Fab3r 4 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Assassin' Creed 2, zdecydowanie. Tomb Raider dobry, ale tylko dobry, a SC:DA tylko dla fanatyków serii, mnie mimo że lubię SC nie zafascynował. Cytuj
izon 995 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Ja nowego Tomb Raidera nie polecam. Dla mnie to crap z masą bugow, slaba grafika i malo wciagajaca fabula.. Cytuj
ZioloPL 0 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Powoli przymierzam się do zakupu jakieś gry na święta. Myślałem nad: Assasin Creed 2 God of War: Collection Call of Duty Modern Warfare 2 Co byście mi najbardziej polecili z tych 3 tytułów, dodam że nie miałem jeszcze przyjemności zagrać w żadną z części God of War. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) Jeżeli nie grałeś jeszcze w żadnego God of War to dla mnie wybór może być tylko jeden. Bierz God of War collection. Historia, gameplay, 2 kozackie gry w cenie jednej, jeden z najbardziej klimatycznych i "charyzamatycznych" bohaterów w dziejach gier video, niesamowita otoczka mitologii (jeżeli lubisz mitologie będziesz w 7 niebie:) , można tak wymieniać i wymieniać. Pamiętaj też, że marcu (oby) ma wyjść GOW3, a więc należało by przejść przed nim dwie pierwsze części. Jak uczynisz to teraz, to będziesz miał jeszcze chwilkę odpoczynku od ostrzy chaosu i zdążysz zgłodnieć do dania głównego (GOW3) Edytowane 11 grudnia 2009 przez balon1984 Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Tylko jeden warunek: musisz lubic sieczke na lewo i prawo. Wbrew pozorom nie kazdy jest zachwycony wyrzynaniem wszystkiego co sie rusza... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Bierz God Of War Collection...naprawdę warto Cytuj
Wardi 0 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Zgadzam się, zabawa z GoW jest przednia Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Dokładnie, dwójke kończyłem z 17 raz, a nadal się świetnie bawiłem. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) Square, Twoja sygnatura rządzi! Muszę skopiować, nie obrazisz się? :smile: ps. sorry za offtop ale nie mogę się powstrzymać - uwielbiam serię God of War Edytowane 11 grudnia 2009 przez Look4z Cytuj
ZioloPL 0 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Dzięki za odpowiedzi, niedługo zamawiam God of War Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 inFamous PL czy ENG ? grał ktoś w obie, która wersja lepsza ? Look4z: Wszystko dzięki użytkownikowi o nicku Szymek_PL_, więc gratulacje w jego strone. Cytuj
septo 1 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 God of War: Collection Call of Duty Modern Warfare 2 tez mysle nad powyzszymi tytulami, ale dochodzi do tego Dragon Age. co byscie polecali z tej trojki? moze jest ktos kto gral we wszystkie powyzsze gry? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Klopot w tym, ze kazda jest z innej parafii i to juz Ty powinienes wiedziec co wolisz. Cytuj
septo 1 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 nieczesto gry sa z jednej parafii w goda nie gralem jeszcze w sumie, mw2 to strzelanka i moglbym ja sobie odpuscic bo mam KZ2, ale na kompie swego czasu pogrywalem w rpg. i dalej nie mam pojecia co wybrac, co jest warte uwagi, a co nie. jedynym pewnikiem jest to ze bede mogl wybrac tylko jedna z tych gier Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 God of War to praktycznie dwie gry (choc wez pod uwage ze mocy swojej konsoli nie doswiadczysz )stad to wybor na dlugie godziny. Co wiecej nie powinno byc problemu z odsprzedaza bez strat jak Ci nie podejdzie... MW2 jak lubisz strzelanki to jednak porzadny kawal gry. Jednak single player jest krotszy od Killzona, ktorego posiadasz, graficznie tez mu nie dorownuje. Zakup ma sens glownie dla multiplayera. Natomiast Dragons Age to jedna z najlepszych gier RPG w ostatnich latach w moim mniemaniu. Tyle, ze jest to gra oldskulowa, choc walki na konsoli ze wzgledu na ujecie i sterowanie sa calkiem bliskie hack and slash stad i na konsoli bardzo przyzwoicie sie w to gra - czujac calkiem przyzwoita dynamike. Jednak nie kazdemu oldskul podchodzi... Cytuj
Beck 3 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 NFS: Shift czy Racedriver GRID? A może coś jeszcze innego? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Po 3 letnim uzytkowaniu xboxa 360 wkoncu dokupilem sobie tez PS3 dla pewnych tytulow. Mam zamiar przejsc God of War,Demons Souls,Heavenly Sword oraz Uncharted. Czy sa jeszcze jakies mega hiciory na ktore powinienem zwrocic uwage? Interesuje mnie tylko exclusivy jako ze wiekszosc gier mam na X 360. Cytuj
septo 1 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Po 3 letnim uzytkowaniu xboxa 360 wkoncu dokupilem sobie tez PS3 dla pewnych tytulow. Mam zamiar przejsc God of War,Demons Souls,Heavenly Sword oraz Uncharted. Czy sa jeszcze jakies mega hiciory na ktore powinienem zwrocic uwage? Interesuje mnie tylko exclusivy jako ze wiekszosc gier mam na X 360. polecilbym jeszcze Killzone 2 i inFamous z tych co mi przychodza teraz na mysl Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Uncharted 2, Little Big Planet, Motorstorm Pacific Rift, Wipeout HD, Resistance 2, Metal Gear Solid 4, Trine (jesli nie grales na kompie) - i to by bylo chyba na tyle. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 A ja polecam zajrzec pare postow wyzej, bo juz jestem zmeczony tym pytaniem po raz setny i setkami podobnych odpowiedzi... Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 Gwiazdor się zbliża trzeba coś pod choinkę włożyć, dlatego zwracam się z prośbą do Was o radę. Waham się między dwoma opcjami zakupu: Opcja nr 1 - Demon's Souls Opcja nr 2 Kupić 3-4 gry na allegro z tej listy: - LittleBigPlanet - MotorStorm: Pacific Rift - Resistance 2 - Tomb Raider: Underworld - Assassin's Creed - Heavenly Sword - Alone in the Dark: Inferno - The Darkness Pomóżcie Lepiej zagrać w tytuł, którego pragnę dorwać do rąk czy kupić kilka gier i bawić się przez dłuższy czas + co-op. Pytam się ze względu na kasę, jak to zwykle bywa ciągle jej brak Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 (edytowane) Lepiej miec wiecej. Do tego kazda w innej konwencji. Np scigalka, strzelanka/przygodowka i platformowka. Praktycznie za cene Demon Souls to moze Ci sie uda nawet 5 gier wyhaczyc . Teraz masa ludzi wyprzedaje sie by kase zebrac na nowosci/prezenty i ceny poszybowaly w dol. Chyba, ze jestes absolutnym maniakiem Action RPG i nie bedziesz mial ochoty czasem od Demon Souls odetchnac... EDIT: Zaleta Demon Souls moze byc, ze cena sie powinna utrzymac jakis czas. Edytowane 14 grudnia 2009 przez grzes_l Cytuj
adi 189 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 No weż lepiej parę z listy 2 bo to naprawdę mocarne tytuły (zwłaszcza Pacific rift i Resi2 ). Demon Soul, za jakiś czas powinno nieco spaść z ceny, gdyz pojawia się coraz więcej "amerykańców", więc warto chwilę poczekać w międzyczasie delektując się czymś innym Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 No ja bym wzial pierwsze trzy plus Heavenly Sword. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi