Necromos 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Panowie mam dylemat: Fallout3, Tomb Raider U, Street Fighter 4, GRID, PES2009 - na tę chwilę mogę sobie pozwolić na 2 tytuły z tej grupy. Słyszałem, że PES jest słaby [obczaiłem tylko demko,ale to trochę mało żeby w pełni ocenić całą grę], ale mam już dość ciorania w PESa 2008 na PS2 vs CPU [ileż można? ] Hmmm ja jako zwolennik F3 polecałbym właśnie ten tytuł jeżeli nie grałeś w niego na blaszaku. ja proponuje konfiguracje F3 i GRID (krótko grałem u kumpla ale spodobał mi się) albo SF4 i PES09, tomba odradzam. COD5. Battlefield Bad Company albo RE5 nie wiem na jaki tytuł się zdecydować <_< COD5 nie bierz, bardziej bym polecał albo kupić cod4 albo poczekać na cod6 jak już 8) a co do BF:BC i RE5 jeżeli jesteś fanem serii RE i lubisz te klimaty powinieneś zagrać, jeżeli nie polecam wtedy BF-a. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Panowie mam dylemat: Fallout3, Tomb Raider U, Street Fighter 4, GRID, PES2009 - na tę chwilę mogę sobie pozwolić na 2 tytuły z tej grupy. Słyszałem, że PES jest słaby [obczaiłem tylko demko,ale to trochę mało żeby w pełni ocenić całą grę], ale mam już dość ciorania w PESa 2008 na PS2 vs CPU [ileż można? ] Za PESa w te liste wrzucilbym FIFA 09. A z listy nie wiem co bym wybral bo wszystko z innej parafii. Wzialbym jedna gre sportowa - albo FIFA albo SF albo GRID i do tego TR albo Fallout 3. Lubisz RPGi to Fallout - choc nie jest to gra porywajaca. Lubisz przygodowki wtedy Tomb Rider. Dla mnie Tomb Rider (pomijajac bugi) jest pozycja bardzo udana i jest rownorzedna alternatywa Fallouta... Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Wziąłbym jedną szybką (Grid jest świetny, SF4) i jedną wolną (F3) grę. Dzięki temu masz dwa różne style rozrywki zależnie od humoru. Cytuj
pearlfan 0 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 to jest bardzo dobry pomysł - podział na "szybką i "wolną" - teraz wszystko zależy od cen. thx. Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Teraz ja, ja! Killzone 2 czy Godfather 2? Lubię shootery, ale niekoniecznie w przyszłości (co nie zmienia faktu, że Gearsy 1, bo 2 już niekoniecznie mi się bardzo podobały), natomiast uwielbiam sandboxy, jak np. Godfather. Klimacik też mi pasuje. Ale podobno ta ga jest crapowata, w przeciwieństwie do Killzone. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Bierz K2 jest po prostu lepsze pod każdym względem.Godfather 2 to mimo wszystko przeciętna giera.W PE dobrze ją ocenili. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 http://pe.gameplace.pl/ - polecam Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Szukam czegoś fajnego do coopa ze znajomym przez psn. Od razu piszę że odpada Resident Evil 5 i Army Of Two. Znacie coś jeszcze z dobrym coop'em? Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Może LBP? Z shooterów CoD: WaW jest znośny. Cytuj
kamczatka 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 zakupiłem ps3 używane, będzie za jakieś kilka dni ^_^ obowiązkowo mgs4 dokupiłem , no a ratchet and clank był już w zestawie. niespodziewanie dostałem mały zastrzyk gotówki teraz i mam zamiar kupić gta 4 jeszcze + ew jeszcze jedną w miarę tanią grę, więc pomóżcie bo nie mogę zdecydować : uncharted, little big planet czy może oblivion goty edition ( grałem na kompie, ale z chęcią zagrał bym jeszcze raz ) ew. coś dobrego w podobnej cenie - na allegro razem z przesyłką można te gry dostać za jakieś 80-90 zł, więc coś w tej cenie ew. jakieś propozycje? z góry dzięki za odp. Cytuj
Nemo_PL 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Polecam ci Uncharted, LBP tez ale tylko jeżeli masz z kim pograć w domu na dwa pady, niby da sie grac przez neta ale to nie to samo co druga osoba siedząca obok ciebie, a oblivion mnie osobiscie dobiły loadingi ale gra sama w sobie dobra, zreszta ty to wiesz bo grales na kompie. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 LBP jest obecnie tanie jak barszcz, warto sprawdzić za taką cenę, Uncharted to must have (będę powtarzał w nieskończoność) MotorStorm (MS > MS:PR imo) również zapewni Ci tanim kosztem przednią zabawę. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Mimo, że na PS3 jest mnóstwo "klasyków" (btw. LBP genialna gra) to bierz Uncharted, to była 1 gra, którą kupiłem i przeszedłem, do tej pory dla mnie nr 1 obecnej generacji. pozdro Cytuj
kamczatka 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 dzięki wszystkim za szybką odpowiedź, więc jednak wezmę uncharted Cytuj
Janush 224 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Battlefield Bad Company , Little Big Planet , Army of Two czy FALLOUT 3 ? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 To tak jakbys zapytal czy lepszy chlopczyk czy dziewczynka... Nie znamy Cie nie wiemy czego szukasz. Jesli patrzec na ogolne oceny to LBP potem Fallout. Jak lubisz przede wszystkim postrzelac to masz dema BBC i AoT na PSNie i mozesz stwierdzic czy Ci pasuja. Cytuj
ziomus10 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Midnight Club Los angeles,Dirt,Girid,Nfs Undercover czy GT 5 Prologue?Przydalby sie w miare dlugi single. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Grid nie jest taki w miarę krótki- jak dla mnie świetna gra. W resztę z tych gier nie grałem więc nie będę się wypowiadać. Battlefield Bad Company , Little Big Planet , Army of Two czy FALLOUT 3 ? Army of Two to jak dla mnie przeciętniak więc przy reszcie gier raczej będę odradzał. Battlefield ma z kolei charakterystyczny multi który jednych potrafi wciągnąć a innych odrzucić. Podobnie zresztą jest z singlem. Tak jak zauważył kolega poniżej że nie znamy twoich upodobań, dlatego sam musisz zdecydować co lubisz. Ja bym brał Fallouta i LBP jednak decyzja należy do Ciebie Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Jest jakaś dobra skradanka w klimacie MGS na ps3 ? Może Splinter Cell Double Agent ? Doradźcie coś. Wolałbym aby było też troszkę strzelania i podrzynania nożem bo np taki Siren mi się średnio podobał. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 MGS 4 albo SC:DA.SC:DA ja bym brał zdecydowanie dobra gra jeśli wcześniej nie grałes to w ciemno bierz. swietna giera Cytuj
DIBO55 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 chcesz dobra skradanke to bierz Riddick-a Battlefield Bad Company , Little Big Planet , Army of Two czy FALLOUT 3 ? ja bralbym AoT i LBP Cytuj
Qra 160 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 prince of persia czy dead space? Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Prince jest chyba dłuższy ale też nudniejszy. Jeżeli potrzebujesz gierki, w która będziesz grać non toper to raczej Dead. Jeżeli, tak jak ja, będziesz dawkować sobie księcia tak do godzinki dziennie to bierz Prince'a. Wspaniała baśń. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Jak chcesz sie zrelaksowac w dzien to POP, a jak chcesz sie zrelaxsowac w nocy to wydup... toznaczy wez DS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi