f5k 1 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 (edytowane) Drugi trailer Condemned 2: BloodShot http://gamercenteronline....-2-trailer.html Po zobaczeniu trailera powiem tyle jeśli w całej grze bedzie taki klimat jak w tym trailerze to gra bedzie lepsza niż pierwsza część. Ja jestem pod wrażeniem Edytowane 12 stycznia 2008 przez f5k Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 12 stycznia 2008 Opublikowano 12 stycznia 2008 Nie ma bata , ta gierka zarzadzi Jedynka zmiatala klimatem i schizami a to co teraz widze to wybitna kontynuacja Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 Zbyt krzykliwy, dosłowny i wybajerowany. Taki styl przy konfrontacji z jedynką to śmiech na sali. Było do przewidzenia w sumie. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/158596.html <--pełny nowy trailer?? Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 Zbyt krzykliwy, dosłowny i wybajerowany. Taki styl przy konfrontacji z jedynką to śmiech na sali. Było do przewidzenia w sumie. grałes wogóle w pierwszą cześć ? dlaczego oceniasz grę która nawet jeszcze nie wyszła? ja napewno tytuł kupię, jedynka sprawiła że pokochałem ten tytuł, wiec tak czy owak do dwójki muszę podejść Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 Gdzie oceniłem grę? Trailer jest w młodzieżowej konwencji gdzie wszystko musi być mocne i widowiskowe. Teraz bohater to kawał twardego skur.wysyna, w jedynce miał minę jakby dopiero co wyszedł z kibla i próbował sobie przypomnieć czy oby na pewno podtarł du.pę - to właśnie miało jakąś atmosferę. Nie lubię jak coś po drugiej stronie wali w kineskop z całych sił by mi pokazać jakie jest szokujące i zaje.biste. Ten tekst z podcieraniem w jakiejś książce zobaczyłem. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Grafika nie zmieniła się chyba nic przez te dwa lata Jest w stylu Monolithu - sterylna i bardzo sztuczna. Jednak to dla fanów takich gier nie jest ważne. Pierwsza część była grywalna, momenty straszenia także bywały ( chyba nawet raz podskoczyłem na fotelu ) Trzeba będzie zagrać, ocenić i zobaczyć, jak dla mnie must have, ale na pewno nie w pełnej cenie. Cytuj
f5k 1 Opublikowano 18 stycznia 2008 Autor Opublikowano 18 stycznia 2008 (edytowane) Beta test Condemned 2 http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=47 Naprawde zanosi sie na to że 2 część będzie jeszcze lepsza niż 1 :: Jedyny mankament to to że grafa została bez zmian no i że tym razem zbieranie dowodów będzie wymagało kombinowania i myślenia, ale i tak gre kupie bo już sie nie moge doczekać :: Edytowane 18 stycznia 2008 przez f5k Cytuj
Orange 0 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 no spory mankament z tym mysleniem, fakt Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 Kilka sek z multi. Na nic wygląda animacja, ale przynajmniej płynnie jest. http://www.gametrailers.com/player/29861.html Cytuj
BartX 9 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 Yyyy... trochę dziwne, że grafika się nie zmieni... Już na line-upie trzystasześćdziesiątki były narzekania pod adresem oprawy, a ona się jeszcze nie zmieniła lol Multi mnie podłamało. Na prawdę nie wypada, by w tak bądź co bądź głębokiej grze jak Condemned dać taki płytki multi. Liczyłem na czajenie się w cieniu, nagły atak i byczą dawkę adrenaliny a tu dostajemy napieprzanie się deskami Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 niewidziales calego MP... Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 http://youtube.com/watch?v=1baakA8SwCY Dobre! Cytuj
Gość tekA Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 dzisiaj obacziłem trailer z marketplace'a i zrobił na mnie ogromne wrażenie. kiepskie mam porównanie w stosunku do jedynki bo pamietam jedynie strzępki trailerów jeszcze z przed premiery konsoli, ale w każdym razie dla mnie pozycja obowiązkowa ze straszydeł obok "dead space" na ten rok. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Zwłaszcza, że gra ma być podobna Jeśli chodzi o ten trailer @2up to zbierałem szczękę z podłogi jak to zobaczyłem Boję się, że klimat zaszczucia zniknie. Twórcy przy dwójce stawiają bardziej na broń palną. A sytuacji, gdzie klimat umykał za sprawą pukawek jest dość dużo np. Call of Cthulhu Dark Cornes of the Earth... Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 z bronią palną będzie jak w jedynce, pochowana i z małą ilością ammo - w walce nadal ma rządzić i dzielić walka wręcz to już nie będzie atak/blok z pierwowzoru Cytuj
BartX 9 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) Nie chodziło mi o to, że broń palna będzie często decydować kto umrze, a kto nie. Mam na myśli to, że w niektórych sekwencjach będzie zdecydowanie więcej strzelania niż w jedynce. Aha, żeby OT nie było. Boję się jeszcze, że z thillera zrobi się horror. Po tym co w PE przeczytałem nabrałem pewnych obaw. Edytowane 16 lutego 2008 przez BartX Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 elementy horroru były i w jedynce. boisz się że co się stanie? bo nie kapuję Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Zła wiadomość Premiera przesunięta na 4 kwietnia http://xboxsite.pl/News/Potepiony-zaliczy-poslizg.html Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 na gametrailers gierka dostala 8.0 choc nie wiem czy to cokolwiek znaczy. nie polecam tej videorecenzji bo imo zdenia za duzo pokazuje (jak kazde vr?). ja jednak obejrzalem i chyba wylapie gre w okolicach premiery jesli fundusze pozwola bo horrorow na 360tce ani widu ani slychu, a jaka by ta dwojka wzgledem jedynki nie byla to raczej panike zapewni pierwszorzedna... ign tez dal "ósemkę" Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Jest juz demo chyba...ma ktos jakies pierwsze wrazenia ? czy jest tak słodki klimat jak w pierwszej częsci Cytuj
BartX 9 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 elementy horroru były i w jedynce. boisz się że co się stanie? bo nie kapuję Przeszedłem prawie całą jedynkę (chyba właściciel powiedział "oddaj mi już", gdy do końca miałem 1 lvl ) i z tego, co zdążyłem zaobserwować, dominował tutaj klimat rodem z thillerów. Jak przeczytałem o tym, że w dwójce ma z oczu lecieć jakaś czarna maź, to zmartwiłem się, że ze świetnego thillera z ELEMENTAMI horroru zrobią horror. Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 podobno w grze ma by o wiele więcej elementów ze strzelaniem ( najwięcej pod koniec gry ) już się nie moge doczekac 1 pzreszedłem w 2 dni tak mnie przykuła ja już chce 2 !!!!!! juz nie moge sie doczekać tych nocnych grań ! Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 (edytowane) a co z demem? jest na xbox live ? premiera jest dopiero 3 kwietnia także jeszcze nie ma Edytowane 15 marca 2008 przez WildFirePL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi