Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Apokalipsę omijaj - to nie jest motorstorm a szrot w stylu spilt/second z skryptami

Najlepszy motorstorm to zdecydowanie Pacifit Rift tylko jak wspominali poprzednicy w multi już w niego nie pograsz.

Opublikowano

Tak BTW to wszystkie Motorstormy na PS3 mają wersje demo, więc jaki problem zassać i zagrać?

IMO: MS Arctic Edge (tylko PSP i PS2) / MS Pacific Rift > Motorstorm > MS Apokalipsa

Opublikowano

Apokalipsę omijaj - to nie jest motorstorm a szrot w stylu spilt/second z skryptami

Najlepszy motorstorm to zdecydowanie Pacifit Rift tylko jak wspominali poprzednicy w multi już w niego nie pograsz.

Split/second to szrot? OMG ale fakt, faktem apokalipsa to crap 

Opublikowano

nie chce zakladac nowego tematu w dziale ale przechodzac po sklepie ktorys raz moja uwafe zwraca Of Orcs an Men. Gral ktos jakoes wrazenia? Recenzje wskazuja ze to sredniak no ale wiemy jak jest z recenzjami dlatego moze ktos gral z Was i moze powiedziec co i jak?

Opublikowano

Pytanko gram właśnie w sly cooper trilogy i wróciła mi miłość do platformówek. Rayman Origins i Sly to 2 platformery w które ostatnio grałem  przyjemnością. Czy możecie polecić jakieś podobne do nich lub do crasha gry?

Nie podoba mi sie Ratchet i Little Big Planet od obu produkcji się odbiłem. Potrzebuje coś jak skończę Sly'a. Może być z gier z psn marketu bo np na xbla gram w outland które jest super i też w podobnych klimatach platformowych.

P.S. Z klasyków z ps one mam już zakupione serie z Crashem i Spyro

Opublikowano

Trine to słaba gra, oprócz pięknej grafiki nie ma nic ciekawego tam.

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupem trylogii Resistance tyko pytanie - czy te gry róznią się od siebie na tyle aby warto od razu kupić wszystkie 3 części (jak np zrobiłem z Uncharted) czy lepiej sobie odpóścić i tylko ograć Resistance 3?

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupem trylogii Resistance tyko pytanie - czy te gry róznią się od siebie na tyle aby warto od razu kupić wszystkie 3 części (jak np zrobiłem z Uncharted) czy lepiej sobie odpóścić i tylko ograć Resistance 3?

każda jest maksymalnie inna. Pierwsze 2 części strasznie graficznie się postarzały. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

IMO bardzo dobry, 10x lepszy od kupiastych codów no i na elicie bardzo wymagający z tego co pamiętam  ;)

edit: mass effect 2 na insanity jest trudne

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Mimo świetnej grafiki w Killzonach zdecydowanie wolę Resistance'y, które i tak nie są super hiper ale na mocną ósemke. Killzone ani fabuły ciekawej, bohaterowie z dupy, uniwersum takie sobie - ogólnie ładna gra, do przejścia i zapomnienia...

• Minusik 1
Opublikowano

Przygodę z serią Assassin's Creed skończyłem pare lat temu na częsci drugiej, która to mi się bardzo podobała i teraz chętnie bym wrócił do tej serii, ale nie wiem która nowa odsłona jest warta zachodu (bo np jedynka była raczej nużąca). 

Jakieś sugestie?

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Jak ci się podobała 2,Ezio i jego wątek to o graj koniecznie AC:B i AC:R(+obejrzyj Assassins Creed Embers).

Z AC3 jest taki problem..ekhm. Jakby produkcja wyszła bez nazwy Assassins Creed w tytule byłaby bardzo dobra grą. Duży rozbudowany świat,polowania,klimat tych lat(tak jak w każdym AC :D),masa zbieractwa,bitwy morskie jako AC to gra jest trochę...slaba? Connor taki bezpłciowy,Assasin z niego żaden

Edytowane przez Lionel
  • 2 tygodnie później...