czytając temat o Shadow of the Damned wydaje się, że gra jest naprawdę świetna więc prawdopodobnie wybrałbym właśnie ją. Niestety nie grałem, więc nie mogę nic więcej napisać. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Fan fps pyta się : Killzone 2 or Singularity ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 W singularity nie grałem, ale polecam KZ2. Jeśli chodzi o multi, to moim zdaniem jest to must have dla każdego fana fpsów posiadającego ps3. Jedyne co może się nie spodobac to chyba sterowanie, ale do tego można się przyzwyczaic po kilku godzinach. Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 (edytowane) Ja nie grałem w KZ2 (tylko demo), ale Singularity mogę polecić. Naprawdę fajne motywy z zabawą czasem, do tego przyjemne strzelanie i nawet wciągająca fabuła w tle. No i te momenty, gdy jesteśmy na statku, który dosłownie starzeje się na naszych oczach - miazga. Bardzo mi ta gra podeszła. Teraz z kolei ja szukam czegoś dla siebie. Zależy mi na mocno zarysowanym rozwijaniu postaci. Najlepiej też żeby gra miała jakieś elementy super-mocy albo magii. Prototype, inFamous ograłem. Przychodzi komuś coś fajnego na myśl? Oczywiście nie musi to być sandbox. Przygarnę każdy gatunek Edytowane 28 czerwca 2011 przez estel Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Ja nie grałem w KZ2 (tylko demo), ale Singularity mogę polecić. Naprawdę fajne motywy z zabawą czasem, do tego przyjemne strzelanie i nawet wciągająca fabuła w tle. No i te momenty, gdy jesteśmy na statku, który dosłownie starzeje się na naszych oczach - miazga. Bardzo mi ta gra podeszła. Teraz z kolei ja szukam czegoś dla siebie. Zależy mi na mocno zarysowanym rozwijaniu postaci. Najlepiej też żeby gra miała jakieś elementy super-mocy albo magii. Prototype, inFamous ograłem. Przychodzi komuś coś fajnego na myśl? Oczywiście nie musi to być sandbox. Przygarnę każdy gatunek Hmm, na myśl przychodzi mi Sacred II, świetna gierka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi