Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozliwe ze dzisiaj zakupie sobie konsole ps3 wiec pytanie: jakie gry na poczatek? Wczesniej mialem xboxa wiec planuje najpierw exlusivy ps3: Uncharted,Heavenly Sword,MGS4,Killzone 2,Resistance,inFameus.... cos jeszcze?

GraN tURISMO 5 ....narazie prolog, ktory jak najbardziej polecam, a w 2010 juz normalna wersja, must have ;]

btw. mam dla Ciebie killzone 2 jesli chcesz kupic.

pozdr.

Opublikowano

Szkoda trochę, że GT5 będzie w przyszłym roku, bo niedawno kupiłem Driving Force GT z myślą przeczekania do grudnia na jakiejś inne samochodówce.

Teraz sam nie wiem w co zainwestować. Prolog? SCC? A może kupić Shifta albo Dirt'a 2? Chociaż np. GRID na padzie mi się absolutnie nie podobał.

Ma ktoś jakiś pomysł? ;r

Opublikowano

Supercar Challenge czy Dirt 2? Cena praktycznie ta sama, ale mam dylemat ponieważ w 1 części tych gier grało mi się bardzo dobrze i sam nie wiem co wybrać... Da się w Dirta 2 grac na kierownicy na dłuższa metę? Jak jest ze sterowaniem? Głównie o to mi chodzi, bo w demówce przetestować mogłem tylko 2 pojazdy. Zaś po przejściu FC wiem czego się spodziewać po SCC, jednakoż mam poważny dylemat.

Opublikowano

Szkoda trochę, że GT5 będzie w przyszłym roku, bo niedawno kupiłem Driving Force GT z myślą przeczekania do grudnia na jakiejś inne samochodówce.

Teraz sam nie wiem w co zainwestować. Prolog? SCC? A może kupić Shifta albo Dirt'a 2? Chociaż np. GRID na padzie mi się absolutnie nie podobał.

Ma ktoś jakiś pomysł? ;r

Prologa sobie odpuść, nie warto, gra już ma 2 lata, a w marcu wyjdzie GT5. Śmiało łykaj Dirta 2, gra rewelacyjna nie jest, ale nie można jej niczego wiekszego zarzucić, spędzisz przy nim dużo czasu i raczej nie będzie zmarnowany.

• Plusik 1
Opublikowano

Ma ktoś jakiś pomysł? ;r

Prologa sobie odpuść, nie warto, gra już ma 2 lata, a w marcu wyjdzie GT5. Śmiało łykaj Dirta 2, gra rewelacyjna nie jest, ale nie można jej niczego wiekszego zarzucić, spędzisz przy nim dużo czasu i raczej nie będzie zmarnowany.

Po długim namyślę kupiłem GT5P i Fifę 10 :) Razem wyszło tyle ile za Dirta 2, a że na niego mam też ochotę, to łyknę jak stanieje. Oczywiście za hajs ze sprzedaży Fify :potter:

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem listę ciekawszych gier do kupienia, które wyjdą w przeciągu pół roku( ot tak żeby się nie pogubić), więc się nią z wami podzielę:

1.Ninja Gaiden Sigma 2 - 29 września, 2009 (pseudo-ex)

2. Fifa 2010 - 2(EU)/20(US) Październik, 2009

3. Demon's Soulss - 6 październik(US), 2009(ex)

4.Uncharted 2: Among Thieves -13 październik, 2009 (ex)

5. PES 2010 - 22 październik, 2009

6. Modern Warfare 2 - 10 Listopad, 2009

7. God Of War Collection - 10 Listopad, 2009 (ex)(źródło - IGN)

8.Dragon Age - 17(US)/20(EU) Listopad 2009

9.Lost Planet 2 - Grudzień 2009

10. Bioshock 2 - 9 Luty, 2010

11.Gran Turismo 5 - pierwszy kwartał 2010 (ex)

12.Final Fantasy XIII - pierwszy kwartal 2010

13.Heavy Rain - 2010 (ex)

14.GoW 3 - Marzc 2010 (ex)

Jest dobrze na froncie ps3 :thumbsup: Jak coś ominąłem to dorzućcie.

Edit 1: O tu jest mój post, myślałem że skasowany. BTW dodałem (ex) do demon's souls. Nawet nie wiedziałem że to exclusive ;P

Edytowane przez Siarex
Opublikowano (edytowane)

hehe no pesa bym wywalil bo juz jest Fifa wrzucil God of War Collection i w pelni sie z gadzam :P

Jeszcze brakuje tu jednego hitu : Modern Warfare 2

Edytowane przez izon
Opublikowano

hehe no pesa bym wywalil bo juz jest Fifa wrzucil God of War Collection i w pelni sie z gadzam :P

Jeszcze brakuje tu jednego hitu : Modern Warfare 2

Gusta są jak du,py, każdy ma swoją:P Oceniając po demkach nowa fifka mi się(gameplay'owo) mniej podoba niż PES10. O God of war Collection na śmierć zapomniałem, więc dzięki za przypomnienie, bo nosze się z zamiarem zakupu(<wstyd mode on> nigdy nie grałem w GOW2<wstyd mode off>), MW2 nie kupuję, bo CoD'y mi nie robią. Mimo wszystko dorzucę te tytuły coby lista byłą pełna(wyedytuję).

Opublikowano

Ja bym jeszcze dorzucił Brutal Legend (dla mnie must have - demko mną pozytywnie pozamiatało), no i Bayonetta zapowiada się smakowicie (jeśli wersja na ps3 nie będzie odstawała od tej z X-a - bo wiele ostatnio się mówi na ten temat)

Opublikowano

GT5 i FFXIII w pierwszym kwartale 2010 to dość śmiałe założenie. Tak samo jak HR na liście. Obawiam się, że od premiery tych gier jesteśmy znacznie dalej aniżeli pół roku.

Opublikowano (edytowane)

Dobra, teraz powiem Wam najlepsze - ja na tej liście widzę dla siebie około 12 tytułów, które chętnie kupię. Łykając wszystko zaraz po premierze i uśredniając cenę po 179zł/grę daje mi to kwotę 2148zł! Drogie to nasze hobby laugh.gif

Edytowane przez Look4z
Opublikowano

Zrobiłem listę ciekawszych gier do kupienia, które wyjdą w przeciągu pół roku( ot tak żeby się nie pogubić), więc się nią z wami podzielę:

3. Demon's Souls - 6 październik(US), 2009

Dante's Inferno - 10.02.2010 no i EyePet ofc ^_^

Opublikowano

3. Demon's Souls - 6 październik(US), 2009

Mafia 2 :whistling: , Red Dead Redemption, Dead Rising 2, AvP

Dokładnie :) Szczególnie ta pierwsza...nie mogę się doczekać ;P No i gdzie Mass Effect 2?

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie :) Szczególnie ta pierwsza...nie mogę się doczekać ;P No i gdzie Mass Effect 2?

Nic nie zapowiada się na ME2 na PS3 , no chyba , że pominąłem jakiegoś newsa :teehee:

Dorzucił bym do listy Bad Company 2 , oraz MAG(choć tego nie mam w planach)

Jakby nie patrzeć każdy znajdzie coś dla siebie i jest na co kase odkładać...

Edytowane przez TheBesTia