adamst85 96 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Mam pytanko. Szwagier jest maniakiem olimpiad i chciałby jakąś na movea. Czy ten Londyn to dobra gra? Grał ktoś? Recenzje ma średnie 65%. Sports Champions już szwagier ma. Jakieś inne sportówki na movea są dobre? Nocnych Zawodników już ja mam, coś polecicie? Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Moja dziewczyna chce mi kupić grę na urodziny, ale nie chce wtopić, dlatego poprosiła mnie o listę i z tej listy coś wybierze. Postanowiłem skorzystać z tego, że w poprzedniej generacji na PS2 sporo rzeczy mnie ominęło (grałem głównie na GCN i Xboxie) i dać na listę HD kolekcje. Są więc - Jak&Daxter Collection - Ratchet&Clank Collection - ICO&SotC Collection - Sly Collection Dziewczyna byłaby wdzięczna za pomoc (z uzasadnieniem jakimś najlepiej, nie jest z rynkiem gier zaznajomiona i napisanie samego tytułu nic jej nie powie). Jeżeli chodzi o mnie to nie mam szczególnej preferencji, którą grę bym chciał. Z tego wszystkiego przeszedłem pierwszego Jaka i Ratcheta, ale to było tak dawno temu, że spokojnie można przyjąć, że podchodzę na świeżo do wszystkich tych gier. Gatunkowo, oczywiście, wszystko mi odpowiada z tej listy. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Wszystkie wymienione kolekcje są świetne Osobiście polecałbym Ratcheta, bo to mój ulubiony duet. Going Comando i Up Your Arsenal to bardzo dobre gry. Obie części są bardziej podobne do Ratchetów z PS3 (a te masz ograne z tego co pamiętam) niż do jedynki i tu zależy czy chcesz bardziej ackje (Ratchet) czy platformówkę (Sly). W Jak 2 i 3 grałem tyko kilka godzin i tak jak przygody Kudłatego i Blaszaka też różnią się od genialnej jedynki (więcej akcji). Dlatego jak nie chcesz akcji, wybuchów itp to wziąłbym na twoim miejscu kolekcje numer 3. Nie grałem w ICO (czeka na półce na nadrobienie), ale SotC oferuje całkiem inne doznania niż wcześniej wymienione gry. Niesamowity klimat podrózowania po opuszczonej krainie potęguje genialna muzyka. Poszukiwanie kolosów i sama walka z nimi daje masę frajdy i zadowolenia. Gra jest pelna momentów przychylnych do wzruszenia i zapada na bardzo długo w pamięć. A do tego wszystkiego mamy jeszcze ICO, które podobno oferuje doznania na podobnym poziomie. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Jedne z lepszych gier w swoim gatunku, co nie weźmie twoja dziewczyna, to będzie mogła być z siebie dumna ; ) Cytuj
triboy 973 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Ratchety dostarczą zabawy na długie godziny, zarówno dla Ciebie, jak i dla twojej lubej Z ICO zaś jest tak, że jest to niesamowicie wciągająca i wzruszająca opowieść. Niestety stosunkowo krótka. W kolosy nie grałem, ale podejrzewam, że jest podobnie. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Luba nie będzie grała Generalnie przeciwko grom nic nie ma, lubi sobie popatrzeć, ale samodzielnie przeszła tylko Flower. I zabiera się powoli za Journey Cytuj
triboy 973 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Czyli Ico powinno trafić w jej gusta, natomiast Ty odnajdziesz hektolitry miodu w przygodach Ratcheta i Clanka Tak wiem, pomogłem, że ho ho Cytuj
Gość Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 @Wesker: skoro spodobał się jej Flowe i Journey - dawaj Kolosy następnie - testowane na mojej kobietce z wynikiem zadowalającym podsuń jej Outland - moja walczy ostro. O oczywistościach a'la LBP nie będę wspominał Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Darksiders 2 czy Sleeping Dogs Cytuj
Gość Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Klimatowo zupelnie dwa bieguny, ale bawiłem się jedynką Darksiders i męcze obecnie SD - osobiście zdecydowanie 1:0 dla Piesków Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 A ja zdecydowanie Darksiders, przygoda akcja pełną gębą. I walka dobra i zagadki świetne i zbieractwo i rozwijanie postaci plus eksploracja ala Metroid. Nowa zdolnośc pozwala dostaćsię w nowe miejsca. Dużo broni. A Sleeping Dogs - zupełnie inny klimat. NIezła gra akcji ale szczerze trochę przeterminowana. Cenowo zresztą Darksiders jest w cholerę tańsze. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 CoD World at War czy CoD Modern Warfare 2? Obie tanie. Jedna kusi tematyka II wojny swiatowej, druga tym, ze wyszla pozniej i ma chyba lepsza optymalizacje na PS3. Nie zalezy mi na multi, w ktore moze zagram ze 2 godziny, a na historii i fabule w nich ukazanych. Cytuj
Gość Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Ja również grałem w CoDa dla singla i miałem przyjemność zrobić to w MW2. Efekciarska i action-packed historyjka, fajnie przedstawiony fikcyjny konflikt USA-Rosja, intensywny gameplay i naprawdę fajne misje. Na fali podjarania singlem w MW2, zaopatrzyłem się w Black Ops i już nie było tak fajnie. W WaW nie grałem. Jeśli jednak szukasz fajnej historii w strzelance, to osobiście polecam jeszcze tańsze Homefront. Naprawdę fajnie ujęty i przedstawiony konflikt USA - Korea Płn. Cytuj
Boomcio 4 055 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 CoD World at War czy CoD Modern Warfare 2? Obie tanie. Jedna kusi tematyka II wojny swiatowej, druga tym, ze wyszla pozniej i ma chyba lepsza optymalizacje na PS3. Nie zalezy mi na multi, w ktore moze zagram ze 2 godziny, a na historii i fabule w nich ukazanych. Zupełnie inne klimaty i realia .Dla mnie wygrywa World at War (spędziłem przy multi dziesiątki godzin) , singiel jest mocny i efektowny . Opowieść o przyjaźni , wojnie i bohaterach . Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Wezme jednak World at War. Bardziej klimat mi odpowiada. Dzieki za sugestie. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Tylko nie graj na veteranie jeśli nie chcesz wyrzucić tej gry przez okno Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Tylko nie graj na veteranie jeśli nie chcesz wyrzucić tej gry przez okno własnie, za to stawiam go wyżej od MW2 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Ale przecież ten poziom trudności jest tak sztuczny : p Pewnie pamiętasz te granaty... Toż tam nie dało się nic zrobić granaty lecą po 5 na raz i każdy w inne miejsce i tak co 2 sec. Ja byłem na skraju załamania przy tej grze Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Wezme jednak World at War. Bardziej klimat mi odpowiada. Dzieki za sugestie. MW2 jest pod każdym względem lepsze. WaW to jedno wielkie oszustwo na veteranie Platyna zdecydowanie przyjemniejsza a MW2. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Zagram pewnie w obie, choc tyle jeszcze gier, w ktore chcialbym zagrac, a czasu po prostu brak Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 Warto brać Killzone 3 głównie dla multi? Można bez problemu zagrać mecz z pełnymi składami? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Bodajże do 15 poziomu gra jest za free, więc możesz sam sprawdzić czy się opłaca. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 12 września 2012 Autor Opublikowano 12 września 2012 Warto brać Killzone 3 głównie dla multi? Można bez problemu zagrać mecz z pełnymi składami? ja gram w K3 online dość regularnie. Ludzi jest jeszcze sporo, jeśli będziesz miał kłopoty z pełnymi meczami to po prostu zmienisz region wyszukiwania serwerów w opcjach. Jeśli nie interesuje Ciebie singiel warto rozważyć kupno samego trybu multi w ps store - jest tani i zawiera wszystkie dlc jakie kiedykolwiek wyszły. Do tego masz możliwość jego przetestowania - do któregoś levelu postaci jest on darmowy Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Dzięki, ale dowiedziałem się o killzone trilogy i zaczekam Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Gra jest za free do 10 poziomu - takna marginesie ;> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi