Gość _Be_ Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Granie w Mass Effect bez kontynuacji sejwa Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Grał ktoś w Onechanbarę? Fajne to czy gunwo obesrane? Chodzi mi o całokształt, a nie o cycki, bo cycki zawsze goty. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Homie 1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tales of Graces F or Tales of Xilla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Graces f. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 344 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie wiem na co się szarpnąć: FC4 Watch Dogs Wolfenstein Czy one są znośne na PS3? Bo w kolejce jeszcze South Park czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Wolf jest najbardziej znośny bo na nextgenach i tak ta gra słabo wyglada przez ten ID tech a FC i Watch_Dogs to troche przepaść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Niekoniecznie... Co prawda również najbardziej poleciłbym Wolfenstein The New Order, bo to mega kozak gierka (platynkę wbiłem i zdecydowanie powtórzę to kiedyś na PS4), ale akurat na PS3 napędzający ją silnik idTech cienko przędzie i czasem straszy brakiem tekstur (coś jak w RAGE). W każdym razie przeszedłem i świetnie się bawiłem. Natomiast w WATCH_DOGS oraz Far Cry 4 gram aktualnie i żadną "przepaścią" bym tego nie nazwał. Albo inaczej - owszem, na PS4 jest duuuuużo ładniej, ale wersja na PS3 również jest bardzo ładna, jeśli wcześniej nie widziałeś tej z PS4 Zwłaszcza Far Cry 4 daje radę, w czym główna zasługa malowniczych plenerów, oferujących urzekające widoczki. W WATCH_DOGS na ulicach jest trochę pustawo, ale ogólnie również jest fajnie - poziom GTAV to nie jest, ale trzyma standardy wyznaczone przez serię Assassin's Creed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ok jak dla ciebie granie w 20-25fpsach zamiast stalych 30 to nie jest przepaść to pozdrawiam. trzeba chyba nie mieć oczu żeby czerpać przyjemność z grania w wersje ps3, do tego róznice na ps4 nie odda YT, ale 1080p, ostrość obrazu i stala animacja to jest zdecydowanie inne doznania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pewnie że to nie jest przepaść, a plusik poleciał przez pomyłkę, bo mi się palec omsknął Gram od zamierzchłych czasów i gry mają mi dawać przede wszystkim FUN. Wraz z nadejściem ósmej generacji narobiło się jakichś dziwnych ludzików, dla których najważniejsze są rozdziałki i framerate'y... Żal mi was... Gdyby ktoś postawił mi przed oczyma obydwie wersje i kazał patrzeć to jasne, że zauważyłbym różnicę i być może nawet spojrzałbym krzywo w kierunku PS3, ale ja nie mam w oczach miernika z DigitalFoundry i dopóki gra nie klatkuje, niczym Skyrim przed patchem, czy Dark Souls w Blighttown (które również jakoś przeżyłem), dla mnie nie ma problemu, bo wiele gier na PS3 mnie do tego przyzwyczaiło i okazjonalnych dropów nie zauważam, albo traktuję, jako coś zupełnie naturalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 pogroziłeś mi minusikiem ojej no z tym, że jednej rzeczy nie rozumiesz stały framerate odziałowywuje na przyjemność z gry, na responsywność sterowania a także w takich tytułach far cry grafika to 85% doznań z gry i po co sobie psuć wrażenia? Co mnie obchodzi, że ty przeżyłeś jak gra chodzi w super cinematic 24 fps, ale rudiok pytał o to jak sprawują się te gry na starych konsolach grałem w FC na 360 i PS4 i powrót do 360 to jak powrót do czasów psx. Taki FC 3 chodzil poniżej 30 klatek nawet jak nic sie nie działo przy akcji było 20 fps i jak to dla ciebie jest FUN to ok, ale nie każdy ma tak niskie standardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pewnie że to nie jest przepaść, a plusik poleciał przez pomyłkę, bo mi się palec omsknął Gram od zamierzchłych czasów i gry mają mi dawać przede wszystkim FUN. Wraz z nadejściem ósmej generacji narobiło się jakichś dziwnych ludzików, dla których najważniejsze są rozdziałki i framerate'y... Żal mi was... Gdyby ktoś postawił mi przed oczyma obydwie wersje i kazał patrzeć to jasne, że zauważyłbym różnicę i być może nawet spojrzałbym krzywo w kierunku PS3, ale ja nie mam w oczach miernika z DigitalFoundry i dopóki gra nie klatkuje, niczym Skyrim przed patchem, czy Dark Souls w Blighttown (które również jakoś przeżyłem), dla mnie nie ma problemu, bo wiele gier na PS3 mnie do tego przyzwyczaiło i okazjonalnych dropów nie zauważam, albo traktuję, jako coś zupełnie naturalnego. granie w 25 fps to żadna przyjemność. za pierwszym razem gdy chłoniemy fajny klimat, fabułę i gameplay, aż tak się to nie rzuca w oczy, ale przy drugim podejściu, gdy zaczynamy zwracać uwagę na szczegóły, lecący na psyk framerate (najlepiej jeśli połączony z masakrycznym pop upem itp. goownami) potrafi odrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 @Rudiok bierz Wolfensteina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 344 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dzięki, przeanalizowałem za i przeciw i faktycznie wezmę Wolfa PS No już dajcie spokój z tymi wojenkami na fps... Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Koniec sesji, można pograć. Wcześniej przerobiłem: TLou, Gow3, Dark Souls I & II, Skyrim, Uncharted 2&3, Metro LL, RDR, Wipeout, GT5, AC - nie podobało mi się. 1) Devil May Cry - na czarnulce jedna z moich ulubionych serii, najbardziej chyba pierwsza część mi przypadła do gustu. Warto ograć częsci, które wyszły na ps3? Może jakieś inne slashery? oglądałem wideo z haevenly sword, nie wiem czy by mi sie spodobało. 2) Interesuja mnie gierki podobne do Uncharted, jakaś akcja, strzelanie/miecz, może wskakiwanie na jakieś platformy, do tego upgradowanie postaci/broni za punkty itp. 3) Druga rzecz to gry taktyczne/rpgi, najlepsza giera w tym tylu to front mission 3, może jest coś przyblizonego na ps3? 4) Co jeszcze warto ograć? jakieś exy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Sprawdź tego nowego DmC po punkcie numer dwa powinno Ci się zdecydowanie podobać :> nie słuchaj ludzi, którzy powiedzą, że DMC4 jest fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 3) Valkyria Chronicles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 @Banny - mam nadzieję, że to "nie podobało mi się" odniosłeś tylko do AC, bo w tej linijce wymieniłeś tyle zajedwabistych tytułów, że gdybyś tak skwitował je wszystkie to nie mielibyśmy o czym rozmawiać Ze slasherów to zdecydowanie DmC Devil May Cry (jednocześnie zahaczając o punkt drugi w Twoim poście), Bayonetta i Metal Gear Rising Revengeance. Podobne do Uncharted... Nowy Tomb Raider - genialna gierka, no i nie grałeś w pierwsze Uncharted Co do puntu trzeciego to polecam X-Com Enemy Unknown - mimo uproszczenia względem szanownego oryginału, nadal zostaje jedą z najlepszych, najbardziej wciągających gier taktycznych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki! już sprawdzam. Oczywiście "nie podobało się" to tylko do AC Edytowane 6 Lutego 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 2) Interesuja mnie gierki podobne do Uncharted, jakaś akcja, strzelanie/miecz, może wskakiwanie na jakieś platformy, do tego upgradowanie postaci/broni za punkty itp. 4) Co jeszcze warto ograć? jakieś exy? 2) Do tego punktu idealnie pasuje Tomb Raider z 2013 roku. 4) Z wymienionych wczesniej przez ciebie gier polece God of War Ascension jako exa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 2) Enslaved: Odyssey to the West - walczymy, skaczemy, eksplorujemy - fajowy szpil, mega klimat. 4) Folklore - niedoceniona perełka action jRPG. 1) Ninja Gaiden Sigma - klasowy slasher, w jeszcze bardziej wymuskanej odsłonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 4) Folklore - niedoceniona perełka action jRPG. O dzięki, dopisane do wishlisty, nie znałem tego wcześniej. Przedłużasz życie mojej PS3 na 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Do exow jeszcze moge dodac bys zainteresowal sie ksiazem persji bo jest w hd wszystkie 3 czesci (dwojeczka najlepsza). Co do slaszerow to oczywiscie od platinum games mgr i erotyczna bayonetta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) oożesz, nie wiedziałem, że ninja gaiden został wydany na ps3. Zaczynać od 1? za pozostałe tytuły dzięki! sprawdzę. Wylicytowałem w tym tyg. GT6, Heavy Rain, Vanquish, niestety Bayonetty sie nie udało, ale obserwuje aukcje. DMC tez na pewno zakupię. Do tego Wasze propozycje.. Tyle gierek do ogrania Edytowane 8 Lutego 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Spokojnie, bo na końcu nie ograsz żadnej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Problemem moze byc tylko brak czasu i bol kregoslupa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi