dzej003 3 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Nie przesadzajmy z RE6 na coop jest całkiem całkiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 8 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 Nie przesadzamy, lepiej kolejny raz przejść RE5, tym bardziej jak się komuś podobała piątka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 3 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2016 Faktycznie RE 4 to klasyka. BARDZO dobry klimat Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 (edytowane) Hello kąsolowcy. Właśnie zakańczam kolekcję TOP10 PS3 (z każdego systemu, robię po TOP10, jeszcze PS2 mi zostało i... 3DS). Zebrałem 9 gier i potrzebuję ostatniej. Nie chcę mieć 11 gierek, bo chcę mieć na półce równo po 10 tytułów (takie zboczenie pedanta - nie mylić z pedałem). Ok, lecimy... Heavy Rain, czy któryś z MotorStormów? Heavy Rain miło wspominam. Pamiętam jak się jarałem demkiem, pokazywałem znajomym, grałem u znajomych, aż w końcu dorwałem się do pełniaka. Grafika robiła wrażenie, no, w ogóle klimat "robił". Tylko to klockowate sterowanie i chyba kamera? Nie pamiętam. Motorstorma chciałem mieć tego w 3D, ale już nie mam TV 3D, więc dowolny. Jedynka chyba zbyt archaiczna. Gdzie są Monter Tracki? W dwójce - pacific rim? Apocalypse (3) to taka kiła? Jestem raczej za MS, bo HR wyszedł jako remaster na PS4, a i na PS4.5 może ogram. Bardzo zje.bane czasy nastały, że większość hitów, które ograłem na PS3 w 720p, mogę teraz ograć w Full HD na PS4. A jakby tego było mało - część tytułów będę mógł ograć w 4K na PS4.5??? Nowy Skyrim remaster, czy bioshocki. Straszna kiła nastała. Pisałem gdzieś o słowach Andrewa Housa - gościa z Sony nt. PS4 neo. Gość coś gadał, że w pewnej chwili przy poprzedniej generacji, która trwała zbyt długo, gracze przeszli na mocne PC-ty. Ja byłem takim właśnie graczem - pamiętam, w PS Plus dali Bioshocka Infinite i wyglądał on bardzo słabo. Ale jak ogrywałem potem ten tytuł na PC, to nie mogłem wyjść z podziwu. Dla kogo zatem jest te PS4.5 jak wychodzą podciągnięte remejki, które mogę sobie odpalić na PC? Przyznam, że myślę o zakupie PS4neo, tylko ze względu na Uncharted 4:) i zapowiedź nowego Crasha (który pewnie okaże się crapem). No i pewnie remastery napsują mi moje TOP 10, bo z drugiej strony chciałbym mieć trylogię Uncharted w Full HD:) ech... #rozsterkigracza Edytowane 3 lipca 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 W sumie nikt mi nie odpowie, bo łupie pytanie: wyścigi w błocie, czy gra na raz O tym, chyba muszę zadecydować sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 To Twoj top 10 i Ty wybierasz gry. HR czy Motorstorm? Co to za porownanie, to zupelnie inne gry. Hr w sumie to gra na pare razy a w Motorstorma mozna grac i grac nawet jak wszedzie zloto zdobedziesz w koncu to wyscigi i mozesz czasy zylowac albo w multi ktore juz pewnie zdechlo. Psneo dla Uncheated gry na raz? Daj spokoj chyba ze konczyles poprzednie czesci kilka razy. Nowa konsole lepiej kupic dla gry ktora zapewni Ci wiecej niz kilkanascie godzin zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Mam dobrego PC i nie mam PS4, więc skoro planuję kupić PS4, to niech już to będzie PS4 neo, a i tak jakiś odtwarzacz 4K by się przydał. Tylko pewnie PS4, wzorem poprzednika dalej nie czyta plików na dyskach NTFS? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Pomyślałem, że skoro mogę kupić jedną grę, to resztę kupię w cyfrowej dystrybucji:) Dodatkowo przypomniałem sobie o niedocenionym Blur. Tyle, że ani Blur, ani MotorStorm PR, ani Heavy Rain - nie ma w sklepiku... Powracam z PC na PS3, a tu dalej taki bajzel. Ważne, że Journey kupiłem na płycie, bo już raz w cyfrze kupiłem i pobrać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Gry o których piszesz na płytach wychodzą taniej, chyba, że chcesz cyfrówki, ale już miałeś przejścia z niedziałającym journey mimo że był kupiony. Dysk musi być sformatowany pod FAT. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2016 Uroki cyfrowej dystrybucji: Blur został skasowany nawet ze Steama, bo wygasła licencja na samochody. To jak wyobrażamy sobie nasze konta gierkowe za 10-20 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 12 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 Bierz MS Pacific Rift - gra do tej pory robi robotę (tak jak wspomniałeś - jedynka starusieńka graficznie/gameplayowo, a Apocalypse to crap), wpadnie znajomy, odpalisz splita i WRUUUUUM. HR to jednak tylko na półkę (i jeśli już, to w tym wydaniu z imitacją kropel deszczu). Podaj z ciekawości listę tych 9 wybrańców - jeśli nie będzie tam Demon's Souls, to cię skasuję z listy znajomych na forumku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 26 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2016 Robie sobie listę gier, które muszę ograć na ps3. Możecie coś polecić z platformówek oprócz R&C czy Jak&Daxter oraz jakieś slashery oprócz GOW,DMC, Heavenly Sword ? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 26 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2016 (edytowane) Robie sobie listę gier, które muszę ograć na ps3. Możecie coś polecić z platformówek oprócz R&C czy Jak&Daxter oraz jakieś slashery oprócz GOW,DMC, Heavenly Sword ? Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2, Ninja Gaiden 3 Razor's Edge, Dantes Inferno, Bayonetta (ale to w ostatecznosci, jesli nie masz x360/Wii U bo slaby port), Metal Gear Rising, Castlevania LoS 1/2, Yaiba, z DMC masz kolekcje 1-3, 4 i DmC Devil May Cry. Z gier slasheropodobnych możesz sobie sprawdzić jeszcze Dragon's Dogme DA, Wolverina, Darksiders 1/2, Killer is Dead czy lollipop Chainsaw, Dużo tego wypisałem, ale własciwie to wszystko warte ogrania, te najlepsze pogrubiłem. Edytowane 26 lipca 2016 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2016 Sly kolekcja HD i od biedy thievs in time z platformówek, z slasherów to Bayonetta oraz Metal Gear Rising Revengence. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 26 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2016 A, no i w sumie możesz luknac serie Souls - Demon's Souls, Dark Souls 1/2, tez trafi w Twoje gusta. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 30 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2016 Sprawdź koniecznie Little Big Planet oraz Puppeteer. Nie są to gry dla każdego, ale warto obadać pełną ofertę danej konsoli pod kątem exów. Jeśli nie grałeś na innych platformach, to polecam jeszcze: - Rayman Origins/Legends; - Spelunky; - Guacamelee!; - Trine; - Limbo Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 31 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2016 Dla tych co pytają o najważniejszy gry na PS3. Na ściągawce wszystkie istotne ekskluziwy na PS3, każdy znajdzie coś dla siebie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2016 W żaden z tych exow nigdy nie grałem Drogie są na aukcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza
PATRYG 290 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 Która cześć Skate najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 Bierz trójke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 Dwójka lepszy świat mniej jazd z fizyką no i bezplatny ofline mutiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 Ale trójka to najlepsza gra, zwłaszcza w trybie hardcore. Do tego sporo osób nadal gra w multi i też ma darmowy (lol). Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 Ale trójka to najlepsza gra, zwłaszcza w trybie hardcore. Do tego sporo osób nadal gra w multi i też ma darmowy (lol). Chodzi mi o kanapowy multi który był dodawany jako DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
PATRYG 290 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2016 Wezmę trójkę, ten tryb hardcore wygląda ciekawie. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) Jakieś ciekawe exy do grania coop na dwa pady oprócz LBP, Dead Nation, Puppeteer? Edytowane 28 sierpnia 2016 przez zagroo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi