krupek 15 481 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Podbijam, niech ktoś się wypowie, bo też ostatnio obczajałem ten tytuł. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Duży ciekawy świat,masa kłestów,pierdoły do zbierania,fajne klasy postaci,system walki jest fpyte tyle tylko że jest prostaA i online pass jest za darmo jak ktoś bierze używke Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Ja jestem zadowolony z Amalura. Prawie 100 godzin na liczniku po ukończeniu, piękny świat, bdb system walki, fabuła sztampa, questy niektóre fachowe , ale większość popierdółkowate.Duuużo lootu, niektóre bronie nowatorskie (chakramy i faeblady). Masa questów - odechciewa się robić poboczne w pewnym momencie. Walka ala God Of War i fachowe wykończenia teżsą. Główna wada gry to stopień trudności- na hardzie jest za łatwo.... I zły balans wykuwanych broni, to co sobie sam wykujesz (na późniejszych levelach) jest lepsze niż najlepsze znaleźne bronie. Jak oczekujesz prawdziwego rpga z fabułą to się zawiedziesz, a jak podejdziesz do tego jak do Diablo, z masą lootu, pięknymi widoczkami, duuuużym światem (jest pływanie nawet) - to będziesz siędobrze bawił jak ja.8/10 Edytowane 10 grudnia 2013 przez adamst85 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Coś w miarę nowego do 50-60 zł ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Coś w miarę nowego do 50-60 zł ? Splinter Cell Blacklist, DMC, Bioshock Infinte. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Metal Gear Rising Revengeance. http://allegro.pl/metal-gear-rising-revengeance-ps3-poznan-i3768162299.html Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Metal Gear Rising Revengeance. http://allegro.pl/metal-gear-rising-revengeance-ps3-poznan-i3768162299.html Nie wymieniałem bo w plusie przecież było. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Nie każdy ma plusa, proszę pana 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Danke . Myślę nad Bioshockiem, chociaż nówki za 60 zł nie ogarnę . Na razie muszę przemęczyć się z Ragem.. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 za 6 dych, to chyba najlepiej wziąć sobie plusa na 3 miesiące Cytuj
Loganus 0 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Mozecie polecic jakas fajna gre do co-opa lokalnego? W diablo fajnie sie gralo, teraz mam dungeon siege ale chcialbym miec cos jeszcze. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 RE5, Dead Nation, Renegade Ops, Trine 1/2, Outland, Shank 1/2, Borderlands 2, Killzone 3 itd. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 + seria Lego, Diablo 3, LBP 1/2 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Bierz Dragon's Crown - we dwójkę na jednej konsoli miazga. + seria Lego, Diablo 3, LBP 1/2 Przecież napisał, że "w diablo fajnie się grało" -_-' Cytuj
Loganus 0 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 FPS'y odpadaja bo dziewczyna nie ogarnia widoku fpp ;p Lego ograne czesciowo, LBP jakos nam nie podeszlo. Dead nation i Zombie Apocalapyse bardzo fajne, ostatnio gralismy w How To Survive - polecam kazdemu. Dungeon Siege jak narazie slabo wypada, generalnie preferowalbym chyba rpg ale raczej nic juz takiego nie ma chyba. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Tomb Raider and the Guardian of Light, Ratchet & Clank: All 4 One, Army of Two (byle nie ostatnie), Rayman Origins/Legends, Castle Crashers, Shank... Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Co wybrać jako pierwsze gry na ps3? Mam już ni no kuni bo to byl moj must have numer 1 i chce w styczniu dokupic z 2-3 tytuly z jakis starszych tanszych gierek nie musza byc nowosci zadne do nich tez dojde w koncu. Wczesniej gralem wiekszosc gierek z ps2 o wysokich ocenach. Co polecicie na ta konsolke jako must have? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Napisz jakie gatunki wolisz, bo tak to dostaniesz listę gier, z których połowa w ogóle Cię nie będzie interesowała. I czy mają to być tylko exy, czy multi też. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Must have? RDR, trylogia Uncharted, Batman Arkham Asylum i Arkham City to na pewno... I tak jak Square napisał. Sprecyzuj nieco pytanie. Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Więc tak zawsze mnie kręciły gierki akcji typu wszelkie devil may cry, metale, onimusha itp. Generalnie uwielbiam jrpgi ale jak wyzej wspomnialem jednego juz kupilem wiec na jakis czas starczy i chce miec cos na przerywnik. Z samochodowek lubie gran turismo wiec pewnie kiedys lykne a tak to jeszcze platformery. Za to nie interesuja mnie zupelnie strzelanki na ps nie wiem jakos nie przepadam. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 The Last of Us, God of War 3 i Ascension, Metal Gear Rising. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 (edytowane) Więc tak zawsze mnie kręciły gierki akcji typu wszelkie devil may cry, metale, onimusha itp. Generalnie uwielbiam jrpgi ale jak wyzej wspomnialem jednego juz kupilem wiec na jakis czas starczy i chce miec cos na przerywnik. Z samochodowek lubie gran turismo wiec pewnie kiedys lykne a tak to jeszcze platformery. Za to nie interesuja mnie zupelnie strzelanki na ps nie wiem jakos nie przepadam. Demon's Souls Jak coś to to jest dunegon crawler a nie jrpg Edytowane 15 grudnia 2013 przez mate5 Cytuj
Gość Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Więc tak zawsze mnie kręciły gierki akcji typu wszelkie devil may cry, metale, onimusha itp. Generalnie uwielbiam jrpgi ale jak wyzej wspomnialem jednego juz kupilem wiec na jakis czas starczy i chce miec cos na przerywnik. Z samochodowek lubie gran turismo wiec pewnie kiedys lykne a tak to jeszcze platformery. Za to nie interesuja mnie zupelnie strzelanki na ps nie wiem jakos nie przepadam. Demon's Souls Jak coś to to jest dunegon crawler a nie jrpg Właśnie przejadły mi się tego typu gry na kompie gralem w oczekiwaniu na psa w skyrima itp i szczerze ten gatunek mi nawet nie odpowiada. Jednak wole Jrpg;) God of wary pozycze od znajomego bo ma cala kolekcje i mysle nad tym last of us, graliscie, co myslicie? Metal geara tez moge pozyczyc wiec co tu jeszcze? Sam myslalem o ratchet & clank ale nie wiem ktora czesc wybrac. Tools of destruction za grosze mozna kupic nowa moze ta? Jest cos ciekawego z gier typu devil may cry,onimusha? Moze ninja gaiden jakis slyszalem ze niezle a nigdy stycznosci nie mialem Cytuj
Gość Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Panowie(bądź Panie) powie mi ktoś czy warto kupić ps plus? Jakieś darmowe tytuły są poza tymi co się miesięcznie zmieniają coś ciekawego na rozpoczęcie przygody z konsolą? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 (edytowane) elo Ostatnio łyknalem Uncharted 3 polska wersje i powiem Wam, jako gracz niedzielny i czesciowo juz znudzony gierkami, zatopilem sie w tej pozycji szybciutko i calosc mega mi sie podobala - naprawde kozacka rozrywka. Co polecacie podobnego swoja grywalnoscia do tego utworu, albo moze czy warto siegac po czesc 1 i 2 teraz? wiadomo, ze pewnie beda troche okrojone wzgledem trzeciej, ale moze? Edytowane 23 grudnia 2013 przez Banny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi