Wardi 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Co powiecie na zestaw: AC 2 PL + FIFA STREET 3 + TEKKEN 6? Czy sprzedać mojego fata, dołożyć troszkę kasy i kupić slima? A może inne gierki godne polecenia? Ważne żebym zmieścił się w limicie 370 (max 400) zł. Sprzedać fata? A po co niby? o.O Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 battlefield 1934 czy warhawk, obie gry w fajnej cenie teraz są na storze, i obie mnie kręcą, ale tylko jedną mogę kupić. jak to jest z ilością osób gdzie więcej gra? Nie wiem jak jest z Battlefieldem pod wzgledem ilosci graczy, ale w Warhawka gra mnostwo osob. BF 1943 jest taki troche...po(pipi)kowy, to nie jest pelnoprawna czesc serii - to taki mini Battlefield. Na dodatek w miare niedlugo wychodzi Bad Company 2. Z tych wzgledow polecalbym raczej Warhawka - gierka strasznie niedoceniona, a jest naprawde cudna. Ekstra grafa, plynna animacja, niesamowity fun, skillowosc, ogrom mozliwosci, maksymalne dopracowanie pod kazdym wzgledem. Jesli chodzi o model latania samolotem, to jest to jeden z lepszych w grach online (na tyle prosty, aby kazdy mogl sobie polatac i czerpac zabawe, jednak na tyle rozbudowany, ze aby wymiatac na serwie to trzeba byc naprawde dobrym). Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 okejos, moi drodzy teraz pytanko ode mnie. szukam tytułów horrowatych. jestem po residentach, silentach, alone in the dark, teraz młócę SIREN:BC. Co jeszcze? Wyczerpałem bibliotekę? Myślałem o DS, ale to jest chyba tylko ciupanina jak RE (bleee). Coś poza tym tytułem? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 moze ta lista sie przyda http://www.amazon.co.uk/Horror-Games-for-PS3/lm/R39H1C6Z0VO1QL Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 moze ta lista sie przyda http://www.amazon.co.../R39H1C6Z0VO1QL ooo dzięki Yano, nawet nie wiedziałem, że AMAZON ma taką kategorię. BTW, nie wiedziałem o istnieniu gry I AM ALIVE... Ktoś z Was zna? Idę się dokształcić w necie, ale Wasze opinie zawsze mają większą wartość Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Condemned 2 bardzo polecam. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Co powiecie na zestaw: AC 2 PL + FIFA STREET 3 + TEKKEN 6? Czy sprzedać mojego fata, dołożyć troszkę kasy i kupić slima? A może inne gierki godne polecenia? Ważne żebym zmieścił się w limicie 370 (max 400) zł. Sprzedać fata? A po co niby? o.O Kupuj FIFĘ 10.Street to popłuczyny są. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Ja nie cierpiac pilki noznej przy Streecie samemu bawilem sie super, zwyklej nawet nie wlaczylem. To dla kogo popluczyny, dla tego popluczyny. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 okejos, moi drodzy teraz pytanko ode mnie. szukam tytułów horrowatych. jestem po residentach, silentach, alone in the dark, teraz młócę SIREN:BC. Co jeszcze? Wyczerpałem bibliotekę? Myślałem o DS, ale to jest chyba tylko ciupanina jak RE (bleee). Coś poza tym tytułem? Dead Space to ostra strzelanina ale straszy. Nie porównuj do RE5. No i Condemned 2 świetny klimat, unikatowy gameplay. Też straszy. Innych gier nie ma. Mi pozostał Siren i SH do przejścia. Nie wiem tylko czy przejść poprzednie części. Cytuj
DeCoo 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 (edytowane) Hej, Jaką grę polecacie do 100zł? Nie lubię gier z nadprzyrodzonymi mocami, potworami itd. Chciałbym grę "rzeczywistą" Pozdrawiam Edytowane 3 stycznia 2010 przez DeCoo Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Uncharted: Drake's Fortune Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Uncharted: Drake's Fortune Czy on wyraźnie nie zaznaczył, że ma nie być potworów? Dzięki U: DF polubi potwory Bierz śmiało Uncharted, gra w 95% jest "rzeczywista". Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Niewyraźnie nie zaznaczył, że nie ma być potworów, więc dałem U:DF, bo to kapitalna gra a z potwory musi przeboleć. To nie jest Alien vs Predator, więc powinno dać radę :] Cytuj
septo 1 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 okejos, moi drodzy teraz pytanko ode mnie. szukam tytułów horrowatych. jestem po residentach, silentach, alone in the dark, teraz młócę SIREN:BC. Co jeszcze? Wyczerpałem bibliotekę? Myślałem o DS, ale to jest chyba tylko ciupanina jak RE (bleee). Coś poza tym tytułem? Dead Space to ostra strzelanina ale straszy. Nie porównuj do RE5. No i Condemned 2 świetny klimat, unikatowy gameplay. Też straszy. Innych gier nie ma. Mi pozostał Siren i SH do przejścia. Nie wiem tylko czy przejść poprzednie części. tez tak myslalem, az wczoraj przypadkowo wpadlem na Piłę. podobno cos lekko horrorowatego w tym jest, ale nie moge polecic bo nie gralem, jedynie co to gameplay na youtube sprawdzilem. Cytuj
DeCoo 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Dzięki Wielkie za pomoc Uncharted Drake's Fortune powinno wystarczyć ; Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Co bardziej żywotne Bioshock czy Army of two? ile za pierwszy razem zajmuje przejscie, czy sa jakies dodatkowe tryby po przejsciu? (pewnie i tak kupie obie ale obecnie w zupelnosci starczy jedna, tak - mam z kim ciorac na coopie) Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 No to skoro masz z kim bawic sie w co-opa, to raczej logiczne, ze AoT. Bioshocka sobie kupisz, jak bedziesz samotny Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 (edytowane) No, dzieki, ale moje pytanie przeszlo chyba niezauwazone - ile sie "idzie" te gry? Nie chce czegos na coopa co bedzie trwac 5 h nawet jesli grala ze mna bedzie penelop cruz! PS - fajnego masz avatara, sam robiles? Edytowane 5 stycznia 2010 przez el-shabazz Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 No Bioshock jest znacznie dluzszy i starcza na zdecydowanie wiecej czasu. Choc z Penelope Cruz to bym i w znacznie krotsza gierka pogral... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 (edytowane) Co bardziej żywotne Bioshock czy Army of two? ile za pierwszy razem zajmuje przejscie, czy sa jakies dodatkowe tryby po przejsciu? (pewnie i tak kupie obie ale obecnie w zupelnosci starczy jedna, tak - mam z kim ciorac na coopie) Bioshock - tylko single,dodatkowy tryb za 29 zł...gra jest genialna tyle ci powiem długość hmm z 10 h minimum ...zależy od poziomu trudności. Army of Two - do coopa niezła gierka Edytowane 5 stycznia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 tez tak myslalem, az wczoraj przypadkowo wpadlem na Piłę. podobno cos lekko horrorowatego w tym jest, ale nie moge polecic bo nie gralem, jedynie co to gameplay na youtube sprawdzilem. Jak masz ciśnienie na horrory to na amerykańskim PS Store jest Resident 2 i 3. Powinny dać radę bo tła są pre-renderowane, więc graficznie nie jest źle. Silent Hill też jest ale lepiej poczekać na remake bo oryginał pewnie wygląda "strasznie". Cytuj
Bowser4 1 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Nie wiem na jaką grę się zdecydować. Szukam action-RPGa, lub RPG-a w stylu Diablo 2 albo BG2. Zależy mi na rozległym świecie, pogłębionej możliwości kreowania i rozwijania postaci oraz na bogatym ekwipunku. To co mnie kręciło w D2 to właśnie niewyczerpane mozliwosci zbrojenia postaci. Nie wiem czy jest gra oferująca to na PS3. Myślałem o Sacred 2 lub Dragon Age. Demon's Souls kupię na pewno, ale dopiero gdy wyjdzie w Europie. Zastanawiałem się też nad Darksiders, ale w tej grze chyba elementów RPG jest stosunkowo mało. Jeśli macie do polecenia jakieś inne gry, które mogą spełnić moje oczekiwania, to proszę o sugestie. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Niestety wszystko wskazuje na to ze Demon Souls nie wyjdzie w Europie. Sacred 2 ma skrajnie rozne oceny - ludzie glownie narzekaja na jakosc techniczna tego tytulu i liczne bugi zabijajace przyjemnosc z gry. Dragon's Age daje rade. Na Konsolach wlasnie to jest jak rasowy action RPG. Jest dosc szablonowy ale milosnikom klasyki bardzo odpowiada. O Darksiders nie wiem nic (ktos juz w to gral?). Dla mnie to taki kolejny God of War... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi