raven_raven 12 013 Opublikowano 1 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2014 SO to z kolei udana gameplayowo klon gearsòw Spec Opsy mogą gameplayowo lizać buty Gearsom, a nawet nie jestem pewien, czy na tyle zasługuje ta gra. Gdyby nie widoczki i fabuła to byłby crap po którego nawet blacharze za 5 zł by nie sięgali. I mówię to bez jakiegokolwiek wojenkowego podtekstu, ta gra jest po prostu średnia do bólu. I tak, pierwszy ME zestarzał się. Bardzo. Nie mogę tej gry od pół roku skończyć, a nie muszę nawet męczyć się z technicznymi problemami jakie męczą tą część na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2014 Czy warto ograc Lost Planet 1 i 2? Podobno dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Nie wiem, ale słyszałem, że słabe oprócz jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 W Lost Planet grałem dawno jeszcze na X360 i było spoko, dobra gra na raz. Ale niektóre gry starzeją się szybko i teraz to może być pokaz archaizmu, mimo to polecam zagrać. Jest ryzyko jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 jedynke mam i nie skończyłem to nic nie powiem część druga to już inna bajka,zrobili z tego coopa na siłe ale da się przejść samemu,tylko troche wieje nudą. shotgun na konfetti dabes i roboty transformersy a i jednego bossa można od środka rozwalić,znaczy się przez żołądek do serca Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Jedynka ma lepszego singla ale za to dwójka to imo jedna z lepszych gier do co-opa. Spędziłem z nią masę godzin grając z bratem i znajomym. Szkoda,że Capcom dało LP3 do zrobienia jakimś partaczom z zachodu. Jakby dali miks singiel z LP1 i multi/co-op z LP2 to byłoby genialnia, a tak dostaliśmy crapa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Dwojka ma splita tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Tak. Jest kanapowy co-op i przez sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Mam plan ograć jeszcze parę gier na PS3 przed przesiadką na nextgena. Czy możecie dopisać mi jeszcze coś, co koniecznie trzeba przymęczyć na obecnej generacji zanim pozbędę się konsoli? Nie interesują mnie survival horrory, dlatego wszelkie Silenty, Residenty (chociaż to już arcade), Dead Space etc. pominąłem.To co jeszcze planuję nabyć to: Saints Row 4Prototype 2Dragon's Dogma Dark ArisenGod of War 3God of War AscensionRayman LegendsAssassin's Creed 4 Black FlagBatman Arkham OriginsSouth Park Kijek PrawdyThe Last of Us Żeby nie duplikować propozycji, poniżej lista tego co już miałem na PS3 i X360 (starałem się wyrzucić stąd X'owe exclusivy by nie zaśmiecały): PS3FIFA 12 PLAlpha ProtocolBeyond Two SoulsBulletstorm PLHeavy RainInfamous 2 PLInfamous PLLittle Big Planet 2 PLMetal Gear Solid 4Metro Last LightNi no Kuni: Wrath of the White Witch (PSN)Splinter Cell Blacklist PLUncharted 2: Among Thieves PLUncharted 3: Drake's Deception (Oszustwo Drake'a)Uncharted: Drake's FortuneValkyria ChroniclesYakuza 3Yakuza 4 X360Assassin's CreedAssassin's Creed 3Assassin's Creed IIAssassin's Creed: BrotherhoodAssassin's Creed: Revelations PLBatman Arkham AsylumBatman Arkham City PLBattlefield: Bad Company 2BayonettaBioshockBioshock 2Bioshock InfiniteBlood Stone 007BorderlandsBourne ConspiracyBrutal LegendBurnout Paradise + Trivial PursuitCrysis (PL)Dark SectorDark SoulsDarknessDead or Alive 4Dead or Alive 5Deus Ex Bunt Ludzkości (PL)Dishonored PLDragon Age IIDragon Age: Początek PLDriver San FranciscoEnslavedEternal SonataFallout 3 PLFallout New VegasFar Cry 2Far Cry 3 PLFIFA 09 PLFIFA 10 PLFIFA 13 PLFinal Fantasy XIIIFinal Fantasy XIII-2GTA Episodes from Liberty CityGTA IVGTA V PLHitman Blood MoneyHitman Rozgrzeszenie PLJust Cause 2Kung Fu PandaL.A. NoireLego Indiana JonesLost OdysseyLost: via domusMafia IIMass EffectMass Effect 2Mass Effect 3 PLMax Payne 3Medal of HonorMetal Gear Rising: RevengeancePrince of Persia (2008)Prince of Persia The Forgotten SandsPrototypeRageRainbow Six VegasRainbow Six Vegas 2Rayman Origins PLRed Dead RedemptionRed Dead Redemption: Undead NightmareRed Faction GuerillaResonance of FateSaints RowSaints Row 2Saints Row the ThirdSleeping DogsSoul Calibur 4Splinter Cell ConvictionSplinter Cell Double AgentStar Ocean the Last HopeTales of VesperiaTekken 6The Elder Scrolls IV: OblivionThe Elder Scrolls V: SkyrimThe Simpsons GameTomb Raider 2013Tomb Raider AnniversaryTomb Raider LegendTomb Raider UnderworldToy Story 3Two Worlds II PLXCOM Enemy Unknown PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Folklore, Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 dragons crown okami hd wipeout hd Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) Jeśli lubisz FPSy, to Resistance 3. Wg wielu jedna z najlepszych singlowych kampanii fps zeszłej generacji. Edytowane 3 sierpnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 - Borderlands 2 - Castlevania LoS - Demon's Souls - Darksiders 2 - GoW 3 - MotorStorm PR Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Z powyzszych w zasadzie Dragon's Crown wyglada spoko. To dobre dla singla, czy raczej multi? Prosze jeszcze o pare killerow, dopisze sobie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Deadly Premonition : The Director's Cut I Catherine 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 najlepsza deskorolka i snowboard z ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Skate Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 A ze snowboarda to chyba tylko można polecić SSX Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Deadly Premonition : The Director's Cut I Catherine +1 Mam podobnie jak Red. Również zostało mi może z 5 tytułów do ogrania na Ps3, co nie zmienia faktu, że po drodze dojdzie kolejne 10 i ze 3 na PC. Także rok z głowy, albo więcej. Napiszę jakie to gierki, może pomogę wspomnianemu: Castlevania: LOS2 DMC HDC Deadly Premeditation: DC Dragons crown Diablo III Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Ostatnio naszła mnie chęć pogrania w NBA ale nie wiem które wybrać. Nie jestem zapalonym fanem tego sportu i z koszykarzy znam Jordana i Królika Bugsa. Co mnie interesuje: ciekawa kariera i więcej trybów. Najmniejszą uwagę zwracam na online. EA Sports czy 2K Sports? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 2K Sports tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 potwierdzam, NBA od EA to kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Z powyzszych w zasadzie Dragon's Crown wyglada spoko. To dobre dla singla, czy raczej multi? Prosze jeszcze o pare killerow, dopisze sobie do listy. Słabe jest strasznie te DC, wykreśl śmiało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Z powyzszych w zasadzie Dragon's Crown wyglada spoko. To dobre dla singla, czy raczej multi? Prosze jeszcze o pare killerow, dopisze sobie do listy. Słabe jest strasznie te DC, wykreśl śmiało. Nie słuchaj zdunka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 _Red_. mówię jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi