Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bayonetta jest spoko. Szczególnie jeśli chodzi o combat i fakt, że gra nie potrzebuje żadnego świrniętego DLC. Wszystko jest do odblokowania w grze właściwej. Tak jak było kiedyś.

Demon's Souls jest aż tak trudne jak mawiają?? Mam chrapkę na killera (choć nie lubię RPGów), a słyszałem, że gra wynagradza starania.

Opublikowano

Demon's Souls jest aż tak trudne jak mawiają?? Mam chrapkę na killera (choć nie lubię RPGów), a słyszałem, że gra wynagradza starania.

Aż tak trudne jak mawiają nie jest. Wiadomo wszystko zależy od grania, ale nie jest to najtrudniejsza gra, w którą grałem, na pewno. Początek trochę miażdży może zniechęcić, ale później właściwie jest coraz łatwiej. Wiemy jak walczyć, rozgryzamy system.

Gra wynagradza starania, jednak głównie poprzez olbrzymią satysfakcję z walki ze światem gry i... samym sobą. Wiele ekwipunku znajdowanego nie ma, jeśli chodzi o ten typ wynagradzania. Choć niektóre uzbrojenie wygląda po prostu przekozacko.

Opublikowano (edytowane)

Witam, tak się ostatnio zastanawiałem nad zakupem Yakuzy 4, ale jest troche za droga jak dla mnie to tutaj mam pytanie:

Czy kupić Yakuze 3 i w ten czas poczekać aż czwórka stanieje czy nie opłaca się w ogóle już trójki kupywać?

Edytowane przez Empro
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś wie gdzie kupić Everybodys Golf World Tour za rozsądną cenę? Tak do 60 zeta z przesyłką. A może jakiś inny golf jest podobnie "user friendly", w ostateczności inną grę sportową w podobnej cenie z prostą obsługą (Fifa, PES i NBA odpada) , chyba że NBA Homecourt dobre to?

Edytowane przez łom
Opublikowano

pewnie już coś takiego było ale 121 stron przeszukać to......

gta IV complete edition vs red dead redemption ?

interesuje mnie głównie klimat i długość rozgrywki. Odrazu napiszę że dodatek do rdr mnie nie interesuje, nie lubie zombiaków itp.

co polecacie ?

ps: najprawdopodobniej na "przegrany" tytuł zdecyduję się później bo wg mnie oba są warte ogrania, ale na ten moment mogę sobie pozwolić tylko na jedną :(

Opublikowano

pidzem - zalezy co lubisz, ale dla mnie zdecydowanie RDR! Klimat tej gry jest kapitalny. Postaci sa swietne i gra jest jeszcze bardziej rozbudowana od GTA IV. RDR to chyba najwyzsza polka jesli idzie o gre singlowa!

Opublikowano

Ogólnie nie ma znaczenia co wybierzesz, bo obie gry posiadają klimat i są długie (GTAIV Complete Edition pewnie starczy na trochę dłużej). Kwestia jaki klimat wolisz w tym momencie - gangsterka czy dziki zachód? :P

Opublikowano (edytowane)

Od czasu jak sprzedałem x360 nie grałem w żadnego FPSa z porządnym multi.

Wyszło już coś na PS3 co w sieci skopie mi dupę?

Edytowane przez maciucha