Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przełamałem się i niedługo (okres marzec-maj) kupuję ps3 za kasę z x360 i sprzętu. Jakie gry wziąć tak za +/- 7 stówek?

Póki co myślałem nad lbp 2, killzone 3, uncharted 2, gow 3 i z dwie stówki by zostały, na co jeszcze nie wiem.

Opublikowano

Demon's Souls ~80zł,

Heavy Rain ~80zł

Motorstorm PR ~40zł

--------------------------------

Resistance 2 ~35zł

Starałem się... :rolleyes:

O ile GoW Collection możesz sobie darować (po ograniu ]|[ i kolekcji, będziesz dosłownie srał Kratos'em :P), tak wyżej wymienione tytuły uważam za absolutne must-have'y :thumbsup:

• Plusik 1
Opublikowano

:P

God of War Trilogy - 180zł

Uncharted 1&2 - 120zł

Resistance 1&2 - 80zł

Demon's Souls - 90zł

No i tutaj możesz dorzucić sobie KZ3 lub LBP2 lub obie. Zależnie jak cena szybko spadnie. Ewentualnie zobacz najpierw Res1i2 czy ci podejdą, bo jak nie to wtedy się zmieścisz z LBP2 i KZ3 bez czekania.

• Plusik 2
Opublikowano

Leci do was po plusiku do reputacji, powiedżcie jeszcze gdzie te gy w takich cenach chodzą. Jak ktoś ma jeszcze propozycje to piszcie. :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem rekonesans na Alle - sam wczoraj kupiłem MotorStorm'a PR (premiera) za 36zł z wliczoną przesyłką, Demon's Souls jest dostępny na lokalnym Pchlim Targu - także jak dobrze poszukasz, to niektóre tytuły nawet taniej wyrwiesz :thumbsup:

Udanej zabawy z PlayStation3 życzę :yes:

Edytowane przez stoodio
  • Plusik 1
Opublikowano

Batman AA, Nfs HP, Demon`s Souls ?

Nfs raczej odpada bo nie jestem fanem wyścigów... chodzi bardziej o grafikę. Sam nie wiem. W sumie to Batman albo Demon... i tutaj mam wielki dylemat:)

Nie grałem w żadną a po gameplayach obie wydają się za(pipi)iaszcze.

Opublikowano

Wszystkie dobre. Sam nie jestem żadnym wielkim fanem wyścigów, ale mimo to muszę przyznać, że NFS wciąga nieziemsko, DS z kolei przyciąga oldschoolowym posmakiem (hardkor), a Batman spokojnie może konkurować z najlepszymi grami tej generacji. Suma summarum podobnie jak goście wyżej - polecałbym Batmana.

Opublikowano

Nfs raczej odpada bo nie jestem fanem wyścigów... chodzi bardziej o grafikę. Sam nie wiem. W sumie to Batman albo Demon... i tutaj mam wielki dylemat:)

Ja grałem w obie - przednie tytuły powiadam. jednak Batman jest bardziej przystępny (oraz tańszy). Cokolwiek wybierz spośród tych dwóch tytułów, będzie dobrze :thumbsup:

Opublikowano

Mam wszystkie, które wymieniłeś, stąd obiektywnie mogę doradzić. HP jest bardzo dobry (co najmniej), ale jak już na wstępie go skreślasz, to odpuść sobie - choć warto spróbować, sporo osób, którym GT5 nie podobało się, bardzo sobie ją chwali.

B:AA jest świetny, jednak mimo to, Demon's Souls stawiam przynajmniej klasę wyżej. Zdecydowanie jedna z najwspanialszych gier obecnej generacji, choć należy zaznaczyć, że i uszaty radzi sobie świetnie. Warto zaznaczyć, że DS będzie służył graczowi przez przynajmniej 40 godzin. Arkham Asylum to zabawa na 16 godzin (co najwyżej).

Opublikowano (edytowane)

Dziękuję za rady, upewniłem się że obie gierki wymiatają ale na pierwszy ogień idzie Demon.

Edytowane przez 77rpm
Opublikowano

Just Cause 2 masz demko do ogrania - mnie skutecznie zniechęciło do dalszego kontaktu z tą produkcją...

Skate - mam pierwszą część. Jestem zadowolony, w sam raz żeby sobie odpalić na pół godzinki i pośmigać na ciekawych miejscówkach. Na amerykańskim sklepie masz chyba demko trójki, zbadaj.

Największym plusem pierwszej części jest jej CENA. Wyrwiesz gierkę praktycznie za grosze co po mojemu czyni ją najlepszą z serii :)

pozdr

• 2 tygodnie później...