Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Tragiczna kamera i animacja. Koleś jakoś tak dziwnie chodzi, miota nim o_O "Very Very Pre Alpha", no tak xD Edytowane 22 sierpnia 200816 l przez Mikes
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Autor mowil ze to faza alfa i widac bledy Edytowane 22 sierpnia 200816 l przez signap
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Ta gra miala 2 zalety. Mozna bylo sie pobawic i wyzyc i była tania, bo dodawana do gazety. Z tego co widze po tym filmiku, to niewiele sie zmienilo do tego gra wychodzi na konsole w pelnej cenie. I kto to kupi ?
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Postal pierwszy, był całkiem fajną gierką na odstresowanie, 2 ominąłem szerokim łukiem (konwencja FPP mi w tej grze nie pasuje)
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l FPP zrobiło z Postala Crapa, sam grałem w Postal Plus i był o wiele bardziej grywalny od tego gniota, którego mam z gazety. A podejrzewam, że w TPP będzie jeszcze gorzej
Opublikowano 26 sierpnia 200816 l Ta gra miala 2 zalety. Mozna bylo sie pobawic i wyzyc i była tania, bo dodawana do gazety. Z tego co widze po tym filmiku, to niewiele sie zmienilo do tego gra wychodzi na konsole w pelnej cenie. I kto to kupi ? Ja kupię? Wydajecie oceny na podstawie krótkiego filmiku? Jeśli klimat będzie jak dawniej to ja nie mam pytań. Nie grafiką każda gra stoi. Często liczy się to coś.
Opublikowano 26 sierpnia 200816 l Jeżeli Postal wróci do casów świetności jedynki, to faktycznie jest w stanie zaszaleć. Jednak martwi mnie idiotyczność całej tej produkcji, jak to, że wystarczy podpalić zapałkami łóżko, żeby wydostać się z więzienia, w dodatku strażnicy na widok zbiega zupełnie nie reagują, zdaje sobię jednak sprawę z tego co mówił gostek, że jest to wczesna pre, pre alpha. Ja jednak czepiam się samych pomysłów, naprawdę nie wysilają się, a nastawienie gościa, który grał jest conajmniej ironiczne, mówi, że z nie wiadomego powodu bohaterowi pozwalają zatrzymać zapałki w więzieniu, a następnie sam się z tego śmieje. Postal II słynnął z idiotyzmów co w jakiś sposób było jego zaletą. Takie rozwiązania, jak użycie kota jako tłumika do karabinu trzeba po prostu lubieć, dlatego nie oceniam ludzi, którzy w to grają. Nie razi mnie brutalność, tylko brak logiki w tej grze, bo brualność z pmysłem jak Manhunt II, to świetne powiazanie.
Opublikowano 26 sierpnia 200816 l Koleś który opowiada jest maksymalnie żałosny, sposób w jaki opowiada o tej grze i w jakich sytuacjach się śmieje to jakiś żart o_O
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l jak uda im się utrzymac poziom niezapomnianej dwojki to bedzie crap roku :potter:
Opublikowano 12 marca 200916 l Specjalnie dla nas Vince Desi nakręcił filmik i pokazał całkiem fajne concept arty. Miło że ktoś nas zauważył
Opublikowano 26 marca 200916 l Autor http://www.gametrailers.com/player/47163.html GDC Debiut Trailer
Opublikowano 26 marca 200916 l Już się bałem, że może im w końcu coś wyjdzie, ale ten filmik rozwiał wszelkie obawy. Toż to wygląda jak Postal 2, tragedia będzie, szkoda.
Opublikowano 26 marca 200916 l Wykonanie tej gry to istna żenada a szkoda bo swoboda w postalu była nie do przebicia.
Opublikowano 27 marca 200916 l Oni chcą wypuścić taką grę na rynek :-p ? Podejrzewam, że jakiś miesiąc po premierze sklepy będą tę grę sprzedawały po 60zł :-) Czym ten facet ich atakował, borsukiem ? :-] Musieli chyba jednak coś zarobić na tym Postal II, że wypuszczają jego klona w konwencji TPP. Jak mają mały budżet to mogli zrobić remake pierwszej części i wypuścić w cenie np. 25$, podejrzewam, że ludzie na takie coś by się rzucili jak hieny.
Opublikowano 27 marca 200916 l Hehe jak bedzie tak dobra jak postal II to chetnie sobie skombinuje ta gre ps. jest jakas orientacyjna data wydania tej gierki ? Edytowane 27 marca 200916 l przez bathez90
Opublikowano 28 marca 200916 l stylistyka mi pasuje, mocno kreskówkowa w Postala zawsze gra mi się słodko więc gameplay powinien odpowiadać mi w 100% - bóbr łańcuchowy? rewela;] tragicznie tępe AI zwalam na wczesny kod stówkę mogę dać niech to tylko płynnie śmiga, pliz