stabik 3 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 może chodzi o JKX? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Dzieki Dante i Stabik ,juz dzi doszedlem do tego kto jest glownym. Tak tak SKX jednak ... . Inferi jest the best,bedzie gdzies z nim walka? Jestem pewny ,ze tak ale chce juz sie podniecic -ha ha. Pozdrawiam Cytuj
Gość Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Klimat gierki masakruje. Hotel z masa popaprancow, cpunow, chore jazdy glownego bohatera... miodzio. Ile jest leveli w calej grze? Przegapilem jedno investigation, ma to wplyw na tok gry w jakis sposob? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Mam pytanko ,bo gre pszeszedlem ,ale gdzies mi ta rzecz umknela. Mianowicie co oznacza skrut The O.R.O i jaka jest jej pelna nazwa. Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Oro Invictus - Niezwyciężony Głos nazwa organizacji nie mam pojęcia jak ci to mogło umknąć skoro wokół tego kręci się fabuła Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 No tak!! Zmylilo mnie to ,ze bylo tez napisane The O.R.O ,wiec pomyslalem ze to skrut 3 wyrazowy. Pozdro Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Klimat gierki masakruje. Hotel z masa popaprancow, cpunow, chore jazdy glownego bohatera... miodzio. Ile jest leveli w calej grze? Przegapilem jedno investigation, ma to wplyw na tok gry w jakis sposob? bodajże 11 czy 12 jak zrobisz level na perfecta - zrobisz wszystkie śledztwa na bdb i zrobisz zadania poboczne to dostajesz upgrade, np.. za pierwszy lvl dostajesz punchblade na lewą rękę warto węszyć i knuć, im lepszy jesteś tym więcej się dowiesz "o so chosi?" no i aczik jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi