Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, chce kupić grę sportową, najlepiej wyścigi z np trybem kariery. Nie mam zielonego pojęcia jakie podać kryteria, bo w żadne wyścigi jeszcze nie grałem ;/

Czekam na wasze propozycję :) joł !

Opublikowano

NFS: Shift - niska cena, niskie ryzyko. Dla mnie jest to jeden z lepszych wyścigów, bo jest tu fajny balans pomiędzy arcade'm a symulacją. Jeżeli wolisz iść w ekstrema gatunków to po jednej stronie masz GT5 a po drugiej genialne NFS:HP lub Burnout: Paradise. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Słuchajcie, chce kupić grę sportową, najlepiej wyścigi z np trybem kariery. Nie mam zielonego pojęcia jakie podać kryteria, bo w żadne wyścigi jeszcze nie grałem ;/

Z mniej asfaltowych polecam DiRT2, moim zdaniem najlepsza z serii, przyczepa mieszkalna jako menusy to bardzo "karierowa" rzecz.

GRiD to wg mnie wciąż czołówka tej generacji.

Pure - świetne wyścigi quadów, można sobie składać pojazd z części.

Need for Speed Hot Pursuit (+1)

Edytowane przez Sikor
  • Plusik 1
Gość Szprota
Opublikowano

Czyli inne gry oprócz wyścigów też mogą być? Od siebie polecam FIFE 13

Opublikowano

Panowie grał ktoś w coopa online w Hunted Kuźnia Demona? mam ochotę na jakąś odmianę od shooterów do coopa?

Ja gralem, ale sam. Jesli gra cie nie odrzuci grafika juz na poczatku, to pozniej bedzie tylko lepiej. Niestety, gry juz nie mam, wiec do co-opa sie raczej nie pisze :(

Opublikowano

Też się przymierzam w niedalekiej przyszłości, więc chyba warto. Ten najnowszy jest rzekomo dużo łatwiejszy od tych części z trilogy. Tamte bardziej nawiązują do oryginalnej koncepcji Tomb Raider.

Opublikowano

Ostatni dobry TR oprócz nowego to bodajże trójka, a dwójka to już w ogóle była za(pipi)ista. Imo nie warto kupować trilogy. 

Opublikowano

Jesli idzie o TR to najlepsze czesci dla mnie to byly 1 i 2, 3 byla niezla, ale juz troche przekombinowana. Kolejne odslony juz byly nie dla mnie.W nowego nie gralem, ale pewnie sprawdze.

@olsen gry podobnej do settlersow raczej na PS3 nie uswiadczysz. Choc jak kolega napisal, moze cos tam oddaje from dust, ale to i tak co innego.

Gość Szprota
Opublikowano

Borderlands 2,Call of Duty(Spec Ops i Tryb Zoombie),Dead Nation,

Opublikowano

Szukam jakiegoś ciekawego co-op'a żeby pograć z kimś przez neta. Możecie coś polecić?

@Toronto do coopa polecam Residenta V oraz Dead Nation, Borderalnds - wszystkie gry sa starsze i nie sa drogie a gra z kolega przez neta daje mase frajdy