Kalinho_PL 334 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Uncharted, Infamous, Ratchet and Clank, Killzone, LBP, Dead Space, Batman:AA, Assassin's Creed, Bioshock, Castlevania: LoS, Burnout Paradise, Crysis 2, GoW (nowa hd kolekcja jest super). Heavy Rain, MK9, Lara Croft and the Guardian of Light, NfS: HP, Split/Second, Trine, WipEout: HD Fury, BFBC2, w te gry/serie po prostu trzeba zagrać Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Doradźcie Panowie jakąś, gierkę naprawdę dobrą, nie starą też, choć niekoniecznie. Ostatnio konsola tak już się tak zakurzyła, że aż smutno się robi. Najlepiej coś co daje po prostu czysty fun z grania. Infamous 2 jako przygodowka oraz NFS: Hot Pursuit jako wyscigi. Obie nie sa wymagajace, dajace mase "funu" i grywalnosci z mega oprawa graficzna. Miodnosc tych tytulow oceniam na 10/10. Cytuj
septo 1 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 moze mi ktoś polecić jakieś ciekawe gry na kontrolery move? głównie chodzi mi o coś z pss (z pudełkowych mam póki co tylko sports champions i heavy rain ale w normalnej wersji choc chyba to nie ma znaczenia w tej akurat grze) Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 moze mi ktoś polecić jakieś ciekawe gry na kontrolery move? głównie chodzi mi o coś z pss (z pudełkowych mam póki co tylko sports champions i heavy rain ale w normalnej wersji choc chyba to nie ma znaczenia w tej akurat grze) obadaj thumble i kup lbp2 z nowym dodatkiem move Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 dead space extraction - demko calkiem spoko a z pudelkowych to no more heroes miazga po prostu Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 Teraz ukazalo sie Child of Eden, ktore lada dzien mam zamiar kupic, nie wiem jak dziala z Move, ale obsluguje ta faje. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 słuchajcie, co polecicie dla kogoś, kto chciałby się po raz pierwszy w życiu zmierzyć z gatunkiem jRPG? do tej pory RPG cisnąłem na kompie, w ciagu ostatniego roku skończyłem DA, DA2 i Demons Souls na PS3 i tak się zastanawiam nad jakimś jRPG; chyba jestem gotów na hardcore tak pod kątem sterowania, technikaliów, sposobu rozgrywki, jak i samej fabuły (bo ponoć dla gracza "europejskiego" taki jRPG na początku jest szokiem); zastanawiałem się nad FFXIII, ale nie wiem czy to dobry wybór i jakoś się boję wskakiwać w tę przygodę, wiedząc gdzieś tam z newsów czytanych przez "całe życie gracza", że wcześniej było tyle fenomenalnych produkcji z tej serii; co jest dobre, żeby wejść w ten świat, poznać go takim jakim jest? (nie chcę zaczynać od czegoś co niby jest jRPG, ale mało rozwiniętym; chcę ten gatunek poznać taki jakim jest "pełną gębą") Cytuj
Biały 55 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 słuchajcie, co polecicie dla kogoś, kto chciałby się po raz pierwszy w życiu zmierzyć z gatunkiem jRPG? do tej pory RPG cisnąłem na kompie, w ciagu ostatniego roku skończyłem DA, DA2 i Demons Souls na PS3 i tak się zastanawiam nad jakimś jRPG; chyba jestem gotów na hardcore tak pod kątem sterowania, technikaliów, sposobu rozgrywki, jak i samej fabuły (bo ponoć dla gracza "europejskiego" taki jRPG na początku jest szokiem); zastanawiałem się nad FFXIII, ale nie wiem czy to dobry wybór i jakoś się boję wskakiwać w tę przygodę, wiedząc gdzieś tam z newsów czytanych przez "całe życie gracza", że wcześniej było tyle fenomenalnych produkcji z tej serii; co jest dobre, żeby wejść w ten świat, poznać go takim jakim jest? (nie chcę zaczynać od czegoś co niby jest jRPG, ale mało rozwiniętym; chcę ten gatunek poznać taki jakim jest "pełną gębą") Proponuję zakupić na PSN gry z serii classic - FF VII, FF VIII i FIX. Moim zdaniem te gry pozwolą Tobie wsiąknąć bez końca w piękno jRPG`ów, poczuć immersję z bohaterami oraz pozwiedzać pięknie wykreowane krainy. Na PS3 z jrpg`ami jest straszna posucha, FFXIII to praktycznie interaktywny film, mało w nim zostało z dawnych "Fajnali", może druga odsłona tej części przyniesie jakieś zmiany w kierunku prawdziwego jrpg`a, ale to jeszcze trzeba poczekać. Generalnie przejrzyj sobie Kącik RPG, tam jest stosowny dział o polecanych grach, może znajdziesz coś dla siebie. Ja w każdym razie polecam na początek wymienione przeze mnie gry z serii Classic, do wyrwania za śmieszne pieniądze Cytuj
mishka 5 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 ostatnio po przerobieniu rdr, la noire, mw2 a obecnie pykajac w mocno sredniego blood stone, chcialbym znowu troszeczke sie pobawic przy konkretnej gierce, tak zeby sie "fun" wylewal z leda... jakies wskazowki? Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) jeśli lubisz sandboxy jak rdr, polecam Just Cause 2 - fenomenalna! Dzięki za info odnośnie FFXIII, w innym wątku otrzymałem identyczną opinię; no i chyba się skuszę Edytowane 22 września 2011 przez mr_pepeush Cytuj
septo 1 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 ostatnio po przerobieniu rdr, la noire, mw2 a obecnie pykajac w mocno sredniego blood stone, chcialbym znowu troszeczke sie pobawic przy konkretnej gierce, tak zeby sie "fun" wylewal z leda... jakies wskazowki? moze inFamous 1 / 2? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Mishka sprawdź Renegade Ops, czysty fun z gry. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 chce jakas gre na szynach na ps move i chyba jedyna rozsadna pozycja to house of dead lub dead space extraction , czy jest moze cos innego ? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Jest jeszcze Time Crisis: Razing Storm z Deadstorm Pirates. Na amerykańskim lub "naszym" PsStore masz demo. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Pomóżcie! Mafia II czy Red Dead Redemption? Którą polecacie na pierwszy ogień? Cytuj
mishka 5 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 mafie 2, szybko i daje rade. do RDR trzeba kucnac na dluzej Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 RDR jest genialne a Mafia to przeciętniak - brałbym przygody Marstona. 1 Cytuj
diolek 43 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Wlasnie ogrywam mafie,calkiem fajny mafijny klimat lat 40 i 50 ,polecam. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Najlepiej bierz obie,bo obie są dobre. ;] Ale jeśli tylko jedną, to wybierz RDR, jest dłuższa i bardziej rozbudowana, do tego lepiej wygląda. Mafia 2 jest niezła, ale zbyt krótka skończysz misje i nie ma za bardzo co robić. Z dodatkami jest już lepiej, ale tam z kolei brakuje scenek (przynajmniej w zdecydowanej większości), dostajesz tylko proste zlecenie w formie tekstu i wykonujesz. Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 a co w temacie dla najmlodszych? szukam czegokolwiek, co moglbym pograc z 5 latkiem nie za brutalne, nie za szybkie, moze co-operacja? na pewno cos jest.. p.s tez jestem za RDR - mega giera! Cytuj
Key 29 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 a co w temacie dla najmlodszych? szukam czegokolwiek, co moglbym pograc z 5 latkiem nie za brutalne, nie za szybkie, moze co-operacja? na pewno cos jest.. p.s tez jestem za RDR - mega giera! Odlot (UP), albo Klopsiki i inne zjawiska pogododwe (Cloudy with a Chance of Meatballs) dla 5 latka idealne. 1 Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Zdecydowanie RDR - ta gra to obowiazek Cytuj
Fairon 0 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) Szukam gry w klimatach zombie Byle by było zabawnie Red Dead Redemption: Undead Nightmare ( mam zwykła wersje ) czy Dead Island? ( a może jakaś inna polecicie? ) Edytowane 11 października 2011 przez Fairon Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 Zdecydowanie polecam Dead Nation. Gra jest naprawde kapitalna w stosunku jakosc-cena. A jesli jest jeszcze kolega to coopa to miazga. DN daje mnostwo zabawy. Cytuj
Fairon 0 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 (edytowane) Dead Nation mam juz Ktoras z tych chce kupic, tylko nie wiem ktora: Red Dead Redemption: Undead Nightmare czy Dead Island @EDIT: Kupilem Dead Island Edytowane 11 października 2011 przez Fairon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi