Yabollek007 314 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Powiem ci, ze Matchmaking jest wygodniejszy w BC2 - zawsze wrzuca cie do takiej samej jakosciowo gry (EA stawia serwery gry). Natomiast w MW2 to gracze hostuja mecze, wiec czesto sie zdaza, ze nie mozemy znalesc dobrej gry w interesujacym nas trybie (miedzy srednim jakosci pingiem a dobrej jakosci jest imo spora roznica), natomiast w BC2 zawsze mamy pewnosc komfortowej rozgrywki. Czasami w MW2 potrafilem stracic ze 3-5 minut caly czas od nowa wyszukujac serwer (aby w koncu trafic na jakis z lepszym pingiem). Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) Bad Company 2 czy Modern Warfare 2? Mówię tu o multi, single mnie nie obchodzi. Dodam, że nigdy nie byłem dobry w competitive FPS-ach i chodzi mi głównie o przystępność dla "nowych". Tzn, żeby był w miarę dobrze działający matchmaking i dobieranie graczy o doświadczeniu bliższym mojemu (żebym nie grał z lvl 77 pr0sami, którzy zgarną mnie na hita) i ogólny fun. Co z nich polecicie? dobieranie graczy...takie rzeczy tylko w Halo ja bralbym mw2 bo jest latwiejszy Ja brałbym Bad Company....jest zdecydowanie bardziej przystępny i potrafi dać mnóstwo fanu... no chyba,że wolisz szybką jatkę na ciasnych mapach to bierz MW 2 Wszystko zależy od preferencji Edytowane 14 maja 2010 przez MYSZa7 Cytuj
pawliszak 0 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 mam pytanko czy God of war trilogy jest warte uwagi. Chodzi mi o to jak jest to zapakowane. Jest kartonowe opakowanie gow trilogy i w nim pudełka od gier? Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) Tutaj masz dokładny opis tej wersji: http://www.ps3site.pl/god-of-war-trilogy-kolejna-niespodzianka/40546/ Edytowane 15 maja 2010 przez ADI1995 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Wyraźnie napisał że chodzi mu o trylogie i nic więcej A co do pytania to nie wiem, ale z tego co widze na fotkach to gry są dodatkowo zapakowane w jakieś kartonowe pudełko z zamkniętą górą. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) White knight chronicles czy czekać na jakiegoś innego j-rpg.... (ff13 i resonance of fate już posiadam, eternal sonate i disagea3 również, folklore też za mną...) Jest wogóle coś jeszcze??Mówimy tylko o tytułach na ps3.... Edytowane 18 maja 2010 przez xzdunx Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Star Ocean: The Last Hope International? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 White knight chronicles czy czekać na jakiegoś innego j-rpg.... (ff13 i resonance of fate już posiadam, eternal sonate i disagea3 również, folklore też za mną...) Jest wogóle coś jeszcze??Mówimy tylko o tytułach na ps3.... zgadzam się z kolegą powyżej star ocean To wg mnie 100 razy lepsza gra niż white knight chronicles Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) Nie wiem dlaczego ale jakoś zapomniałem o istnieniu tego tytułu:) a polecacie z jakiego powodu?? wg. was??Słyszałem że wkc to taki niedorobiony klon ff12 czyli padlinowaty:P stąd się zastanawiałem.... Edytowane 18 maja 2010 przez xzdunx Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Osobiście już od ładnego roku mam małą pauzę z gierkami na PS3, toteż w SO:4 nie grałem. Ale słyszałem, że fajne. Cytuj
Order 0 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Zastanawiam się, czy brac Saboteur, czy zbierac na Red Dead. Czy w obu grach jest auto aim? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Lepiej zbieraj na Red Dead.... :] W obydwu grach jest auto aim ;] Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Potrzebuję SINGSTAR'a na PS3. I tutaj zaczynają się schody. Na PS3 jest kilka wersji, Polskie Hity, Vol2 itd. Czym one się różnią oprócz piosenek ? Jest jakaś różnica w wykonaniu ? Lepsza jakość teledysków itd. Czy do wszystkich wersji możliwe jest dokupowanie piosenek z SingStore ? No i czy wszystkie posłużą do uruchamiania wersji z PS2, nie ma różnicy którą wezmę ? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Potrzebuję SINGSTAR'a na PS3. I tutaj zaczynają się schody. Na PS3 jest kilka wersji, Polskie Hity, Vol2 itd. Czym one się różnią oprócz piosenek ? Jest jakaś różnica w wykonaniu ? Lepsza jakość teledysków itd. Czy do wszystkich wersji możliwe jest dokupowanie piosenek z SingStore ? No i czy wszystkie posłużą do uruchamiania wersji z PS2, nie ma różnicy którą wezmę ? Singstary nie różnią się praktycznie niczym oprócz piosenek. Każdy ma dostęp do singstore, teledyski w jakości HD(jeśli nie to będzie to zaznaczone) i możliwość odpalania wersji z PS2. Szukam godnego następcy Fallout'a 3, jakiegoś bardo dobrego RPG'a z trochę odmiennym mechanizmem rozgrywki. Obecnie zastanawiam się nad nowym FF'em ale opinie na jego temat są mieszane. Polecicie jakiegoś dobrego nowego RPG'a ? Cytuj
estel 806 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Resonance of Fate. Zachęcam do odpowiedniego tematu w Kąciku RPG. A może Star Ocean: The Last Hope International? Cytuj
Rik 13 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Ciężki wybór między Resonance of Fate a Super Street Fighter IV ;/ Przymierzałem się do RoF już od jakiegoś czasu, no i niestety za długo się do tego zabierałem. Wyszedł SSF i teraz już sam nie wiem co brać. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 RoF jest lepszym RPG'iem od SSF4. Natomiast jako bijatyka lepiej wypada SSF4. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Biorac pod uwage aspekt wyscigowy to obie sa slabe Ja bym bral SSF4 z racji ze nie trawie RPG, ale skoro juz od dluzszego czasu sie przymierzasz do RoF to lykaj bez zastanowienia. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 2 czerwca 2010 Opublikowano 2 czerwca 2010 MotoGP 08 czy SBK 09 ?? są jakieś plusy za SBK 09 czy brać bez zastanowienia motogp ?? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 czerwca 2010 Opublikowano 2 czerwca 2010 Miałem dylemat między Resonance, White Knight i FF XIII, Sprzedawca polecił mi FF'a i narazie bardzo mi się podoba. Cytuj
voltar 0 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 uzupełniam kolekcję o gry z początku konsoli, kupiłem Heavenly Sword - coś pięknego, chyba nawet miodniejsze niż GoW 3 a animacja twarzy miażdży Metal Gear Solid zasuwa już pocztą. co jeszcze? Lair? Motorstorm? czekam na propozycje. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Uncharted, Resistance, Ratchet. Cytuj
kisielQ 0 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Mam około 155zł i sobie tak myślę co sobie by kupić na wakacje? BBC2 mam, GTA IV mam (pożyczone), COD 5 mam Więc oprócz tych gier co byście polecili? Czy np. jak bym miał kupować Uncharted to muszę, ale to muszę kupić pierwszą część? Proszę nie radzić mi żadnych samochodówek (narazie nie mam ochoty na samochodówki). PS. Gra musi być po polsku, nawet jak ma gówniany dubing itd. to i tak musi być po polsku PS2 Aj... Zapomniałem 70zł idzie na LBP GOTY (na spółkę). Więc 155-70=85zł Na co wydać tą kasę? na Uncharted1? Opłaca się ten Uncharted? Czy może coś innego? Pozdrawiam Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Może WipEout HD Fury za 70zł? Sprawdź demko na PSS, może gierka przypadnie Ci do gustu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi