princ18 7 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Którego CoDa lepiej do multi wybrac bo czy bo2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mi bardziej przypadła do gustu druga część Black Opsów jeśli chodzi o multi. Fajniejsze mapki, schludniejszy wygląd HUDa itp - drobiazgi, ale jakoś lepiej mi się odbierało tą część. Oprócz typowego PvP ma również świetne zombiaki, w których spędziłem trochę czasu, próbując wbić wszystkie trofea (z podstawki, bo cena DLC to zdecydowana przesada). W każdym razie to tylko moja opinia - wcale nie twierdzę, że pierwsze Black Ops jest słabsze - po prostu więcej czasu spędziłem w BO2, więc z sympatii polecę tą część Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jakie najlepsze fpsy z dobrą kampanią singlową? oprócz codów i bfów. Aktualnie biorę Crysisy i Killzone'y. Może ktoś coś poleci mniej znanego, albo cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Bioshocki, jak dla mnie to w każdą część trzeba zagrać. Nowy Wolfenstein też mocno daje radę. Z mniej znanych to może Singularity ? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 no właśnie na nowego Wolfa to już się napalam dość długo, czekam aż troszke stanieje jeszcze. Ofkoz Bioshocki ograłem już. Przeglądałem ostatnio to co nie grałem i w sumie Singularity wydaje się ok, patrzyłem też na Syndicate, Darkness 1i2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Sprawdź też serię Borderlands jeśli nie miałeś okazji zagrać, dość specyficzne i na pewno nie każdemu podpasuje ale jak się wciągniesz to będziesz miał rozrywki na dłuuuuugie godziny. RAGE też niezły tytuł tylko technicznie trochę słabo, ale grało się całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakie najlepsze fpsy z dobrą kampanią singlową? oprócz codów i bfów. Aktualnie biorę Crysisy i Killzone'y. Może ktoś coś poleci mniej znanego, albo cokolwiek Metro Redux. Lepszych FPS-ów na PS4 i XO niż te dwa cacka nie będzie do premiery nowego Deus Ex albo nawet do kolejnego Metro. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ostatnio skonczylem Resistance 3 takze polecam bardzo jesli szukasz fajnego singla bo od multi to pozamykali serwery. Zacznij grac na hardzie, bo normal zbyt latwy. R3 ma ciekawe bronie ktore mozesz pakowac jak w Ratchetach, grafa tez niczego sobie, raz mega swietnie innym razem juz tylko spoko. Warto zagrac. Dla pewnosci mozesz ograc sobie demko z psn ja wlasnie nim sie podjaralem i kupilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jakie najlepsze fpsy z dobrą kampanią singlową? oprócz codów i bfów. Aktualnie biorę Crysisy i Killzone'y. Może ktoś coś poleci mniej znanego, albo cokolwiek Metro Redux. Lepszych FPS-ów na PS4 i XO niż te dwa cacka nie będzie do premiery nowego Deus Ex albo nawet do kolejnego Metro. To jest temat związany z grami na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zatem Metro: Last Light. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 344 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Są teraz w promocji i nie wiem na co się szarpnąć: Murdered Soul Suspect czy Castlevania Lords of Shadow 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 ja właśnie wczoraj zacząłem Murdered Soul Suspect ze swojej strony polecam, mega świetny klimat i sama gra wydaje sie spoko, wbrew powszechnym negatywnym opiniom w Castlevania nie grałem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Są teraz w promocji i nie wiem na co się szarpnąć: Murdered Soul Suspect czy Castlevania Lords of Shadow 2? Grałeś w Lords of Shadow 1? Jesli ci się podobała to warto/niewarto. Warto bo to bezpośredni sequel i całkiem przyzwoita gra z ukłonem do Symphony of the Night z zje.banymi levelami w współczesności, a niewarto bo pierwszy Lord był grą znakomitą i można zepsuć sobie dobrą opinie bo gra nie dorasta do pięt poprzedniemu tytułowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 W PeeSeSach wskoczyły fajne promocje i mam pytania. 1. Earhworm Jim HD czy Strider? W pierwszego grałem na emu Snesa i mi się podobało, w drugiego grałem demo i nawet mi podeszło, ale bez podjarki. 2. Który dodatek Battlefield 3 warto chapnąć? Słyszałem, że tylko w close quaters czy jakoś tak ludzie grają i na reszcie pustka. Nie chcę B4, bo na ps3 to crapiszcze pod kątem grafy, a dla mnie FPP musi być dobre graficznie. Battlefield 1943, to dodatek do B3? Warto? Są jeszcze inne fajne gierki, ale jak mam możliwość to biorę płytkę także odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 1943 to oddzielna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Sego czasu ostro grałem w 1943, ale wtedy serwery były pełne. Ostatnio grałem z rok temu to też było trochę ludzi, ale już się ta gra zestarzała i na dzień dzisiejszy raczej nie polecam, chyba, że jest jakaś dobra cena. Co do gry, 3 klasy z różną bronią i 3 mapy, później dodali czwartą, bitwa powietrzna Jak pamiętam to jest tylko jeden tryb, przechwytywanie flag i utrzymanie jak najdłużej, po jednym czołgu i jeppie i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 2. Który dodatek Battlefield 3 warto chapnąć? Słyszałem, że tylko w close quaters czy jakoś tak ludzie grają i na reszcie pustka. Nie chcę B4, bo na ps3 to crapiszcze pod kątem grafy, a dla mnie FPP musi być dobre graficznie. Zdecydowanie Close Quarters, bo daje najwięcej zabawy - zerżnięte to z "Zabaw z bronią" z Black Opsów, ale daje masę frajdy. Reszty nie tykać (ja kupiłem wszystkie, ale żałuję), a najdalej trzymać się od Armored Kill, które na PS3, z racji małej ilości graczy, jest zupełnie niegrywalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Olałem B1943 bo ograłem demo i mi w ogóle nie podeszło po dopakowanym BF3. Wziąłem Close Quarters i rzeczywiście jest ok, fajnie się gra Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 brać Red Dead Redemption? Nigdy nie gralem, a slyszalem ze platyna prawie niemozliwa do wbicia przez online skopany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 To tak jak pytać czy warto zar.uchać. Bierz i ciesz się grą. Tylko wersja GOTY. Pamiętaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Platyna możliwa, ale fakt serwery zhakowane a rockstar nic z tym nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Nie wiem co tam nie dziala teraz online, ale ogolnie bug pomogl mi we wbiciu 50lvl i skrocil czas grindu chyba o 90%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jakieś typy z haxowali serwery i cięzko się połaczyć, wywala, bugów w ch.uj i ogólnie ch.uj dupa i kamieni kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łuku 3 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 21 Maja 2015 przez Łuku Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Wiedźmin na PS3? Trochę odmienne te gry, ale wg mnie bierz GTA, sporo tańsze, zanim ograsz to W3 stanieje, a dla wielu piątka to GOTG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi