Groosiek 0 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Saints Row 2 nawiązuje trailerem do GTA4 i stara się pokazać, że GTA4 jest nudne. Zobaczcie zresztą sami: http://www.thq-games.com/uk/thqtv/index/1516 Cytuj
systematyk 0 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 zapowiada się ciekawie, ale już widać, że wykreowany świat nie ima się liberty city : d do tego wolę poważniejszy klimat gta4 i to, że jak przejadę przechodnia, to zostanie wygięta maska i krwawy ślad na niej [wiem, debil ze mnie, ale dziś to odkryłem i się jarałem przez pół godziny, maltretując przechodniów ] Cytuj
wisza 5 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Na tym trailerze ahh ten model jazdy jak z GTA III oby ta gra przekonywała czymś dobrym bo po trailerze widać tylko że gra stawia na rozwałkę Cytuj
wisza 5 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Nowy Trailer http://www.ps3site.pl/saints-row-2-trailer/ Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Lista piosenek do Saits Row 2 Saints Row 3 już w produkcji Cytuj
ATG 1 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) Saints Row 2 po polsku również na konsolach! http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=43322 Cena nawet nawet 159zł. Edytowane 14 października 2008 przez ATG Cytuj
Janush 224 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 (edytowane) No i jak polecacie ? Lubie te klimaty i jak patrzyłem na jakąś misję (tak przykładowo) to wyglądało to całkiem ciekawie . Tylko coś sterowanie samochodem jest chyba nie tak ( chyba już w San Andreas było lepsze ). Oczywiście chyba da rade sobie chodzić po mieście bez robienia misji ? Edytowane 30 października 2008 przez terror Cytuj
stabik 3 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 (edytowane) Jeden wielki BUG/GLITCH itd itp. Tu wszystko jest zglitchowane, gra to pełen arcade, sterowanie helikopterem skopane, na poziomie normal 7 policjantów z shotgunami nie daje Ci rady nawet jak im nic nie robisz. Straszna sraka pod względem technicznym, gorsza od SR1, ale i tak przejdę bo gra zapowiada się na dobrą(grałem 10min) edit: Fizyka motoru jest pewnie jedną z gorszych na tej generacji, sterowanie helikopterem ssie, jestem zbyt ułomny by zmienić kamerę i nie wiem czemu nie działają mi z ekwipunku opcji z pod krzyżaka tj. trzymamy kółko i potem mamy opcje albo lewym stickiem do wybrania(działają) albo dpadem(nie działają) tzn. nie mogę niczego użyć. Szkoda, że fizyka przypomina tą z gry PAIN na pss, a wystarczyło zrobić ciała cięższymi. Cieszy natomiast, że skąd by nie skoczyć, można użyć spadochronu(działa z większych wysokości), a w powietrzu można robić akrobacje. Grafika nic się nie poprawiła od 1, a wydaje mi się, że się pogorszyła. Dla niewtajemniczonych, nadal jesteśmy w stillwater i z tego co widzę i co mówili, to jest to odświeżone miasto, niemal identyczne! I na co poszły niemal te dwa lata developingu? Edytowane 31 października 2008 przez stabik Cytuj
stabik 3 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Gra się zwiesza podczas grania i cały czas w menu, kiedy wybierzemy opcję load(save), więc mogę robić jedynie continue. Cytuj
ATG 1 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Są jakieś szanse że pokażą się trofea jako patch? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi