Stinkmeaner 12 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Demon's Souls czy Dark Souls? Dużo tracę przysiadając do tej drugiej, bez znajomości pierwszej? Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 Nie, nawet lepiej jak zaczniesz od Dark Souls. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Potrzebuję jakiejś przygodówki. Coś w stylu Uncharted, może Assassina. W AC2 się zakochałem, Brotherhood mi nie podszedł ale może warto się przeprosić? Chcę sobie zapchać czas do U3. Żadnych FPSów. Bieganie, bicie, zbieranie czegoś, skakanie. Tego mi trza. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Potrzebuję jakiejś przygodówki. Coś w stylu Uncharted, może Assassina. W AC2 się zakochałem, Brotherhood mi nie podszedł ale może warto się przeprosić? Chcę sobie zapchać czas do U3. Żadnych FPSów. Bieganie, bicie, zbieranie czegoś, skakanie. Tego mi trza. Saboteur Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Potrzebuję jakiejś przygodówki. Coś w stylu Uncharted, może Assassina. W AC2 się zakochałem, Brotherhood mi nie podszedł ale może warto się przeprosić? Chcę sobie zapchać czas do U3. Żadnych FPSów. Bieganie, bicie, zbieranie czegoś, skakanie. Tego mi trza. bionic commando!! Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 (edytowane) Potrzebuję jakiejś przygodówki. Coś w stylu Uncharted, może Assassina. W AC2 się zakochałem, Brotherhood mi nie podszedł ale może warto się przeprosić? Chcę sobie zapchać czas do U3. Żadnych FPSów. Bieganie, bicie, zbieranie czegoś, skakanie. Tego mi trza. Castlevania: Lords of Shadow - wspaniała gra, mistrzowski design, wykonanie, tytuł starcza na prawie 15h za pierwszym podejściem i ma dość wysokie replayability. Bierz się za to jeśli wcześniej nie miałeś okazji zagrać. Edytowane 18 października 2011 przez NEMESIS US Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Potrzebuję jakiejś przygodówki. Coś w stylu Uncharted, może Assassina. W AC2 się zakochałem, Brotherhood mi nie podszedł ale może warto się przeprosić? Chcę sobie zapchać czas do U3. Żadnych FPSów. Bieganie, bicie, zbieranie czegoś, skakanie. Tego mi trza. Castlevania: Lords of Shadow - wspaniała gra, mistrzowski design, wykonanie, tytuł starcza na prawie 15h za pierwszym podejściem i ma dość wysokie replayability. Bierz się za to jeśli wcześniej nie miałeś okazji zagrać. true, true... ale potem bionic commando!! Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Potrzebuję jakiejś przygodówki. Coś w stylu Uncharted, może Assassina. W AC2 się zakochałem, Brotherhood mi nie podszedł ale może warto się przeprosić? Chcę sobie zapchać czas do U3. Żadnych FPSów. Bieganie, bicie, zbieranie czegoś, skakanie. Tego mi trza. Castlevania: Lords of Shadow - wspaniała gra, mistrzowski design, wykonanie, tytuł starcza na prawie 15h za pierwszym podejściem i ma dość wysokie replayability. Bierz się za to jeśli wcześniej nie miałeś okazji zagrać. true, true... ale potem bionic commando!! Karolu bardziej do opisu pasuje tomb raider : underworld Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Skyrim vs. Assassin's Creed: Revelations vs. Max Payne 3. 3 zapewne świetne gry, jeden kod zniżkowy w cenedze. Chcąc dobrze go spożytkować napiszę tu Skyrim - mało się tą produkcją interesuję, widziałem pare filmików. Podobno miażdży graficznie. Jeśli to coś podobnego do Gothica to świetnie. Można chodzić gdzie się chcę i w ogóle? AC: R - przy dwójce bawiłem się świetnie, Brotherhood mi sie nie podobał, boję się że Revelation's jest mocno zbliżony fabularnie do poprzednika MP3 - no uwielbiam gry od R* i ta gra wychodzi najpóźniej więc wszystko co chcę powinienem ograć. Minusem dwóch pierwszych pozycji jest to że wychodzą w litopadzie, a listopad 2011 to miesiąc trzeciego Uncharteda No nie wiem. Doradzicie coś? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Skyrim vs. Assassin's Creed: Revelations vs. Max Payne 3. AC:R już sobie możesz skreślić, bo na niego kod zniżkowy nie działa (bo to jest gra wydawana przez UBI, nie Cenegę) Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Jak chcesz koniecznie w dniu premiery zagrać to Skyrim. Jeżeli poczekasz do świąt to pewnie kupisz Skyrima za połowę ceny, bo z tego co widziałem to wszystkie gry od Bethesdy szybko tanieją. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Skyrim vs. Assassin's Creed: Revelations vs. Max Payne 3. AC:R już sobie możesz skreślić, bo na niego kod zniżkowy nie działa (bo to jest gra wydawana przez UBI, nie Cenegę) To gier Ubi nie wydaje już Cenega? Niby czemu? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Skyrim vs. Assassin's Creed: Revelations vs. Max Payne 3. AC:R już sobie możesz skreślić, bo na niego kod zniżkowy nie działa (bo to jest gra wydawana przez UBI, nie Cenegę) To gier Ubi nie wydaje już Cenega? Niby czemu? No nie wiem, prawdopodobnie dlatego, że UBISOFT ma już swój własny polski odział w naszym kraju . Cytuj
kojot 0 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Poszukuję stosunkowo niedługiej (okolice 10h są idealne) gry z fajną przygodą (fabułą). Co się tutaj, moim zdaniem, mieści, to np. Unchartedy, Heavy Rain. Świetną fabułę miały też np. Assassin's Creed 2, Deus Ex: Human Revolution, Mass Effect 3, ale to już są długie gry i ze względu na ograniczony czas na granie nie lubię tytułów rozwlekać na kilka miesięcy, dlatego też takie np. RDR odpada raczej. Czy jest coś czym warto się zainteresować w tym kontekście? Z góry dzięki! Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Bierz Uncharted 1-3, fabuła, akcja, piękne lokacje, urozmaicony gameplay, wyraziste postacie, techniczny majstersztyk... Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ja bym do tego dodał God Of War 3, ale tylko pod warunkiem, że grałeś w poprzednie części. Bo trójka zaczyna się tam, gdzie kończy druga część. Cytuj
kojot 0 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Uncharted 2 i 3 za mną, za jedynką się rozejrzę. God of War 3 też za mną. W poprzednie części jednak nie grałem... Coś jeszcze? Myślę nad LA Noire... Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 trochę chaotycznie napisałeś ale jeżeli nie grałeś w HR to bierz bez zastanowienia. Dla mnie po serii Uncharted najlepsza gra tej generacji. Unikalne przeżycie Cytuj
kojot 0 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Hehe. Może i trochę chaotycznie. We wszystkie gry wymienione w moim poście grałem, tj. Unchartedy (poza jedynką), HR etc... Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 L.A. Zmua omijaj. Kup se za pare złoty pierwszego Dead Space'a i będziesz zadowolony Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Polecam Enslaved to jedyna gra, w której odczułem ducha Beyond good & evil, fajna więź pomiędzy bohaterami oraz kapitalny design lokacji. Chodzi za grosze więc nawet jak ci się nie spodoba to dużo nie wmoczysz Cytuj
Gość Drozdoo Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Mafia 2 może niedopracowana ale gra się nieźle i historia wciągająca;) Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Również polecam Enslaved, kapitalna przygoda i design świata. Gameplay też mi się strasznie podobał. Dodatkowo sprawdź przygody Ratcheta i Clanka zaczynając od ToD. Cytuj
Sylvan Wielki 4 612 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Poszukuję stosunkowo niedługiej (okolice 10h są idealne) gry z fajną przygodą (fabułą). Co się tutaj, moim zdaniem, mieści, to np. Unchartedy, Heavy Rain. Świetną fabułę miały też np. Assassin's Creed 2, Deus Ex: Human Revolution, Mass Effect 3, ale to już są długie gry i ze względu na ograniczony czas na granie nie lubię tytułów rozwlekać na kilka miesięcy, dlatego też takie np. RDR odpada raczej. Czy jest coś czym warto się zainteresować w tym kontekście? Z góry dzięki! Kup sobie Biohsock. Mafia II to również niczego sobie wybór. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi