szejdj 2 804 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 dla gościa 12 lat na prezent: http://allegro.pl/blizzard-diablo-3-ultimate-evil-edition-ps3-pl-i5769223193.html http://allegro.pl/uncharted-drake-s-fortune-ps3-nowa-folia-mamy-inne-i5789855877.html http://allegro.pl/watch-dogs-ps3-pl-sklep-nowa-po-polsku-i5805665156.html które wybrać? może coś innego? on jest raczej pecetowcem, CS, minecraft itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 on jest raczej pecetowcem, CS, minecraft itd To odpuść, szkoda Twojej kasy - dla niego nie ma już ratunku Ewentualnie Diablo, z tych co wymieniłeś, albo kup mu Minecrafta na PS3, ale będzie psioczył, że biedne i modów brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jak jest pececiarzem, to na pc ma Diablo stale aktualizowane, no i se klika myszką wygodniej niż padem. Diablo odpada. WatchDogs, również ma na pc z megagrafą. Wersja na ps3 jest bardzo uboga. A czemu Uncharted 1? Rozumiem, że pozostałe części ma? A Last of Us ograł? Może God of War, albo Heavy Rain:)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jak jest PeCeciarzem i to jeszcze CSowcem i majnkrafciarzem, to takie gry, jak Uncharted czy The Last of Us zupełnie do niego nie trafią - według mnie szkoda czasu i kasy na nawracanie - poleć mu jakąś gierkę przeglądarkową i będzie git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 ale PC ma słabego, nowszych gier nie odpali chyba jednak wezme mu to Diablo, niech się męczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Z tego co wypisales to Diablo tez bym mu wzial. Chyba ze lubi fpsy to BF3. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dzieciak ma 12 lat a Wy tu wyskakujecie z Diablo, BF, God of War, Last of Us... zachowajmy chociaż pozory no Siren Blood Curse czy Silent Hill: Downpour? W ogóle jaki jest najlepszy i najstraszniejszy horror na PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nie wiem, jaki jest najstraszniejszy, ale najlepszy jest dla mnie Dead Space - gra ideał i absolutne 10/10 - późniejsze części słabsze, ale jak już pogodzimy się z tym, ze w ogóle wyszły, to stanowią całkiem fajne uzupełnienie i rozwinięcie historii (Dead Space Extraction, jako prequel też fajny). Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Siren: Blood Curse ma chory klimat i wchodzi na psychę. Dyskomfort jest nawet większy niż przy przechodzeniu Silent Hilla 15 lat temu. Ja na tej generacji nie grałem w nic straszniejszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzieciak ma 12 lat a Wy tu wyskakujecie z Diablo, BF, God of War, Last of Us... zachowajmy chociaż pozory no Siren Blood Curse czy Silent Hill: Downpour? W ogóle jaki jest najlepszy i najstraszniejszy horror na PS3? Z tych dwoch to zdecydowanie Siren Blood Curde. Gra tak ryje banie swoim gestym klimatem, ze strach ja odpalac na dluzsze posiedzenia. Silent Hill Downpour dobry ze wzgledu na sentyment. Dobry - ale srednio straszny jako calosc. Ma swoje momenty. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Fight Night Champion to najlepszy boks na PS3, czy jest coś godniejszego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dla mnie najlepszy. W sumie Fight Night Round 4 był chyba "głębszy taktycznie", ale Champion ma najnowszy silnik graficzny i świetny tryb fabularny, który wciąga jak dobry film. System walki jest uproszczony w stosunku do poprzedników, ale mi to nie przeszkadzało, bo ogólny feeling jest mistrzowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ktore gry na PS3 mają jeszcze żywe multi z dużą liczbą graczy? Kupiłem konsole głównie do nadrobienia zaległości ale czasami mam ochotę na rozgrywkę online szczególnie że multi nie wymaga plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Gran Turismo 6, WRC4, Top Spin 4- w tych grach nigdy nie mam problemu ze znalezieniem przeciwnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Na pewno Destiny, choć tutaj bez edycji The Taken King nie ma co podchodzić, bo inaczej będziesz grał w demo. O dziwo zarówno pierwsze, jak i drugie Battlefield Bad Company są całkiem zaludnione, podobnie jak Battlefield 3. Dowolne Call of Duty, choć im nowsza odsłona, tym lepiej, bo starsze pełne są hakerów, co równa się zerowej przyjemności z grania. Poza tym PeeStrójkowe exy, jak Killzone 3, Uncharted 2 i 3 oraz The Last of Us - tutaj zawsze jest sporo ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Z tym ze Killzone 3 przede wszystkim popoludniami a w Killzone 2 raczej o kazdej porze z tym ze w 2jce multi jest zamulajace. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Multi na PS3? Sporo ludzi gra w BF3, Hardline i pierwszego CoD: Black Ops. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Mogę też potwierdzić, że nadal na ranked można spokojnie grać w Tekken Tag Tournament 2, także po sieci można spotkać graczy w Magic 2014. Wiem też od znajomka, że w PES 2016 ludki spoko pogrywają. Co do BF 3, to jak przestawałem w to grać, to już był spory odpływ ludzi, a większość serwerów to z podstawki tylko była i to głównie TDM na jednej i tej samej mapie ------ Kurcze, sporo cebuli w tej styczniowej wyprzedaży, a kusi mnie Naruto Ultimate Ninja Storm Revolution, ciekawe jak tam sprawa z siecią wygląda. Bo jak słabo, to chyba jednak wezmę Kijek Prawdy, choć czuję że niebawem będzie w PS Plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homie 1 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Na PSN przeceny. Bulletstorm, Wolfenstein or Metro Last Light? Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Metro najlepsze. Ale zalezy jaki fps Ci bardziej odpowiada. Rozne podejscie do strzelania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja brałbym Wolfensteina. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nie ma co się zastanawiać - trza brać wszystkie 3 Serio, nie mógłbym chyba wybrać, całe szczęście wszystkie trzy ograne na platynkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Władca Marionetek Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wstyd się przyznać, ale mimo iż posiadam od dłuższego czasu PS3 to wciąż nie grałem w Demon's Soul. Chciałem sobie zakupić tę grę, ale nie mam zielonego pojęcia w jakiej wersji, bo znaleźć mogę Demon's Souls, Demon's Souls: Black Phantom Edition i Demon's Souls: Deluxe Edition. Czym się różnią te wersje od siebie? Zgaduję, że jedna z dwóch ostatnich zawiera wszystkie dodatki do gry tak jak w Dark Souls: Prepare to Die Edition? Czy w tej grze i ewentualnie dodatku jeśli istnieje są jakieś online achievementy? Bo wiem, że serwy są wyłączone, a fajnie byłoby zrobić calaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie są wyłączone serwy w Demonach, grałem jakieś pół roku temu i wszystko smiga. Weź zwykłą wersje Demon Soulsa bo ta gra nie miała żadnego dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Co to te SteinsGate? Grał kroś? Jakiś kozacki sci-fi visual novel, ale boję się że to gra na godzinę za 6 dych. No i mam dylemat. Wolfenstein czy Naruto Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi