Square 8 510 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dead Nation, Renegade Ops np na jednym ekranie daje masę frajdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dead nation z czasem nuzy, ale pobawic sie mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza
katib 41 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Max Payne 3 naprawdę jest taki trudny jak to gdzieniegdzie piszą. Bo uwielbiałam pierwsza część, ale to były dawne lata gdy mialam czas na takie zabawy, całe morze czasu. Więc jak się okaże, że ta gra zmusza do szlifowania skilla, to nie bede sie zabierała. Fabuła daje radę?? Edytka, wybaczcie za post w dziale PS4, oczywiście miał byc w dziale PS3... Edytowane 15 Listopada 2014 przez katib Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Max Payne 3 jest wymagający nawet na poziomie Normal, ale to dobrze - jest wyzwanie i jest fajnie. Trudny, lub wręcz niemożliwie przegięty, jest dla osób, które celują w platynę. Fabularnie super, Max (jako postać) jest świetny, grafika piękna, muzyka i ogólnie dźwięk również na swoim miejscu, czas gry również niezły, tylko brakuje jakiegoś większego zróżnicowania w rozgrywce - non stop biegasz i strzelasz, co po pewnym czasie zaczyna nużyć. Niemniej jednak - świetny film sensacyjny, w który(m) możesz zagrać na swojej konsoli - polecam Edytowane 15 Listopada 2014 przez WrednyPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Max Payne 3 naprawdę jest taki trudny jak to gdzieniegdzie piszą. Bo uwielbiałam pierwsza część, ale to były dawne lata gdy mialam czas na takie zabawy, całe morze czasu. Więc jak się okaże, że ta gra zmusza do szlifowania skilla, to nie bede sie zabierała. Fabuła daje radę?? Edytka, wybaczcie za post w dziale PS4, oczywiście miał byc w dziale PS3... Są 3 dość trudne momenty, a tak to raczej luz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Zastanawiam się nad Codemned 2. Grałem kiedyś w jedynkę, ale nie skończyłem, bo gameplay był zbyt monotonny. Jak to wygląda w dwójce? Czy jest tam coś więcej niż tłuczenie przeciwników sztachetami i rurami? Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Poszukuję gry do grania w co-opie z dziewczyną. Lista gier, w które graliśmy i jej odczucia: LBP 1 i 2 - wiadomo, rewelacja Borderlands 2 - nie spodobało się jej, ma niestety duże problemy z operowaniem dwoma galkami na raz Rayman Legens - z początku było ok, ale po mniej więcej połowie gry poziom trudności podskoczył i zaczęła się irytować LEGO LoTR - tutaj skończyliśmy całość, podobało nam się, proste puzzle, łatwe sterowanie, angielski voice acting, dobre story LEGO Harry Potter - o wiele gorsze od LEGO LoTR, prześliśmy połowę i wczoraj wylądowała na wymianie. Brak voice actingu i słabe puzzle Władca Pierścieni: Wojna na północy - zakupione wczoraj, spodobało się jej, dla mnie średnia, monotonna rozgrywka, bardzo duży średniak ale to nie mi ma się podobać NHL 14 - od czasu do czasu zagramy razem Gra musi być stricte co-op, tzn. story można przejśc od początku do końca we dwójkę, fajnie by było gdyby nie był to mega średniak i ja też czerpałbym przyjemnośc z grania. Coś w stylu Wojny na Północy ale o wiele lepiej wykonane, może być też jakiś RPG/H&S - byle nie Diablo 3(mam już na PC). Wyścigi, i wszelkie party games odpadają - GT6 mam, a party games mnie nie kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Sprawdźcie pozostałe pozycje z Lego w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Sprawdzałem gameplaye pozostałych LEGO na YT i jedynie Hobbit jest ok. Reszta jest na poziome Harry Potter'a - brak voice actingu i nuuuda. No jeszcze Marvel Super Heroes wygląda na ciekawego. Ale wolałbym coś poza serią LEGO. Jakiś Hack&Slash, platformer lub RPG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Golden Axe skoro ma problemy z galkami to dead nation odpada a szkoda. Bo tam lata chlop i baba. Fpp tez odpadaja, ciezko cos polecic. Edit. Przypomnialem sobie. Beyond two souls pozwala na gre w dwie osoby. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Może Hunted Demon's Forge ? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Rozglądam się za jakąś gierką w klimatach II Wojny Światowej. COD 3 już ograłem kiedyś, przymierzam się do Enemy Front, ale w Wolfensteina jeszcze też nie grałem, The Saboteur też nie. Uprising odpuszczam, bo podobno straszna kicha. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 197 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Którego wolfa,bo są 2:D new order dużo z 2giej wojny nie ma,a ten od raven soft to już wogóle inna bajka. Saboteur bardzo przyjemny,jakieś mniejsze bugi były ale to nic,francuski ruch oporu,naziole no i Paryż. A i dużo znajdziek i rozpierduchy z dynamitem. Zawsze jeszcze jest MoH airbourne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Rozglądam się za jakąś gierką w klimatach II Wojny Światowej. COD 3 już ograłem kiedyś, przymierzam się do Enemy Front, ale w Wolfensteina jeszcze też nie grałem, The Saboteur też nie. Uprising odpuszczam, bo podobno straszna kicha. Co myślicie? O The Saboteur bardzo fajna gierka, a na tego starszego Wolfa sam sobie ostrzę zęby i chętnie tez bym ograł. Coda World at War grałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 O właśnie, zapomniałem o Airborne i World at War. Ja pitole, ile gier do ogrania... Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Moh: Airborne i Enemy Front odpuść. Archaizmy cię wykończą. Na PC może to jakoś działa, ale na PS3 te gry są moim zdaniem niegrywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dobra, to zaczynam się rozglądać za Saboteur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Obczaj European Assault z klasykòw ps2 jest za 11 PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Nie pchaj go dwie generacje wstecz - dla niektórych (dla mnie np.) to bariera nie do przeskoczenia. Jedynie HD Remastery pozwalają mi wrócić do starszych tytułów. Z klimatów drugowojennych polecam wymienione wcześniej The Saboteur, Call of Duty World at War (choć poziom Veteran to przegięcie) oraz Sniper Elite v2. Najbardziej jednak polecam najnowszego Wolfenstein The New Order - ja wiem, że IIWŚ to zaledwie w prologu, ale później też jest ciekawie - alternatywna wizja wojny wygranej przez nazistów 14 lat później. No i to niesamowicie miodny szpil, fantastycznie rozbudowany, stawiający na kombinowanie i eksplorację FPS, który zawstydza swym designem inne shootery na rynku. Do tego ma fajną fabułę, świetnego głównego bohatera i masę niesamowicie soczystego strzelania. Technicznie to niestety silnik idTech, ale nie jest tak źle, a przynajmniej jest płynnie i dynamicznie - dla mnie absolutne 8/10 i to tylko ze względu na doczytujące się tekstury, inaczej byłoby 9/10, a rzadko kiedy wlepiam takie oceny shooterom. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez WrednyPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Obczaj European Assault z klasykòw ps2 jest za 11 PLN Ograne jakieś 8-9 lat temu, bardzo dobry tytuł z niesamowitym OST. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dobra, to zaczynam się rozglądać za Saboteur.Bierz Mafię II. II ws tam mało ale pewien klimat jest i każdy argument dobry, aby sięgnąć po dzieło zza południowej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Chłooopie, już dawno ograne, jedna z gier życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Prawilnie widzę, to spr Brothers in Arms: Hell's Highway, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, Battlefield 1943 (samo multi ALE JAKIE!), Blazing Angels 1 & 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Rozglądam się za jakąś gierką w klimatach II Wojny Światowej. COD 3 już ograłem kiedyś, przymierzam się do Enemy Front, ale w Wolfensteina jeszcze też nie grałem, The Saboteur też nie. Uprising odpuszczam, bo podobno straszna kicha. Co myślicie?O The Saboteur bardzo fajna gierka, a na tego starszego Wolfa sam sobie ostrzę zęby i chętnie tez bym ograł. Coda World at War grałeś? Dobre to Saboteur na dluzsze posiedzenie, czy raczej nuda? Lubie jak sandbox ma ciekawy klejacy sie watek fabularny, zamiast samych minigierek zapychajacych puste miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza
thomson14 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mam PS3 i chcę kupić jakiegoś FPS. Zastanawiałem się nad BF3/4 lub cod advenced warfare, Jak oglądałem gameplay na ps3 z Cod AW to jakby z mojego punktu widzenia nie chodził płynnie i nie wiem czy sie opłaca brać tak samo z bf4, latanie myśliwcem wygląda jak by miał żyroskop jakby latał sztucznie.. Może ktoś ma coś z tych wymienionych gierek i by się wypowiedział. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi