Opublikowano 18 listopada 201212 l Army of Two już mamy ograne, obie części Dzięki za tyle propozycji, skuszę się chyba na Borderlands II
Opublikowano 18 listopada 201212 l Borderlands 2 czy Darksiders 2 gram teraz w tego D2 i już Ci mogę powiedzieć, że przehypeowane to strasznie. Zresztą podobnie myślę o jedynce. Sam fakt, że w B2 masz co-op powinien rozwiać Twoje wątpliwości co do wyboru gry.
Opublikowano 18 listopada 201212 l BL2 zdecydowanie. Darksiders 2 w przeciwieństwie to świetnej jedynki jest nudawne i rozciągnięte niemiłosiernie.
Opublikowano 19 listopada 201212 l Borderlands 2 all the way. Fantastyczny sequel swietnej jedynki. Mnostwo grania, przemiodny coop, rewelka. Polecam.
Opublikowano 20 listopada 201212 l mam pytanko, przeszedłem Mass Effect 3 i obecnie gram w Deus Ex HR, chciałbym sie dowiedziec o innych grach gdzie mamy jakiś system wyborów. niekoniecznie tak rozbudowane jak w tych grach. w skyrim jest coś takiego? wiem ze w dragon age i alpha protocol są wybory bo gralem.pozdro:)
Opublikowano 20 listopada 201212 l Najlepszy system wyborów ma Spec Ops the Line. Nie ma ich jakoś specjalnie dużo, ale są fajnie wkomponowane w rozgrywkę. W ogóle Spec Ops to bardzo niedoceniona gra, a w zalewie tych wszystkich identycznych modern shooterów to coś innego, od strony fabularnej dużo głębszego. Walking Dead też jest bardzo dobre. Edytowane 20 listopada 201212 l przez noxious33
Opublikowano 24 listopada 201212 l Heavy Rain,tam twoje wybory mają przeogromne znaczenie Edytowane 24 listopada 201212 l przez Lionel
Opublikowano 25 listopada 201212 l może ktoś polecić jakiś tytuł[y] podobne do ac, uncharted.... jakieś dobre gry przygodowe/akcji z dobrą fabułą (coś innego niż MP3 i batmany?) Edytowane 25 listopada 201212 l przez dApo
Opublikowano 25 listopada 201212 l L może ktoś polecić jakiś tytuł[y] podobne do ac, uncharted.... jakieś dobre gry przygodowe/akcji z dobrą fabułą (coś innego niż MP3 i batmany?) L.A Noire, Castlevania, Red Dead Redemption np.
Opublikowano 26 listopada 201212 l może ktoś polecić jakiś tytuł[y] podobne do ac, uncharted.... jakieś dobre gry przygodowe/akcji z dobrą fabułą (coś innego niż MP3 i batmany?) Sleeping Dogs, Deus Ex (choć tu widok fpp) Enslaved (prosta acz fajna przygoda)
Opublikowano 30 listopada 201212 l Zdecydowanie Sleeping Dogsy! Świetny klimat i oprawa A/V, kapitalny gameplay - jeśli się wkręcisz, to już na dobre, aż do platyny, która wpada tutaj z przyjemnoscią chyba każdemu, kogo gra porwała.
Opublikowano 30 listopada 201212 l Zdecydowanie Sleeping Dogsy! Świetny klimat i oprawa A/V, kapitalny gameplay - jeśli się wkręcisz, to już na dobre, aż do platyny, która wpada tutaj z przyjemnoscią chyba każdemu, kogo gra porwała. Potwierdzam, kawał zaj3bistej chińszczyzny . Bawiłem się zacnie i masterowałem wyniki .
Opublikowano 3 grudnia 201212 l Deus EX, RDR, LA Noire - w przypadku ostatnich dwoch wazna jest bardzo dobra znajomosc jezyka angielskiego, w szczegolnosci przy LA Noire
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Poradźcie, jakie gry polecacie dl dzieci? Syn ma 8 lat. Na razie mamy FIFA 13, i ściągnięte z PS+ (darmowe kody 30. dniowe) Ratchet & Clank: All4One, LittleBigPlanet 2
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Poradźcie, jakie gry polecacie dl dzieci? Syn ma 8 lat. Na razie mamy FIFA 13, i ściągnięte z PS+ (darmowe kody 30. dniowe) Ratchet & Clank: All4One, LittleBigPlanet 2 Lego. Szczególnie Piraci z Karaibów.
Opublikowano 6 grudnia 201212 l ale chcesz w co-opie, na dwoje, czy w ogole dla synka ? Bo moj prawie 5-latek gra w duzo gier. Takze jak wroce na jamke to moge cos tam wyskrobac. Pozdrawiam grajacych ojcow Edytowane 6 grudnia 201212 l przez MEVEK
Opublikowano 8 grudnia 201212 l a sport champions 1 i 2 warto kupić? Polecam jedynke wziąć najpierw i sprawdzić. Osobiście polecałbym, można się poruszać, porywalizować we dwoje i mieć dużo funu.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Jedynka ma chyba demo na storze, wg mnie warto, sześć dyscyplin, każdy znajdzie coś dla siebie, ja lubię pingponga, moja pani gladiatorów, a córka łucznictwo. Lionel IMO najlepszy był Powrót króla, ale to na PS2 wyszło.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Na ps2 to wiem,miałem ta gre,ale chodzi mi na ps3 czy wyszła dobra gra z uniwersum Tolkiena