Skocz do zawartości

Final Fantasy Dissidia

Featured Replies

Opublikowano

Model Tidusa spieprzyli, ale Jecht przynajmniej wygląda jak trza. Wiadomo kiedy premiera? 08/09?

• Odpowiedzi 295
  • Wyświetleń 73,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to pewnie jedna z ostatnich dobrych gier na psp

• bedzie chyba jakas szczatkowa fabula z tego co widze, rozne bronie i limit squalla gdzie bylo trzeba r1 wciskac w odpowiednim momencie, zapowiada sie jedna z ostatnich dobrych gier na psp

• ta impreza ma chyba miejsce dzis i jutro, fajnie by bylo gdyby podali daty wydania kingdom hearts i dissidii

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze w tym roku (tj. w KKW). Tak przynajmniej wynika z ostatnich wypowiedzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czas na FFIII. Do Dissdia'i dołączy Onion Knight i Kurayami no Kumo (Cloud of Darkness). Na razie bez skanów. : (

Opublikowano

Właśnie mi się ta maksymalnie spodobała O_O, to bedzie coś wielkiego, no i grafa też świetna... Na szczęście to nie ostatnia, ale wielka gra :).

Opublikowano
  • Autor

Uczestnicy DKΣ3713 będą mogli ściągnąć jakiś content na swoje PSP. SE informuje, aby przygotować: PSP z FW 4.05, odpowiednią ilość miejsca na memory sticku i wystarczająco naładowaną baterię.

Ciekawe czy skapnie coś dla nas?

Opublikowano

Jak będzie to demo, to pewnie tak, w sumie fajnie by było.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

ta impreza ma chyba miejsce dzis i jutro, fajnie by bylo gdyby podali daty wydania kingdom hearts i dissidii

Opublikowano

Nie. To to cos co jest na najnowszym skanie z FF3 chyba.

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepiej zapowiadajaca sie gra na PSP. Byc moze jak juz wyjdzie to zdetronizuje u mnie MHF2G i DJMAX'a

Opublikowano

fajnie bedzie zobaczyc znowu Squalla i Zidana w akcji, pozostaje tylko miec nadzieje ze nie bedziemy musieli czekac za dlugo na zrozumiala wersje.

na tej ostatniej imprezie square byla chyba grywalna wersja dissidii dla zwiedzajacych? nikt tego nie podprowadzil?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciężko ogarnąć co się dzieje; wybieranie przedmiotów i czarów na starą modłę w takiej dynamicznej grze - ciekawe posuniecie.

Opublikowano

wygląda świetnie ale chaotycznie strasznie :P I jakoś tak wydawało mi się, że postacie robiły tylko dwa ataki na krzyż.

W ogóle zakręcone ale może być dobrze :]

Opublikowano

ja tam atakow naliczylem dosc sporo, a chaotyczne to to nie jest, jedynie szybkie, pure skill gra : D ciekawe czy beda wywazone postacie czy bedzie kapa : D

Opublikowano

OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!11111oneone

To wygląda pięknie <3, ja chce to! Pojedynek między synem a starym, fajno :twisted:. I ta muza... wspomnienia wracają :D. Wygląda na takie the best of Final Fantasy w formie bijatyki.

Edytowane przez raven_raven