_Red_ 11 993 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Już miałem DC dodać do wishlisty. Ale zastanawiam się nad Diablo 3. Czy można grać w to w singla z jakimś questem głównym, czy to wyłącznie multi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Można grać w singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Ale granie w singla Diablo 3 to musi być mordęga ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Najchętniej zagrałbym w coś będącego lepszym technicznie Alpha Protocol. To jedna z niewielu gier, gdzie mam ochotę zaraz przejść od nowa i pociągnąć zupełnie inaczej fabułę, nawiązać inne sojusze, inaczej odpowiadać na pytania etc.Coś w tym stylu jeszcze znajdę? Najbliższy konwencji chyba jest Mass Effect, ale jestem już po trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 (edytowane) Z powyzszych w zasadzie Dragon's Crown wyglada spoko. To dobre dla singla, czy raczej multi? Prosze jeszcze o pare killerow, dopisze sobie do listy. Możesz ogrywać samotnie, lub w coopie, na jednej kanapie i przez sieć po wbiciu 20 levelu, dzięki czemu znacznie ograniczone zostało napotykanie lamerów wychodzących z sesji po pierwszych minutach. W każdej chwili dołączyć mogą do was 2 osoby z sieci, lub 3 jeśli grasz samotnie. Gierka to w sumie taki klon Diablo, ale w ujęciu beat em up 2D. Przygotuj się na sporo grindowania lootu, rozwijania skilli, naprawiania orężu i handlu. Za dodatkowy bajer robią postacie innych graczy, których szczątki zbieramy podczas rozrywki online w miejscu gdzie polegli i po wskrzeszeniu dodajemy jako boty do swojej drużyny. Jeśli lubisz klimaty jrpg i strategie turowe, bardzo dobra jest też Valkyria Chronicles. Edytowane 5 sierpnia 2014 przez nobodylikeyou 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 diablo 3 na konsole najgorszemu wrogowi bym nie polecił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Mnie tam sterowanie na padzie nie przeszkadzało, było bardzo podobne do Baldur's Gate Dark Alliance z ps2, aczkolwiek grałem tylko w demo. Biorę wersję na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Ale granie w singla Diablo 3 to musi być mordęga ;_; Jeśli nigdy nie zasmakowałeś jak dobre jest Diablo 3 po 2.0 na PC to na konsolce można nawet-nawet się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 5 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2014 Jeśli lubisz klimaty jrpg i strategie turowe, bardzo dobra jest też Valkyria Chronicles. Uwielbiam i jedno i drugie, dlatego VC czeka na półce aż dokończę Ni No Kuni, bo dwóch kreskówek na raz nie chcę przechodzić Dzięki za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Lubię FPSy a Killzone'a uwielbiam a nie grałem nigdy w Battlefjuta ani w CoDa. No i rodzi się pytanie którą grę wybrać, choć bardziej skłaniam się po filmikach ku BF (klimat "helikopter w ogniu"). Nie wiem też którą część danej gry wybrać? Słyszałem że BF4 jest zabugowany i może lepiej wybrać BF3? Ale BF3 zamkną szybciej serwy niż BF4 ;/ Natomiast w CoD po filmikach rajcuje mnie moderwarfare czy jakoś tak. To samodzielna gra czy trzeba mieć podstawkę którejś części? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Lubię FPSy a Killzone'a uwielbiam a nie grałem nigdy w Battlefjuta ani w CoDa. No i rodzi się pytanie którą grę wybrać, choć bardziej skłaniam się po filmikach ku BF (klimat "helikopter w ogniu"). Nie wiem też którą część danej gry wybrać? Słyszałem że BF4 jest zabugowany i może lepiej wybrać BF3? Ale BF3 zamkną szybciej serwy niż BF4 ;/ Natomiast w CoD po filmikach rajcuje mnie moderwarfare czy jakoś tak. To samodzielna gra czy trzeba mieć podstawkę którejś części?Jeżeli Helikopter w Ogniu to CoD4 MW. Gra jest bardzo podobna, wręcz niektóre misje identyczne do filmu (oba dzieła podobają mi się i polecam). Nie wiem jak aktualnie z multi ale zapewne mało osób gra. Najlepszy BF to Bad Company 2, ale to pewnie wiesz ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2014 Na amerykańskim PSS są ciekawe promocje na PS2 Classics: Persona 3 FES za $5 Persona 4 za $8 Odin Sphere za $4 Disgaea za $4 SMT: Digital Devil Saga za $8 SMT: Digital Devil Saga 2 za $8 SMT: Devil Summoner za $4 SMT: Devil Summoner 2 za $4 Są jeszcze inne, ale te co nie co kojarzę. Co warto sobie wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Poszukuję jakiegoś fajnego jRPG - co polecacie? Tylko nie Final Fantasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Poszukuję jakiegoś fajnego jRPG - co polecacie? Tylko nie Final Fantasy Ni No Kuni albo Valkyria Chronicles Szkoda, że nie masz x360 bo tam jest Tales of Vesperia i Lost Odyssey - dobre rodzynki jedne z lepszych jrpg na poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) Nom, o tych dwóch myślałem. Ale jest kilka tytułów takich stricte z KKW typu... Tales of Xillia? Nie wiem, straciłem orientacje dwie generacje temu. Edytowane 19 sierpnia 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 Zajrzyj do działu z RPG to napewno znajdziesz czego szukasz. Ja też przestałem grać w jrpg po Rouge Galaxy i FF XII i na tych stricte japońskich się raczej nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) A Vesperii nie ma na ps3 rowniez? edit: a chyba jest, tylko ze jap Edytowane 19 sierpnia 2014 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 warto brać Grę o Tron ? gram obecnie w New Vegas, jest genialna, a slyszalem ze GoT opiera się przede wszystkim na dialogach i wyborach. oraz czy brać Rage ? są tam jakieś fajne miejscówki i questy? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 Jeśli lubisz takie w sumie oldschoolowe FPSy to warto wziąść Rage. Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) Polecam RAGE. Trochę gra pogrzebana w pokładanej w niej nadziejach. Wyszedł solidny shooter z elementami rpg i wyścigów. Dużo zbieractwa i kustomizacji broni. Mi przypadło do gustu. Uczucie podczas ostrzału takie jakie powinno być. Sympatyczny feeling broni. Edytowane 21 sierpnia 2014 przez MiK86 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Rage naprawde nie jest zle. Lokacje sa spoko, czasem idzie podskoczyc kiedy delikwent wyskakuje zza wegla. Dobry szpil, tylko powtarzajace sie schematy potrafia znuzyc. Moja rada - kombinowac z broniami ile wlezie i nie oszczedzac pestek. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Rage to naprawdę soildny shooter - sam ostatnio byłem zaskoczony jakością tej nieco niedocenionej gry (świetnie się strzela, do tego niekiedy grafiki potrafi zachwycić). Szkoda tylko, że wersja PS3 znacznie odstaje od PC/iXa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Wczytujące się tekstury na ps3 są okropne no i po paru godzinach już zaczna się nudzić praktycznie ten sam schemat działania. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Hmm, zachwalacie tak Rage, aż mam ochotę dopisać je do mojej wantlisty. Problem w tym, że demo mnie kompletnie zniechęciło z tego co pamiętam, a szczególnie brak minimapy, bo jak dzieciak gubiłem się. Zmieniło się coś w tej kwestii oraz jak demo wypada wobec pełnej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 W demo nie grałem, a mapa/kompas jest przy większych lokacjach, tam gdzie możemy się poruszać pojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi