Heihajin 0 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Albo chociaż port któregoś z tych Suikodenów... Ja wciąż marzę o trzecim Golden Sunie. Dwa najlepsze erpegi na kieszonsolki muszą w końcu doczekać się kontynuacji, no! Niby ktoś z Camelota w wywiadzie parę miesięcy temu coś tam napomknął że może wydadzą, ale to nie jest ich priorytet i raczej nie zanosi się że się doczekam Cytuj
Gość coopa Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Final Fantasy od V do IX (szczegulnie 6,7,9) Chrono Cross, Persona 1-3, seria Jump w europie/ameryce!!! Mega-lo-Mania, StarCraft, Conker bad fur day... i wiele wiele innych Cytuj
DebilMan 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 ja bym chciał God of War 2 albo DMC 3... Marzenie Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Po co takie gry na ds-a jak są na ps2? I to raczej by na psp wyszły a nie na ds-a. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Jakbym miał DS-a to chciałbym na nim pograć w HoMM 3, sprzętowo całkiem możliwe. Cytuj
Gość coopa Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Dzisiaj przyśniło mi sie, że widziałem w sklepie Gearsy na DS'a <nerd> Nie wiem czy to oznacza jakieś skryte marzenie, ale na wszelki wypadek piszę :f Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Jakbym miał DS-a to chciałbym na nim pograć w HoMM 3, sprzętowo całkiem możliwe.Jeszcze dwie godziny temu chciałem to samo napisać. Oglądałem filmik z HoMM2 pod Dosbox na PSP i wyglądało super, ale niestety chrupało. HoMM1 i 2 zostały wydane na GB i GBC, więc powstanie tego tytułu na któregoś handhelda wcale nie jest niczym niemożliwym. A przenośny HoMM3 to by było coś. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Powiem że chciałbym jakiś port NORMALNEGO rts'a z PC, żadne udziwnienia (Populous !, Age Of Empires !!) tylko CZYSTY port, lol jedyne co widziałem jako port to najwyżej pierwszy Front Mission (chociaż to raczej taktyczny Jrpg). Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Nie da się zrobić czystego portu z peceta na kieszonkę. Nawet, gdyby DS obsługiwał taką rozdzielczość, to i tak byłoby to cholernie niewygodne na takim ekranie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Nie da się zrobić czystego portu z peceta na kieszonkę. Nawet, gdyby DS obsługiwał taką rozdzielczość, to i tak byłoby to cholernie niewygodne na takim ekranie. Ale temat nazywa się "marzenia" . Tak poza tym, nie miałem na myśli aż TAK czystego portu , po prostu najprawdziwszy port, bez udziwnień gdzie w praktyce otrzymujemy zupełnie inną grę. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Nie da się zrobić czystego portu z peceta na kieszonkę. Nawet, gdyby DS obsługiwał taką rozdzielczość, to i tak byłoby to cholernie niewygodne na takim ekranie. Myślę wręcz przeciwnie, sterowanie byłoby wygodne . Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) ICO - myslę, że można by uproszczoną wersje wpakować, na silniku gier lego czy coś. puzzle i sterowanie, imo dałoby rade na nds'ie. I chciałbym Heroes of might and magic w formie homebrewa nawet. Edytowane 20 stycznia 2010 przez Pikol Cytuj
Robinson113_RR 1 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Supar Smash Bros. na DSa Cytuj
pierdzacyciufciami 0 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) chcialbym... zeby wrescie ktos wydal najlepszego imo platformera na przyjaciolke - Superfroga : ) ale predzej na jakims lajwie czy psn sie pojawi niz na DeeSie... a i w panzer dragoon by sie fajnie rysikiem lockowalo na przeciwnikach, a moze i REZ hm... Edytowane 28 lutego 2010 przez pierdzacyciufciami Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 port Soul Blade(Edge) lub czegoś w tym stylu dobra stara bijatyka w 3d Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 FF6 popieram w 100%, oprócz tego multum wyścigów kartów wzorowanych na popularnych seriach gier, np. horrorach. Już to widzę oczami wyobraźni, Resident Evil Racer na ośmiu graczy, cudo! Na ostatniej prostej Nemesis wyprzedza Weskera i jedzie łeb w łeb z Jill! Nagle parę centymetrów przed końcem, jako pierwszy na metę wpada Carlos Oliviera! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi