Opublikowano 13 września 200816 l Ratchet and Clank: ToD czy może Assassin's Creed?Która gra jest bardziej miodna , jeśli można tak to określić? Assassin wyszedł teraz bodajże w platynie i mam takie pytanie.Czy wersja platynowa jest po polsku i ma zainstalowanego patcha? Asassins Creed to przereklamowany, pusty, niedopracowany badziew. Pograłem 3 godziny i miałem serdecznie dosyć. Szkoda 80 zł, więc nawet nie myśl o jej zakupie, ale pożyczeniu od kolegi na jedną dobę.
Opublikowano 14 września 200816 l pierwsze 2 godziny w assasinie to na przemian scenka, dialog, troche gry, jak w mgs2. w ratchecie non stop cos sie dzieje wiec na nude nie bedziesz nazekal przez jakies 15-20h (przejscie gry+jakies dodatkowe wyzwania)
Opublikowano 19 września 200816 l Nie wiem co wybrać z nadchodzących gier na październik Kasa odłożona, teraz decyzja. Niech dadzą to demo PES2009, bo Konami co raz mniej ufam.
Opublikowano 19 września 200816 l Bes kitu, mam do wyboru Fife 09, LBP i Bioshocka. Tego ostatniego mozna przeczekac az stanieje i teoretycznie fifa jak bedzie rozdawana z bundlami to tez szybko stanieje. Nie wiem moze ktos ma podobny dylemat.
Opublikowano 20 września 200816 l Autor ja też mam wydelamt co do wyboru gier-Na chwilę obecną na 100% biorę Wipeout HD i Fife 09,z reszty gier będę musiał wybrać tylko jeden tytuł(bo na tyle mnie w chwili obecnej stać)-Fallou3,Bioshock,LBP,Far Cry2,MS2.Kurcze każda gra super,nie mam pojęcia na co się zdecydować
Opublikowano 20 września 200816 l Gry sportowe bardzo szybko tanieja,co wiecej-2-3 letnie produkcje sa niestety nic nie warte. Nie wiem czy inwestowanie w Fife albo Nba 200 zeta jest dobrym posunieciem! Za rok bedzie warta 20:))
Opublikowano 20 września 200816 l Autor takim tokiem rozumowania to chyba nigdy bym nie kupił gry sportowej tym bardziej mam głód na piłkę nożną bo w tej generacji na dobrą sprawę jeszcze w żaden tytuł o tej tematyce ,dużo nie grałem. LBP,Fallout3,Bioshock- 2 gry z tych do wyboru,pomóżcie (Far Cry 2 i MS2 już skreśliłem)
Opublikowano 20 września 200816 l takim tokiem rozumowania to chyba nigdy bym nie kupił gry sportowej i tak bogaci sie np EA,rokrocznie zbiera kase swymi tasiemcami. Ale jesli ktos bardzo lubi sportowe...,chyba nie wyboru.
Opublikowano 20 września 200816 l Ficuś moim zdaniem Fallout 3 Wszystkie gry z tych 3 bym chciał ale pierwszą kupiłbym F3 Myślę że długa rozgrywka jest dużym plusem tutaj
Opublikowano 20 września 200816 l Jeśli nie grałeś w Biszkopta to zdecydowanie on. Gra jest masakratorem ja już biorę Pes'a nowego.
Opublikowano 20 września 200816 l Autor niech jeszcze ktoś mi napisze ,że najlepiej wziąć LBP i dalej będę w punckie wyjścia .Tzn na bank te trzy gry kupię(F3,Bioshock i LBP) ,pytanie tylko które pójdą na pierwszy ogień ,bo na wszystkie mnie nie stać. Chyba wybieram Bioshocka(w ile się ją przechodzi?)-od zawsze go zazdrościłem xboxowcom ,to teraz pytanie czy LBP czy F3-wogóle kiedy ma wyjść polska wersja bo preorder w psx extreme dotyczy tylko angielskiej Edytowane 20 września 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 20 września 200816 l Bioshock to spokojnie ponad 20h miodnej gry.Trofea jeszcze będą więc nie mam pytań gdy ktoś jeszcze nie grał.
Opublikowano 22 września 200816 l Ja osobiście mam zamiar importować Eternal Sonata z US, bo brak rpgów na PS3 powoduje u mnie zaparcia! a Disgaea 3 to bardziej sRPG >.> Mam dylemat tylko odnośnie pozycji 2 i 3, bo więcej niż 3 gier nie chce kupić z braku czasu na je wszystkie ;p mam do wyboru Armored Core for Answer, Golden Axe, Fallout 3 (tutaj może PC bo taniej) Silent Hill 5 (podobnie jak F3)......ktoś ma jakieś wieści o Golden Axe? na sieci prawie nic, a premiera za parę dni.....jestem bardzo ciekaw, czy będzie klop, czy lepsze od Heavenly Swords oO
Opublikowano 22 września 200816 l ale to jest temat jaka gre wybrac a nie co pierwsze , bierz bioshocka,a z falloutem i tak posiedzisz kupe czasu,cos a'la Oblivion
Opublikowano 22 września 200816 l Ficuś a nie myślałeś jeszcze nad Dead Space?? Zapowiada się miodzio
Opublikowano 25 września 200816 l No ja myślę że najpierw powinieneś kupić bioschocka, przejsc, sprzedać a w miedzyczasie doczekamy sie wersji PL Fallouta. LBP I F3 to gry na dłuuugie godziny grania, więc teoretycznie długo byś czekał na Bioshocka (jeśli mówimy o przechodzeniu i sprzedawaniu). @Granat1987 No właśnie ja też się przymierzam do Dead Space, poważnie sie zastanawiam nad preorderem bo bardzo mi brakuje takich klimatów w takim wykonaniu Oczywiście pozostałe wymienione tu tytuły są dla mnie obowiązkowe i podobnie jak u Ficusia rozchodzi się jedynie o kolejność LBP na szczęście kupi moja połowa więc zostanie kasa na MS2 lub FC2 (z naciskiem na MS2, z FC2 czekam na recke w PE i może kupie ale jako używke z allegro)
Opublikowano 25 września 200816 l Też się zastanawiam nad preorderem jak zaamówisz we wrzesniu w sklepie psx to dostaniesz upominek Zdecydowałem się złożyłem zamówienie PES2009, BioShock, Dead Space :). A co, mam nadzeję że się nie zawiodę
Opublikowano 25 września 200816 l Wkoncu posiądając ps3 czuje ze mam konsole nowej generacji. Wychodzi masa swietnie wygladajacych gier a ja nie wiem na co wydac kase(. Tego mi brakowalo! Dzisiaj zaczynam jesienny szturm od Wipeouta HD a takto to naprawde nie wiem z kad wziac pieniadze ( i czas) zeby zagrac we wszytskie gry ktore chce w tym roku czyli : Brothers in Arms, Dead Space, Bioshock, Silent Hill, Alone in the dark(dostaniemy znacznie poprawioną/dopakowaną wersje), Resistance 2, Prince of Persia, Tomb Rider Underworld,White Knights Chronicles, Valkyria Chronicles a oprocz tego chce jeszcze nadrobic Foklore... P.S. Zapomnialbym o Pure ktorego demko zrobilo na mnie swietne wraznie. Tylko gdzie nowy SSX?? Edytowane 25 września 200816 l przez izon
Opublikowano 4 października 200816 l Czy w MGS 4 jest multi? Słyszałem, że jest coś takiego jak Metal Gear Online, ale czy on jest zawarty w MGS 4?
Opublikowano 5 października 200816 l Dead Space - 14 Paź Tomb Raider Underworld - 3 Lis Fifa 09 - 14 Paź Co wybrać ? Co czytam w psxie artykuły na temat Dead Space mam na niego coraz większą ochotę, Tomb Raider też zapowiada się miodnie, zawsze od fify wolałem pesa ale to co pokazało demo mnie zniechęciło ;/
Opublikowano 5 października 200816 l wybrac cos starszego.w co nie grales. Poczekac 2/3 miechy-kupic TOMB RAIDERA. Cena Fify bedzie spadac bardzo szybko.
Opublikowano 5 października 200816 l lol,totalnie nie podobne do siebie gry z ktorych to dwie sie jeszcze nie ukazaly...i jak ci tu pomoc?