Diabeu 1 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Rock Bottom to sen - traktuj to jak zaprawę akcje takie jak tam będą się regularnie zdarzać - Tomek ma zdrowo pod deklem namieszane dwie/trzy misje i powinieneś być w stanie odróżnić rzeczywistość od ułudy wczoraj zacząłem zabawę w trybie FPS, unlimited ammo i jazda z shotgunem - łby pękają jak dorodne arbuzy, mniam Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 zwalony jest IMO system walki i nie chce mi sie go uczyc. Walcze na zasadzie chuligana.. uderz, uciekaj, uderz, uciekaj wczoraj nie bylo czasu grac i tak, wczoraj bylo ha czy... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Mi ten system przypasował choć tych wszystkich ruchów nie ogarnąłem tylko walcze na zasadzie, piącha, but, blok, but, no i ew. dokładka jakaś, a tych innych pierdółek nie używam. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 a na jakim poziomie grasz? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Najłatwiejszy tak na początek, pewnie dlatego to starcza - gdyby to był FPS np. CoD4 to bym się odrazu rzucił w głebokie wody i grał na najtrudniejszym poziomie trudności w przypadku CoDa jest to Veteran . Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 to ci tylko napisze, ze jak grasz na najtrudniejszym to na zasadzie "piącha, but, blok, but, no i ew. dokładka jakaś" to przed pierwszym kolesiem bys kleknal. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 dokładnie, z taką taktyką to zostaniesz zaklepany jak żur pod spożywczym warto zapoznać się z listą combosów i je stosować - a system walki jest bardzo dobry, brakuje tylko morderczych kontr rodem z Kronik Riddicka FPS wcale niejest prosty, to że masz dużo ammo to niewielka pomoc - pistoletem rury nie zablokujesz Cytuj
shy4 53 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 zrobil ktos juz calaka? jak tak to ile zajmuje czasu wycisniecie wszystkiego z gry?? bo zastanawiam sie czy gre kupic czy lepiej wypozyczyc na tydzien... Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 zależy po ile godzin dziennie możesz grać Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 srednio 2h do 3-4h to w tydzień nie dasz rady raczej, singla trzeba min. 2 razy zrobić (Hard i FPS) a do tego dochodzi taki SKX czy Serial Killer z multi Cytuj
shy4 53 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 w takim razie zaopatrze sie rownoczesnie w obie czesci "na stale" i tyle...tylko niech jeszcze troszke 2czka stanieje... Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 bierz bierz, single jest mocarny a multi dosyć zabawne - w jakiej innej grze możesz strzelić typa w pysk szuflą do koksu albo klapą od kibla (mnie wciągnęło) Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Szczerze mowiac to sie troche zawiodlem. Niby jest bardziej dopracowana pod kazdym wzgledem w porownianiu do jedynki, tj. Wieksza dynamika, system walki, grafika, finiszery, zbieranie dowodow etc, ale jest znowu zupelnie wyprana ze strachu. W jedynce dosyc czesto zdarzalo mi sie wydrzec morde ze strachu, a tu nje. Jest pare stresujacych momentow, ale to juz nie to samo. No i historia z jedynki bardziej mi sie podobala. jako fan animal attack musze pochwalic akcje z niedzwiedziem . Bardzo dobre urozmaicenie :] Cytuj
_przemo_ 0 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 mozecie mi pomóc zaciołem sie w misji doll factory , jestem w fabryce zabawek gdzie hodza lalki bąby i doszedłem do takiego momentu ze nigdzie nie ma przjscia i jet plomien który bucha ogniem wiece co tam cza zrobic ? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 musisz włączyć taśmociąg, masz dwie "kładki" do podniesienia (tylko potem je zamknij) a za nimi przycisk, odpalasz taśmę i przechodzisz płomień chowając się za skrzynią bomby / zaciąć - każdy wyraz napisz 100 razy Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 jaki jest kod na zdjecie tej kłódki z wajchy na początku doll factory? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 nie mam pojęcia o jakiej kłódce piszesz, weź sprecyzuj edit: dobra, już czaję - 17, 23, 10 Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 dzieki diabeu, powiedz mi jeszcze jak do tego doszedles jakie to numery bo za uja nie moglem nic nigdzie znalesc Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 kierownik zmiany ma zapisane na ścianie w biurze, używasz UV i widzisz piękny biały napis Cytuj
stabik 3 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 włącz sobie napisy w grze to może więcej zrozumiesz... Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 napisy włączone ale sami mozecie sie domyslic jak to sie gra z kumplami, nie zawsze tylko sie na grze wtedy skupia Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 No i czas na odrabianie zaległości. Condemned 2 poszło w ruch. 3 czaptery za mną,ale to dlatego,ze gram tylko w nocy w C2. Jako miłosnik jedynki tutaj poczolem sie jak w domu. Gra jest świetna i bardzo dobrze i "przyjemnie" sie w nia gra. To jest horror,a nie tam jakies RE4 czy RE5. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Sorki za post pod postem. Mam pytanko.Chodzi mi o ksywke głównego mordercy z Condemned 2,czyli gościa w kapturze którego Ethan okładał pięściami w intro gry. Z gory dzieki.Pozdro Cytuj
Dante 450 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Inferi ale to nie jest żaden główny morderca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi