Kalinho_PL 334 Opublikowano 17 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) Mendrek kup "Brothers..." i grajcie na jednym padzie qurva, zapomniałem, że też było w PS+ lol Army of Two: The Devil's Cartel - bardzo fajna szczelana na dwóch Edytowane 17 lipca 2014 przez Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
milypan 1 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Człowieki kochane, naszła mnie ostatnio ogromna chęć na gry w realiach II wojny światowej jakie gry w tej tematyce możecie mi polecić?? Sent from my RM-914_eu_poland_347 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Call of Duty: World at War jest całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
milypan 1 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 A oprócz coda co polecacie?? Sent from my RM-914_eu_poland_347 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Ostatnio ukonczylem The Last of us. Czuję straszną pustkę, musze ją szybko wypełnic. Genialnej gry jak ta zapewne już nie dostanę, więc prosze tylko o radę co dobrego jeszcze na ps3 trzeba ograć (gow, wipeout, gt5 juz mialem) Interesują mnie gry nie za długie, takie na 10 - 20h grania, aczkolwiek dla dobrego rpga moze się wyłamie. Obejrzałem pare filmików, Resident Evil 6 warty sprawdzenia? 4 mi się bardzo podobala. Vanquish też ciekawie wygląda, efektowna rozwałka, próbowac? Co jeszcze; Diablo 3 gralem demówkę, ale nie mam dla gierki 80+h No i wazna sprawa, gra nie może zajmowac za duzo na dysku ,bo mam slimkę 12 gb . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Re6 odpusc definitywnie. Po Tlou ciężko cokolwiek doradzić RDR, GTA V oba Batmany graleś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Pierwszy: Batman, Dead Space i Bioshock. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 GTA V to konieczność, bo nie wiem, czy grałem w tak zapierającą dech w piersiach grę. Poza tym gry z PSNu też? Np Journey? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 GTAV zajmuje sporo na dysku, podobno, a nie chce sie "wciagnac" ; ) Batmany, moge sprobowac, Pierwszy: Batman, Dead Space i Bioshock. Dead Space i Bioschock to tylko peirwsze czesci? PSN - moze sie w to pobawie, ale wole kupic jakas gre, przejsc, sprzedac i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Może The Walking Dead? Jeszcze przez chwilę zabawiłbyś w klimatach zombie, wziął pod opiekę kolejną smarkulę, a do tego dokonał paru niełatwych wyborów. Możesz sprawdzić pierwszy epizod za free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 hmm, chyba nie.. MGS4 warto sprawdzić? wstyd przyznać, ale kiedys tylko grałem w MGS3 i średnio mi szło Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 PSN - moze sie w to pobawie, ale wole kupic jakas gre, przejsc, sprzedac i tak dalej Masz na płycie blog.us.playstation.com/2012/06/25/journey-collectors-edition-blu-ray-coming-to-stores-august-28th/ Gta bierz bez względu, później podziekujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Albo poczekaj na remaster na PS4 jak bedziesz planowal zakup next gena. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 GTA V, RDR, Batmany No ale Journey nie bierz, bez przesady xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Banny: Batmany wszystkie, Bioshock też, a Dead Space bez ostatniej części. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Dzieki za pomoc. Ewentualne Mafie 2. Pozytywne zaskoczenie w temacie samej akcji jak i fabuły. Swego czasu napisałem opinię w temacie o ostatnio zaliczonych grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 (edytowane) Mafia I była swego czasu swietna, zakupiłem jakieś kilka miesięcy temu część drugą na pc i totalnie mi nie podeszła, nie wiem, moze to ta grafika, czy troche gust się zmienil przez te lata.. (?) Batman wyudaje się fajny, ale musze sprawdzić, ile zajmuje na dysku. Gdzie tego szukać w necie? juz mam, 7.8 gb Edytowane 20 lipca 2014 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Batman, a szczegolnie pierwsza czesc to top 10 generacji. Nie masz co sie zastanawiac nawet Tak samo nad bioshockiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2014 Mass Effect trylogia. Zapełni lukę po TLOU. Tylko graj jedną postacią. Ale jeśli upierasz się z kròtkimi, to dwie gry ciekawe fabularnie mogę polecić. Enslaved i Spec Ops: The Line. Ewentualnie klimat neo noir i Remember Me. I pomyśl nad Heavy Rain. Jak wolisz coś pikantnego, to Catherine 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Nie słuchaj mendrka. Pierwszy ME to teraz techniczny potworek, enslaved to samograj, tak samo heavy rain. Nie wiem po co mu podrzucasz crapy pokroju spec opsa czy remember me jak dopiero skończył tlou. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 ME nie zrstarzał się tak bardzo, a jedknocześnie nie jest tak mainstreamowy i nawalony strzelaniem jak 2 i 3. Fabularnie temu bliżej do przygodowej space opery. Remember me i Spec ops to nie crapy, a porządne i nirdocenione bardzo gry. RM to jeden z nielicznych przedstawicieli klasycznego, francuskiego cyberpunka, zwanego też neo noir. SO to z kolei udana gameplayowo klon gearsòw i mocna pozycja o tematyce antywojennej. Enslaved. Owszem może i sporo samograja, ale tą grę wymieniali twòrcy gier na listach 5 najlepszych gier zeszłej generacji. Realizacja od montażysty ujęć we Władcy Pierścieni i animacja postaci przez samego Andy Serkisa (ostatnio odpowiada za postać Ceasara w Ewolucji Planety Małp) i świetnie pokazane relacje między bohaterami, robią swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 (edytowane) Boga nie masz w sercu i tyle. Ja bym nie chciał generalnie grać w Spec Ops w ogóle a co dopiero tykać go po przejsciu The Last of Us. Edytowane 21 lipca 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Enslaved, mimo że samograj totalny, to bardzo przyjemny tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 Banny: Batmany wszystkie, Bioshock też, a Dead Space bez ostatniej części. A niby czemu "bez ostatniej"? Według mnie jest dużo ciekawsza niż "dwójka". Owszem, to już nie survival-horror (czyli jak wszystko, oprócz "jedynki"), ale to nadal ponad dwudziestogodzinna epicka przygoda, z niesamowitym klimatem - takie "Uncharted spotyka Prometeusza" - jest grubo. Już prędzej odradziłbym mu ostatniego Bioshocka, bo w porównaniu do dwóch poprzednich to zaledwie ładna wydmuszka i gameplayowy kastrat - takie Call of Columbia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi