Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2016 Killzone 3 Diablo 3 House of Dead Overkill ( na mova wymiata) Całkiem zjadliwe są Wojna na północy czy inny Hunted Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Tiaaaa.... Exy... :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Z nie exów polecam Renegade Ops z dynamicznym split screenem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Który Motorstorm jest lepszy, Pacific Rift czy zwykły? Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Pacific Rift. Zdecydowanie, bezapelacyjnie, do samego końca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Popieram wypowiedź Pacyfik jest bardziej dopracowany i różnorodniejszy od 1 czy Apokalipsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 A czy w każdej części AI CPU oszukuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Trochę tak, ale każdy wyścig da się wygrać jeżeli pojedziesz optymalną trasą dla danego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 To oszukiwanie polega na jakimś booście z kosmosu itp? Pytam bo grałem tylko chwilę w Apocalypse i ogromne wrażenie na mnie zrobiła ta gra, ale to były początki mojej przygody z PS3, czyli kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) Tak, albo przeciwnicy dostają boosta, albo jedziesz sobie na pierwszym miejscu i pomimo wydawałoby się świetnego przejazdu masz na ogonie rywali, którzy bezlitośnie wykorzystują każdy twój błąd. Trochę to wkurza, ale taki już urok tej serii, podobnie masz w Wipeoucie Fury. Mimo to tak jak pisze łom - jak dobrze wyuczysz się trasy i wyrobisz sobie skilla, to nawet oszukane rubber-band AI nie będzie zbyt dużym problemem. Jak nie grałeś w PR, to koniecznie daj szansę tej gierce - takich produkcji w obecnej zje.banej generacji konsol już niestety nie ma, a nawet dziś pod względem grafiki Motorstorm prezentuje się fenomenalnie. Edytowane 14 października 2016 przez columbo Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Multi jeszcze działa? Plugawy zagramy?:> Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 14 października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 października 2016 Z tego co pamiętam to multi zostało wyłączone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 TOP 10 najlepszych fpp w singlu na ps3? Postrzelałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 (edytowane) Teraz ogrywam Wolfenstein i jest gra jest mega jesli chodzi o gameplay i klimat. Początek był ok, ale to był tylko prolog i potem miałem lekkie zaskoczenie zaczynając pierwszy rozdział xD graficznie bardzo dobrze, miejscami średnio, tekstury ładują się czasami zbyt wolno, coś jak w Rage, ale 60 klatek robi swoje no i ta muza Zacznij grać na przedostatnim poziomie trudności Resistance 3 to też podobne klimaty tyle, że z jeszcze lepsza oprawą+nabijanie lvl broniom jak w Ratchecie, końcówka lekko ssie, ale to i tak must play jeśli chodzi o singleplayer i must have jeśli chodzi o steelbooka. Bulletstorm - przesz do przodu, padają kozackie teksty, brutalność, świetni bohaterowie i zaje.bisty boss, czysta akcja na 7-8h. Killzone 3 - szczyt możliwości graficznych ps3 + przyjazna casualom rozgrywka i możliwość gry w kampanię w kanapowym coopie na plus Far Cry 3 - jedyna część warta uwagi na ps3, rajskie widoki w świetnej grafie, żywy jeszcze i udany multiplayer, eksploracja. Warto grać na hardzie. Dużo godzin jeśli chodzi o rozgrywkę o ile będziesz robił zadania poboczne. Killzone 2 - mega oprawa a/v, klimat, żywy multi, dosyć wymagająca jeśli chodzi o walkę The Darkness 2 - komiksowa grafa, bardzo brutalna zabawa, ale już bez cięzkiego klimatu rodem z jedynki, ciekawy singiel polecam. Pierwsza cześć lezy pod względem technicznym na ps3, ale klimat i historia kopie jaja Aliens Colonial Marines - wyłącznie dla zagorzałych fanów Aliena i nie niedzielnych graczy, patch sporo naprawił, ale nadal grafika nie robi wrażenia czasami. Fabularnie średnio ale klimat jest. Ze swojej strony polecam przede wszystkim KZ3, Resistance 3 i Wolfa. Post pisany trochę z daunem tak na szybko. Edytowane 17 października 2016 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 18 października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 października 2016 W sumie wymieniłeś już chyba wszystkie tytuły godne uwagi, choć o RAGE tylko wspomniałeś, więc je tu wyróżnię Esencja z tego, co tam naskrobałeś wychodzi mi taka: 1. Wolfenstein The New Order 2. RAGE 3. Bulletstorm ewentualnie jeszcze Resistance 3 W sumie teraz wpadło mi do głowy, że brakuje tam pierwszego Bad Company, które miało kozackiego singla (choć dwójka też zła pod tym względem nie była) i zdecydowanie powinno się znaleźć w powyższym zestawieniu, choćby kosztem takiego Killzone 3, bo w singlu to gra dla daunów - celowniczek na szynach, straszny zawód... No i z tym Alienem to pojechałeś, brawo za odwagę W sumie jak ktoś jest fanem filmu, to mimo wszystko będzie się dobrze bawił - ja kupiłem na premierę i oceniam gierkę pozytywnie - taki spoko średniak z przedziału 6-7/10, technicznie niedzisiejsza, ale klimacik jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) Ano o Rage zapomniałem mimo, że wspomniałem na początku. Szkoda, że karcianki nie rozwinęli jakoś bardziej bo fajnie się w nią grało. A i w Wolfie na samym początku, w prologu nie czuć mocy broni mimo że nawala się z karabinu, sytuacja zmienia się diametralnie od pierwszego rozdziału. Wydaje się, że to był celowy zabieg, żeby bardziej uwidocznić te 14 lat różnicy między wydarzeniami i to jak technologia poszła do przodu dając wykop giwery . Aliena musiałem po prostu wpisać na listę, bo jest najbliżej filmowemu klimatowi z Obcego 2, ale niestety są dwa poku.rwione momenty, m. in. walka w ładowarce z tym dużym poyebem. Edytowane 18 października 2016 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 19 października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 października 2016 Dopiszę Singularity, gierka trochę zapomniana a całkiem całkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Dead Island dobre? Bardzo lubię Dead Rising, ale tutaj gameplay'e jakos słabo wygladają. Moze na zywo lepiej? Tak poza tym to dobre promo na gierki - TEW, Alien, Doom BFG, REsy... kurde aż sam nie wiem co pobrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Promocje są niezłe szkoda, że to cyfrówki xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Dead Island świetne, ale ja z kolei nie lubię Dead Rising (chociaż w DR3 bym zagrał, ale jakieś ciule z M$ zrobiły z tego "exclusive"). W każdym razie zombiaki od Techlandu zawsze są the best, choć pierwsza część na starej generacji to był bugfest to i tak się zakochałem. Taka wprawka przed Dying Light w sumie. A z tej promocji to bierz... wszystko Znaczy mi łatwo tak pisać, bo wszystko mam na półce i zdecydowanie polecam (TEW i Aliena zwłaszcza). Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Znaczy mi łatwo tak pisać, bo wszystko mam na półce i zdecydowanie polecam (TEW i Aliena zwłaszcza). Zobaczyłem porównanie grafiki miedzy PS3/PS4 i niestety obie pasuje do czasu zakupu "czwórki". Za duża różnica i spadki klatek na past genie. Jest jeszcze ten Riptide w promo, ale coś czytałem, że jest o wiele gorsze niż podstawowa "jedynka" Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Divinity, Evil czy Alien? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 455 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Jest jeszcze ten Riptide w promo, ale coś czytałem, że jest o wiele gorsze niż podstawowa "jedynka" Raczej lepsze, jeśli już Co prawda polecam zacząć "po bożemu", od części pierwszej (bo fabuła, mimo swej głupoty i umowności, bo pewne rozwiązania itp.), ale Riptide to więcej tego samego, plus sekcje wodne, kwarantanny i obrona miejscówek przed falami zombiaków (plus kilka nowych rodzajów nieumarłych, a także ciut więcej broni palnej oraz dużo częstsze warsztaty do naprawy żelastwa). Sequel baaaardzo bezpieczny (do tego stopnia, ze złośliwi nazwaliby go DLC, ale poprawiający błędy poprzednika i dodający kilka rzeczy od siebie. Evil czy Alien? Evil i Alien - ja nie mogłem się zdecydować i musiałem mieć obie Zależy, która szkoła jest Ci bliższa - jeśli jesteś fanem "residentów", a najlepiej RE4, to bierz The Evil Within - zdecydowanie najlepszy "resident" od czasów czwórki. A jeśli lubisz skradanki z pierwszej osoby, z domieszką craftingu, z mega klimatem, do tego w tak znanym uniwersum... Tak czy siak - polecam obydwie, choć w przypadku TEW na PS3 musisz być przygotowany na techniczne niedoróbki, bo silnik idTech jest "niezbyt kompatybilny" z bebechami konsoli Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 10 października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 października 2017 Jakies fajne shmupsy z dobra grafa sie znajda czy nic z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Dead Island dobre? Bardzo lubię Dead Rising, ale tutaj gameplay'e jakos słabo wygladają. Moze na zywo lepiej? Tak poza tym to dobre promo na gierki - TEW, Alien, Doom BFG, REsy... kurde aż sam nie wiem co pobrac. Odpaliłem doom bfg i zamiast trójkę włączyć to pojechałem w klasyka. Jakbym co dopiero w to grał na 486tce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi