Gość ChOomik Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 (edytowane) piwo żywe i ciechan miodowe nie ma lepszych browarów. Nie ma. Pamietam jak w ogolnopolskim rankingu wod mineralnych zajela przedostatnie miejsce, za nia byla tylko jakies full toksyczne go wno;] Staropolanka była najbardziej toksycznym gównem Edytowane 14 lipca 2008 przez ChOomik Cytuj
M4c 23 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Musztarda Kamis Rosyjska - pińćset razy lepsza od dowolnej innej :> Cytuj
molly 311 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Musztarda Kamis Rosyjska - pińćset razy lepsza od dowolnej innej :> dobra jest, ale wole bułgarską - ostrzejsza i fajniejsza w smaku ;> Cytuj
M4c 23 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Nie rzuciła mi się nigdy w oczy =o Ale skoro ostrzejsza to na pewno spróbuję Cytuj
molly 311 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Nie rzuciła mi się nigdy w oczy =o Ale skoro ostrzejsza to na pewno spróbuję ej, nie sorry, wprowadziłem Cię chyba w błąd bo jakiś czas temu gadałem ze znajomym nt. musztardy i mu mówiłęm o rosyjskiej, a on do mnie, że "bułgarska jest lepsza". no i ja nawet nie wiem, czy bułgarska istnieje, tak po prostu miałem przebłysk jakiś o tym i nagłą potrzebe napisania czegoś o musztardzie bułgarskiej, która właściwie chyba jednak tak naprawdę nie istnieje sorry ;] Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Nie rzuciła mi się nigdy w oczy =o Ale skoro ostrzejsza to na pewno spróbuję ej, nie sorry, wprowadziłem Cię chyba w błąd bo jakiś czas temu gadałem ze znajomym nt. musztardy i mu mówiłęm o rosyjskiej, a on do mnie, że "bułgarska jest lepsza". no i ja nawet nie wiem, czy bułgarska istnieje, tak po prostu miałem przebłysk jakiś o tym i nagłą potrzebe napisania czegoś o musztardzie bułgarskiej, która właściwie chyba jednak tak naprawdę nie istnieje sorry ;] Piszesz, że bułgarska ci bardziej smakuje, chociaż nigdy nie miałeś jej w ustach ani jej nie widziałeś? LOL piaskownica normalnie xD Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Piwo - Heineken, Warka, Budweiser Chipsy - Tasy grubo krojone z biedronki Herbata - Lipton Ice Tea Red i Green Woda - Cisowianka Ketchup - Pudliszki Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Sos meksykański Łowicz faktycznie za(pipi)isty jest. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Temat: Marki, które polecacie Danie: Pizza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi