44bronx 459 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 lepsze od GTA IV z kilku powodów (po angielsku) Najlepsze w tym tekscie jest to,że autor narzeka na model jazdy w GTA4...I mówi, że w SR jest lepszy.Autor jest chyba niezłym lamerem skoro ma problemy z jazdą samochodem w GTA - akurat model jazdy to małe mistrzostwo świata i w GTA4 furkami jezdzi się wyśmienicie itakiego modelu jazdy nie powstydziłyby się niektóre samochodówki z ''krwi i kości''.Natomiast jazda samochodem w SR jest porównywalna do jazdy pudełkiem, zero przyjemności.Zresztą sam pomysł porównywania SR do GTA to dlikatna pomyłka, bo SR od samego początku było kalką (do tego średnią) serii GTA, to tak jak ktoś próbowałby porównywać Legendary do Bioshocka. Cytuj
konsola 4 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Kiedy będzie ta polska wersja? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 A ona czasem odrazu nie miala wejsc do sprzedazy? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 pogralem chwilke jak narazie wszystko okej do gta IV sie nie umywa przynajmniej narazie jedyne co boli to mega spalone tlumaczenie, szacun i tym podobne wynalazki, zaraz na poczatku jest misja w ktorej chlop cie obraza mowiac na ciebie bitch tlumaczenie dupa wolowa ;/ hehe fuck off tez jakos spadaj czy cos takiego, no nic wracam do grania Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Dlatego nie gra sie w gry po polsku Cytuj
arturant 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Witam, mam pytanie do wszystkich grających lub tych co już grali w Saints Row 2. Jak się tuninguje samochody gangu (osiągam kolejne poziomy customizacji aut gangu, a nie wiem gdzie mogę to wykorzystać). Może w ogóle nie ma czegoś takiego jak customizacja aut którymi jeżdżą członkowie The Saints, a w tym chodzi o customizacje własnych samochodów ? Mimo wszystko było napisane gang cars. Pozdrawiam. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Jedź do swojej głównej siedziby i na samym dole masz ikonkę purpurą z tą opcją. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 dzis gre zakupilem i mam mieszane uczucia.. freamate tak spada ze szok szczegolnie to widac na samym poczatku jak ucieka sie motorowka z wiezienia z ziomem... do tego jazda samochodem xD no to jest zal po prostu hehehe beznadziejny system jazdy. fabula moze byc ciekawa ale przedstawiam tylko pierwsze wrazenia z gry Cytuj
stabik 3 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 (edytowane) W opcjach możesz obniżyć chyba detale i na pewno jest możliwość wyłączenia v-synca, wtedy trochę ten skopany framerate ustabilizuje się Edytowane 29 listopada 2008 przez stabik Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 nelson - to jest gra gdzie grafika schodzi na dalszy plan, na 1 wysuwa sie fun, humor, itp. Chetnie bym pogral w to bo SR1 bylo calkiem niezle, dawalo fun poprostu mimo wpadek typu glitche,framerate,itp ale w dniu przyjscia plytki dostalem e74 Cytuj
stabik 3 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 sr1 było lepsze, lepszy framerate, bardziej zróżnicowane zadania, ciekawszy klimat Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Pierwsze 1,5h i wrazenia - strasznie cienke z powodu - masa bugow z SR1 (skok na maske i Y = instant wejscie do auta, auta znikaja po obejrzeniu sie za siebie, itp) - dropow... - slabej fizyki (poziom SR1) Ale grze dam jeszcze szanse, pogram troche misji fabularnych i dodatkowych i wtedy ponownie ocenie gre. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Pierwsze wrażenie jest niemal dla wszystkich odrzucające, potem jest lepiej Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Juz 10h na liczniku i fan wiekszy niz w GTA4. Dopiero skonczylem 1 gang (zieloni), a tak to robilem roznie dorywcze robotki, szukalem furek, wyludzalem ubezpieczenie,itp SR2 ma to co brakowalo 4 - urozmaicenia gameplayowe niz tylko od misji do misji.Mimo swoich wad gra naprawde jest warta swojej kasy gdy przymkniemy na bugi, dropy,itp. Mocne 8+/10 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) mozliwe spoilery, nie grales czy nie skonczyles gry - nie czytaj dalej Jestem praktycznie na koncowce gry. Wykonalem misje Salting the Earth...Again i nic poza Forteca Ultoru nie mam. Jak mam odblokowac misje ...And a Better Life ? nvm - trzeba wykonac Twierdze Ultoru ktora znajduje sie w srodku centrum handlowego i wtedy odblokuje sie ostatnia misja Edytowane 16 grudnia 2008 przez signap Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Gra skonczona. Gdybym mial Live to zrobilbym gre ponownie na COOP i nawet nawet po uzbieraniu rzeczy do wziecia jak plytki, spreje,itp moze bym zrobil calaka lub sie zblizyl do niego . Misje w grze sa dobre, czesto podobne ale nie odczuwa sie tego znudzenia jak w GTA4 moze za sprawa ze nie jestesmy One Man Army lecz mamy swoj gang i zawsze z pomoca moze ktosc przyjsc. Misji w sumie jest 42+45 jako przejmowanie dzielnic (lepiej niz w GTA SA, tutaj jest podobnie jak w SR1. Wchodzimy we wrogi teren potem w jakims budynku trzeba wybic wszystkich). Masa pobocznych zadan - szambiarka, zabawa w telewizyjne COPS (jest koles z kamera ), ochrona VIPa, itd. Troche nowych, troche znanych z SR1. Plusy - kustomizacja - od postaci, mieszkania po wlasny gang i ich furki (mozna byc gang ninja a auta same "infernusy" ) - fun - coop - nie nudzi sie (fabula skonczona dopiero po przy 26h na liczniku, wczesniej robilem dzielnice czy szambiarke) - multum zadan do wykonania - wersja PL - cena Wady - dropy - slaby silnik jak na rok 2008 (malo roznic miedzy SR1 a 2) - bugi, bledy, glitche 8+/10 Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Moja super mini recka: Muza świetna, grafa syfna, gameplay średni, da się grać - 7=/10 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 oraz dobry model jazdy - czysty fun, a nie cos ala symulacja (wielu osobam on sie nie podoba, mi sie zawaliscie spodobal). Zapomnialem o takiej rzeczy jaka "kontrola predkosci" - jedziemy sobie autkiem z niska predkoscia i dajemy LB i automatycznie z taka predkoscia pojazd bedzie jechal, gdy zachamujemy LT to on sam przyspieszy ile powinien. W GTA czy innych grach tego typu wkurzajace byle jechanie i strzelanie rownoczesnie, tutaj fajnie rozwiazali to Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Grę mam od wczoraj i jestem bardzo zadowolony : ) Plusy: - KLIMAT! - kustomizacja - model jazdy - genialny soundtrack - świetne misje - humor - minigry itp. - ogólnie pokłady grywalności - wersja PL Minusy: - grafika nie olśniewa - bugi - samochody mogłbyby być lepsze Narazie dla mnie 9-/9. Gra sprawia mi znacznie większy fun niż GTA4. Na razie tylko 8h na liczniku więc napiszę jeszcze jak skończę fabułę. Polecam tym którzy lubili gangsterskie klimaty GTA:SA i nie przykuwają wielkiej uwagi do grafiki. Świetna gra, w świetnej cenie. POLECAM! Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Wie ktoś jak wyłączyć te porady które co chwile wyskakują? I jeśli ktoś wie to nich napisze jak to zrobić. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Jest możliwość zagrania CO-OPa na 2 pady? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Podpisuje się pod pytaniem. Cytuj
Smutny Pajacyk 0 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Jest możliwość zagrania CO-OPa na 2 pady? Witam, Coop w SR2 jest przez xbox live. Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Mam pytanie: Czy w drugiej czesci tez jest koniecznosc podbijania paska respektu by miec mozliwosc grania misji fabularnych ? Strasznie mnie denerwuje w jedynce to ze po wykonaniu misji fabularnej musze robic jakies z zadan pobocznych. Spieprzyli to wedlug mnie, jak mam ochote to gram fabułe, jak nie to pewie sie dodatkowymi zadaniami... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 też tak jest ale pasek jakoś tak szybciej się ładuje niż w 1, albo mi się tak wydaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi