marczi11 0 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Polecam GTA V. Będziesz wciągnięty na coraz dłuższe jesienne wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 GTA V czy The Last Of Us? Ciężka sprawa... Zależy, co kto lubi. Ja ograłem to w kolejności wychodzenia i obydwoma tytułami byłem zachwycony. Muszę jednak przyznać, że po The Last of Us, fabuła w GTAV wydawała mi się taka banalna i prymitywna... Jak dla mnie powinieneś brać obydwie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 GTA V czy The Last Of Us? Jakbym miał wybrać jeszcze raz (grałem w obie) to zdecydowanie GTA. TLoU jak dla mnie przereklamowana. Nie twierdzę że słaba, bo gra jest dobra ale nie aż tak jak ją wychwalają co poniektórzy. Przy GTA V spędzisz zdecydowanie więcej czasu i morda Ci się pośmieje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Flashback. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Borderlands TPS czy to http://goo.gl/RjWuxL <-rehab island goty/riptide bundle Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Dwie całkiem różne gry więc... bierz TPS Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Zdecydowanie pakiet Dead Island - bardzo podobne w swych założeniach gry, ale do mnie bardziej przemawiają zombiaki od Techlandu oraz to, że gra nie jest shooterem (choć również można postrzelać). Tony miodu wśród przepięknych, rajskich widoków, oraz tony zaszlachtowanego, zgniłego mięsa - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Zdecydowanie nie Dead Island, straszny crap. A Borderlands to klasa, multum wszystkiego i jeden z najlepszych co-opów na poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Za to w singlu Border znudził mnie po 2 godzinach i dalej się już w to nie bawiłem. Edytowane 10 października 2014 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 No to problem bo mi się obie podobają Pieniądze na Rehab Island mam i jeszcze na wate cukrową starczy a na Borderlands brakuje mi połowę. Mam też poprzednie borderlandsy i ded rising 2 które się kurzy na półce.Eeh chyba wezmę TPS hłehłe Zombie nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Skoro w grę wchodzi aspekt finansowy to łykaj Dead Island. Do TPS zawsze się znajdzie ekipa do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 No a dead island w singlu to jest katorga dla umysłu. Gra jest totalnie nieprzemyślana, nudna, brzydka i technicznie spartolona. Jedyna rzecz jaka im wyszła to trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 Oby dwie gry nie nadają się do grania w pojedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 DI i we czwórkę nawet sie nienadaje do grania, żeby nie bylo potem płaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
andy2107 24 Opublikowano 10 października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Ok , ja bym nie brał dead island . Wczesniejsze nieaktualne. Edytowane 10 października 2014 przez andy2107 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 Brałbym Borderlands, DI po pierwszym plażowym rozdziale zaczyna działać na nerwy:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 A co najważniejsze w Borderlandsy będzie z kim grać. Już jest sporo chętnych na premierowe granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 Mam dylemat: albo wezmę Demon's Souls z Puppeteerem albo z Lords of Shadow 2... w każdym razie Soulsy już i tak zakupiłem. Forumku, proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 Mam dylemat: albo wezmę Demon's Souls z Puppeteerem albo z Lords of Shadow 2... w każdym razie Soulsy już i tak zakupiłem. Forumku, proszę o porady. Najważniejsze, że wziąłeś Demon's Souls, cała reszta się nie liczy Gdybym miał patrzeć ze swojego punktu widzenia, to pewnie wziąłbym drugą część przygód Gabriela Belmonta, choćby po to, żeby zobaczyć, jak się dalej rozwinęła historia, oraz by się przekonać, czy sequel został skopany tak bardzo, jak twierdzą niektórzy (demko mi się podobało). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 października 2014 No niby tak ale i tu miecze i tam miecze, więc nie chce się za szybko znużyć podobną stylistyką obu gierek. Pacynka to jeden z najlepszych platformerów ostatnich lat, więc chyba wezmę z Puppeteerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Zastanawiam się na grą Alpha Protocol. Słyszałem że mimo wszystko dobry gra, ale opinie są bardzo podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Technicznie slaba, gameplay lekko sprzed paru lat. Takze jak wlasnie splintera skonczyles to nie zachwycisz sie. Jednak mnogosc sciezek, dialogow, zakonczen daje rade bardzo. Warto za te kilkanascie PLN sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Archaiczna juz na premiere. Kupilem gdy byla swieza i zaraz won z czytnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Technicznie slaba, gameplay lekko sprzed paru lat. Takze jak wlasnie splintera skonczyles to nie zachwycisz sie. Jednak mnogosc sciezek, dialogow, zakonczen daje rade bardzo. Warto za te kilkanascie PLN sprobowac. +1 Spodziewałem się czegoś gorszego po przeczytaniu paru recenzji, jednak zostałem pozytywnie zaskoczony i skończyłem ją z przyjemnością. Poza tym obecnie kosztuje grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
gianbuffon 11 Opublikowano 21 października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 października 2014 (edytowane) Witam, miałem ostatnio trochę przerwy od grania i nadrabiam zaległości. Ostatnio skończyłem MGS4, Beyond, TLOU i teraz zaczynam grać w Batmana. Chciałbym sobie zrobić przerwę od przygodówek/gier akcji i nabrałem ochotę na jakiś RPG. Zastanawiam się nad South Park, Ni no kuni i FF X HD. Tylko, że FF chyba na razie odpuszczę, bo na początek wolałbym coś krótszego. Skyrim, Fallout3 i Mass Effect odpadają. Możecie coś polecić? edit: Dark_Pharmacist, WrednyPL - dzięki za pomoc W takim razie najpierw zabieram sie za FF X/X-2. Edytowane 21 października 2014 przez gianbuffon Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi