Opublikowano 12 stycznia 200817 l Drugi trailer Condemned 2: BloodShot http://gamercenteronline....-2-trailer.html Po zobaczeniu trailera powiem tyle jeśli w całej grze bedzie taki klimat jak w tym trailerze to gra bedzie lepsza niż pierwsza część. Ja jestem pod wrażeniem Edytowane 12 stycznia 200817 l przez f5k
Opublikowano 12 stycznia 200817 l Nie ma bata , ta gierka zarzadzi Jedynka zmiatala klimatem i schizami a to co teraz widze to wybitna kontynuacja
Opublikowano 13 stycznia 200817 l Zbyt krzykliwy, dosłowny i wybajerowany. Taki styl przy konfrontacji z jedynką to śmiech na sali. Było do przewidzenia w sumie.
Opublikowano 13 stycznia 200817 l http://www.gametrailers.com/player/usermovies/158596.html <--pełny nowy trailer??
Opublikowano 13 stycznia 200817 l Zbyt krzykliwy, dosłowny i wybajerowany. Taki styl przy konfrontacji z jedynką to śmiech na sali. Było do przewidzenia w sumie. grałes wogóle w pierwszą cześć ? dlaczego oceniasz grę która nawet jeszcze nie wyszła? ja napewno tytuł kupię, jedynka sprawiła że pokochałem ten tytuł, wiec tak czy owak do dwójki muszę podejść
Opublikowano 13 stycznia 200817 l Gdzie oceniłem grę? Trailer jest w młodzieżowej konwencji gdzie wszystko musi być mocne i widowiskowe. Teraz bohater to kawał twardego skur.wysyna, w jedynce miał minę jakby dopiero co wyszedł z kibla i próbował sobie przypomnieć czy oby na pewno podtarł du.pę - to właśnie miało jakąś atmosferę. Nie lubię jak coś po drugiej stronie wali w kineskop z całych sił by mi pokazać jakie jest szokujące i zaje.biste. Ten tekst z podcieraniem w jakiejś książce zobaczyłem.
Opublikowano 15 stycznia 200817 l Grafika nie zmieniła się chyba nic przez te dwa lata Jest w stylu Monolithu - sterylna i bardzo sztuczna. Jednak to dla fanów takich gier nie jest ważne. Pierwsza część była grywalna, momenty straszenia także bywały ( chyba nawet raz podskoczyłem na fotelu ) Trzeba będzie zagrać, ocenić i zobaczyć, jak dla mnie must have, ale na pewno nie w pełnej cenie.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Autor Beta test Condemned 2 http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=47 Naprawde zanosi sie na to że 2 część będzie jeszcze lepsza niż 1 :: Jedyny mankament to to że grafa została bez zmian no i że tym razem zbieranie dowodów będzie wymagało kombinowania i myślenia, ale i tak gre kupie bo już sie nie moge doczekać :: Edytowane 18 stycznia 200817 l przez f5k
Opublikowano 24 stycznia 200817 l Kilka sek z multi. Na nic wygląda animacja, ale przynajmniej płynnie jest. http://www.gametrailers.com/player/29861.html
Opublikowano 24 stycznia 200817 l Yyyy... trochę dziwne, że grafika się nie zmieni... Już na line-upie trzystasześćdziesiątki były narzekania pod adresem oprawy, a ona się jeszcze nie zmieniła lol Multi mnie podłamało. Na prawdę nie wypada, by w tak bądź co bądź głębokiej grze jak Condemned dać taki płytki multi. Liczyłem na czajenie się w cieniu, nagły atak i byczą dawkę adrenaliny a tu dostajemy napieprzanie się deskami
Opublikowano 2 lutego 200817 l dzisiaj obacziłem trailer z marketplace'a i zrobił na mnie ogromne wrażenie. kiepskie mam porównanie w stosunku do jedynki bo pamietam jedynie strzępki trailerów jeszcze z przed premiery konsoli, ale w każdym razie dla mnie pozycja obowiązkowa ze straszydeł obok "dead space" na ten rok.
Opublikowano 16 lutego 200817 l Zwłaszcza, że gra ma być podobna Jeśli chodzi o ten trailer @2up to zbierałem szczękę z podłogi jak to zobaczyłem Boję się, że klimat zaszczucia zniknie. Twórcy przy dwójce stawiają bardziej na broń palną. A sytuacji, gdzie klimat umykał za sprawą pukawek jest dość dużo np. Call of Cthulhu Dark Cornes of the Earth...
Opublikowano 16 lutego 200817 l z bronią palną będzie jak w jedynce, pochowana i z małą ilością ammo - w walce nadal ma rządzić i dzielić walka wręcz to już nie będzie atak/blok z pierwowzoru
Opublikowano 16 lutego 200817 l Nie chodziło mi o to, że broń palna będzie często decydować kto umrze, a kto nie. Mam na myśli to, że w niektórych sekwencjach będzie zdecydowanie więcej strzelania niż w jedynce. Aha, żeby OT nie było. Boję się jeszcze, że z thillera zrobi się horror. Po tym co w PE przeczytałem nabrałem pewnych obaw. Edytowane 16 lutego 200817 l przez BartX
Opublikowano 16 lutego 200817 l elementy horroru były i w jedynce. boisz się że co się stanie? bo nie kapuję
Opublikowano 9 marca 200817 l Zła wiadomość Premiera przesunięta na 4 kwietnia http://xboxsite.pl/News/Potepiony-zaliczy-poslizg.html
Opublikowano 13 marca 200817 l na gametrailers gierka dostala 8.0 choc nie wiem czy to cokolwiek znaczy. nie polecam tej videorecenzji bo imo zdenia za duzo pokazuje (jak kazde vr?). ja jednak obejrzalem i chyba wylapie gre w okolicach premiery jesli fundusze pozwola bo horrorow na 360tce ani widu ani slychu, a jaka by ta dwojka wzgledem jedynki nie byla to raczej panike zapewni pierwszorzedna... ign tez dal "ósemkę"
Opublikowano 14 marca 200817 l Jest juz demo chyba...ma ktos jakies pierwsze wrazenia ? czy jest tak słodki klimat jak w pierwszej częsci
Opublikowano 14 marca 200817 l elementy horroru były i w jedynce. boisz się że co się stanie? bo nie kapuję Przeszedłem prawie całą jedynkę (chyba właściciel powiedział "oddaj mi już", gdy do końca miałem 1 lvl ) i z tego, co zdążyłem zaobserwować, dominował tutaj klimat rodem z thillerów. Jak przeczytałem o tym, że w dwójce ma z oczu lecieć jakaś czarna maź, to zmartwiłem się, że ze świetnego thillera z ELEMENTAMI horroru zrobią horror.
Opublikowano 15 marca 200817 l podobno w grze ma by o wiele więcej elementów ze strzelaniem ( najwięcej pod koniec gry ) już się nie moge doczekac 1 pzreszedłem w 2 dni tak mnie przykuła ja już chce 2 !!!!!! juz nie moge sie doczekać tych nocnych grań !
Opublikowano 15 marca 200817 l a co z demem? jest na xbox live ? premiera jest dopiero 3 kwietnia także jeszcze nie ma Edytowane 15 marca 200817 l przez WildFirePL