winner 183 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Tomb Raider wg mnie ciekawszy. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Uncharted Killzone 2 Ratchet Motorstorm 2 (na sile LBP Folklore infamous !!!!!!!!!!! (najlepsza gra na ps3) moja opinia oczywiscie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Dodałbym jeszcze prześwietne Resistance 2 (singiel rządzi) i Heavenly Sword. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Jeszcze WipEout HD, no i MGS4. Edytowane 28 sierpnia 2009 przez Square Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Jak mogliście zapomnieć o cudownym Demon's Soul i absolutnie genialnej Valkyria Chronicles? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Szczerze to poza srednim Haze i specyficznym Lair (ktory tez ma zatwardzialych fanow) praktycznie kazdy exclusive na PS3 jest absolutnym hitem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 http://www.psu.com/forums/showthread.php?t=20553 lal... Pierwszy raz przydala mi sie opcja kopiuj wklej w iPhone Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Mialy byc najlepsze a nie wszystkie crapy ;] Cytuj
czak92 36 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opłaca się jeszcze brać Gran Turismo 5:Prologue za 50 zł nówka? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Batman, Infamous czy Prototype ... Ostatnio ta mysl nie daje mi spokoju Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Batmana muszę przemilczeć, bo grałem tylko w demko i IMO można spokojnie poczekać aż stanieje (co właśnie robię ). Prototype jest fajniutką grą. Stały framerate i ogromna rozpierducha wynagradza średnią oprawę. W grze jest dużo do zrobienia, zebrania, ulepszenia itp. Ogólnie fajnie się gra. Lekko i przyjemnie tylko po pewnym czasie może wkraść się lekka monotonia (kompletowanie Web of Intrigue etc.). Infamous jest grą bardziej taktyczną. Cole nie jest mega wytrzymały i często pada na pysk od kilku kulek (grałem na hardzie) przez co gra wymaga najpierw zorientowania się w sytuacji, obrania jakiegoś planu, a później metodycznej eksterminacji. Tempo jest wolniejsze. No i inFamous jest po polsku, co możesz odebrać jako plus bądź minus (ja grałem w ang., ale teraz ciężko w PL o wersję angielską, a PL coś tam nie tak z głosami). Uważam, że w oba (a nawet we wszystkie trzy) tytuły trzeba zagrać. Tak naprawdę pytasz się tylko o kolejność wyboru, więc zadam ci pytanie: Wolisz przywołać z nieba pioruny, które zniszczą wszystko i wszystkich na swojej drodze, czy też stworzyć setki dziwnie wyglądających macek, które zabiją wszystkich przebywających na growym Times Square? PS: Jeżeli chodzi o oprawę to inFamous miażdży Protka. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 MHm, a w kwestii "zabrania czasu" ktora gra lepiej sie prezentuje ? Gdzie wiecej czasu zabierze ogranie calosci, znajdzki, fabula, wielkosc miasta itp itd - ogolnie gra w grze ?? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opłaca się jeszcze brać Gran Turismo 5:Prologue za 50 zł nówka? Ciezko stwierdzic. GT5 pewnie nie zejdzie ponizej 200, nie wiadomo tez kiedy wyjdzie. Pewnie w listopadzie. W GT5P na pewno troche poszalejesz, wiec jak nie masz nic innego na widoku, to bierz. Jak Cie tak nie korci i wytrzymasz do pelnej wersji to lepiej poczekac i zainwestowac w co innego na przyklad NFS Shift, nad ktorym sie wszyscy ostatnio zachwycaja. Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Prototype wymaga dużo więcej czasu (około 4-5 przejść gry) do uzyskania 100% niż inFamous (2 przejścia). Poza tym ilość znajdziek w tym pierwszym jest nieporównywalnie większa niż w tym drugim. No i niestety nie ma radaru Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 (edytowane) Co lepsze: Resitance 1 czy R&C: ToD ? Edytowane 2 września 2009 przez Karol633 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 2 września 2009 Autor Opublikowano 2 września 2009 (edytowane) Mam na oku Heavenly Sword i Resistance: Fall of Man. Czy watro inwestować, szczególnie w tego drugiego? Jeśli po promocyjnej cenie to warto. HR- genialna grafa do teraz(choć trochę zwalnia),fenomenalna historia,5h gry,brak sekretów i zachęty by ja drugi raz skonczyć i średni system walki Resistance1- dobra rzemieślnicza robota,do teraz da się w miarę fajnie w to pograć i postrzelać choć graficznych cudów się nie spodziewaj bo taki K2 wizualnie wygląda przy niej jak z innej konsoli wyedytowałeś- wg mnie zdecydowanie bardziej Ratchet,szczególnie jeśli lubiłeś części z ps2. Edytowane 2 września 2009 przez Ficuś Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Ja PS2 nigdy nie miałem :D:D A HS mnie wciągnęło demo A trophy HS obsługuje? Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 I tak już obie zamówiłem PoZdro Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Szukam gry na ps3 w ktora moglbym pograc miesiacami (czyli bardzo dluga musi byc), w ktorej zbieram rozne ulepszenia i boostery aby moja postac byla coraz bardziej pakerniejsza, ktora bedzie trudna i stawiala pewne wyzwanie...aby byla w swojej "mechanice" podobna do Monster Hunter z PSP. Moze troche bujam w oblokach ale moze jest taka pozycja na rynku? PS. Monster Hunter 3 Tri wyjdzie na ps3 ,czy to tylko plota? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Nie do końca to czego sobie życzysz, ale polecam Ci Demon's Souls: + wyzwanie, + pakowanie, + kolekcjonowanie oręża, + można grać miesiącami Edytowane 5 września 2009 przez stoodio Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Z exów to na myśl mi przychodzi Little Big Planet ( teraz tanio wyrwiesz ) i jak lubisz wyścigi to Motorstorm: Pacific Rift ( dość trudny, ze specyficznym modelem jazdy, który nie wszystkim może przypasić ). Cytuj
pleju 208 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Ja polecam Ratchet&Clank:Tools of Destruction, genialna gra i na allegro wyrwiesz za 20-30zł. 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Valkyria Chronicles, swietna gra strategiczna. Jedna z lepszych gier na ps3 ( takie chodza opinie ) z Dodatkami DLC zabawy jest naprawde sporo... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Sprobuj se demo Folklore z PSNu. Moze okazac sie ze Ci "zryje" banie jak to ladnie okreslasz . Chlopaki wszystko wymienili praktycznie. Z innych zrodel to z PSN: Wipeout HD a z importu Demon Souls Edit: A jak lubisz karcianki to jest takie cudo jak Eye of Judgment. Edytowane 5 września 2009 przez grzes_l Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi