Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imo każdego po kolei. 1 i 2 podobne do siebie, ale 2 dodali ważny ficzer mianowicie schodzenie z deski. 3 to bardzo dobra gra, ale mi np nie podeszło samo miasto zbytnio.

Opublikowano

Panowie jaki najlepszy Dragon Ball na PS3? Mamy zamiar sobie sprawić na święta żeby z kuzynami nostalgicznie się  ponapierdzielać. Fajny byłby kanapowy multik na 4 ale to chyba dopiero w kolejnej odslonie zapowiedzianej dopiero na styczeń, right? Niestety odpada, bo tylko we święta spotkamy się w słusznym gronie.

Opublikowano

Jak dla mnie to tylko i wyłącznie Burst Limit. Te w tpp mi nie podeszły (na PS2 dawały radę). Powinny być dema w sklepiku więc sprawdź czy takie Ultimate Tenkaichi Ci się spodoba.

Opublikowano

Wszystko, oby nie Ultimate Tenkaichi. Gameplayu to prawie tam nie ma, loadingi co sekundę. Drugi raz nie brałbym tego nawet za dopłatą.

Opublikowano

Właśnie dem nie ma, a przynajmniej nie na europejskim psn. W sumie to chyba najbardziej zastanawiałem się nad Budokai Collection HD, czym różni się wspomniany wyżej Burst Limit?

Opublikowano

Jeżeli nie musi to być nowy DB to łykaj kolekcje Budokai HD (Budokai 3 to ciągle najlepszy DB jaki wyszedł). Burst Limit mechaniką przypomina wersje Budokai z PS2, graficznie wygląda bardzo dobrze (nie wiem jak teraz, bo dawno nie grałem). Niestety oferuje tylko zestaw postaci do Sagi Cella (+ Brolly) więc brakuje sporo kluczowych zawodników i przemian. W oczy rzuca się znikoma ilość wstawek podczas kampanii i trochę uboższy system walki w porównaniu do Budokai 3. Jednak na kanapowe walki powinien zdać egzamin, dodatkowo oferuje dobry tryb online. Demo na pewno było kiedyś w PSS, sprawdź może u amerykańców.

Opublikowano

Jaki jest obecnie najlepszy shooter multi na ps3 ? Chodzi mi aby rozgrywka była zbalansowana, brak problemów z lagami no i żeby sporo ludzi grało. KZ , któryś CoD , BF ? A może coś jeszcze innego ?

Opublikowano

A ja pytanie z innej beczki. Jaka gra taneczna na move'y? Nie siedzę w temacie w ogóle ale lasce się zachciało... Dobrze, że z chrześniakiem będzie w to grać nie ze mną UFF.

Ale która? DanceStar Party Zostań Gwiazdą? DanceStar Party Hits? Albo jakieś inne taneczne? Któraś ma opcję kariery dla pojedynczego gracza czy coś?

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema,naszła mnie ochota na jakieś fajne i w miarę przystępne  wyścigi ,co by mnie nie odrzuciły poziomem trudności i skomplikowania po jakimś czasie,grywałem głównie w arcadówki hot persuit i most wanted. Zastanawiałem się nad serią Shift, z tego co się zapoznałem niby to hybryda arcade z symulacją,coś co by mi pasowało na początek. GT5 chyba za trudne będzie,ewentualnie jakaś inna produkcja,Jakieś pomysły?

Opublikowano

Mi bardziej chodzi o grę typu forza,gt5,shift , co sobie będe mógł w furach podłubać bez przesadnych ustawień, lekki zarys arcade mile widziany. Nie chcem czystego symulatora bo nigdy nie grałem w takie produkcje,na początek coś dla mniej wymagającego gracza,jakiś kompromis między symulacją a arcade.

Opublikowano

A co sądzicie o "Starhawk" ? Widzę że jest do dorwania za śmieszne pieniądze, a i klimat futurystyczny mi odpowiada. Coś więcej na jej temat ?

Ponoc piękna gra. Niestety, ludzie sie nie znają i nie grają online. Tłuką w nieskończonośc CODy i inne FPSy. Zobacz na YT z czym to się je. Jeśli grałeś w Warhawka, to tutaj znajdziesz podobny gameplay.