Skocz do zawartości

The Simpsons Game

Gość maciek88

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maciek88
Opublikowano

Jutro powinienem mieć gierkę. Może ktoś chętny na coopa?

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie do tych co ukończyli gierkę\epizody - czy jest możliwość dalszej gry i szperania po planszach w celu wynajdywania kapselków etc, cyz wszystko kończy się w raz z fabułą? Gierka dla mnei wypas. Dawno na coś takeigo czekałęm. Wiem, że zostanie w mojej kolekcji, zaraz obok Dead Rising.

Opublikowano

Po zakończeniu fabuły możesz wybierać, co tylko ci się podoba. Czy to epizod, czy to challange, wszysyko możesz przechodzić jeszcze raz. Bez problemu. Tylko pilnuj sejva, bo na innych bordach pojawiał się w trakcie gry jakis bug, który uszkadzał sejva i grać trzebabyło od nowa.

Opublikowano

Czy w miare postępów w grze postacie się udoskonalają, np. wyżje skaczą? Są miejsca w mieście gdzie nei wiem jak się dostać dana postacią dlatego chciałbym wiedzieć czy musze bardziej kombinować, czy czekać. Gierka wypas. Fakt, ze kamera denerwuje czasami, ale można to przeboleć.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Z czasem gry odkrywają się poszczególne, niezwykłe możliwości danej postaci (o ile pamiętam to dwie zdolności na postać). Jednakże, nawet z ulepszoną postacią, by zdobyć kapsel/kupon/lalkę trzeba się nieźle nakombinować. Czasami musisz umiejętnie stworzyć duet, by zdolności danych postaci się uzupełniały i pomagały sobie wzajemnie.

SPOILER

(np. latający Bart z magiczną siłą Zen jego siostry)

Staraj się rozwalać poszczególne skrzynki, kosze na śmieci, płoty, pęknięte ściany/ulice, przemieszczać samochody, bo pod nimi ukryte są gadżety.

Edytowane przez DaBig
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wlasnie skonczylem fabule ktora nie byla dluga ani trudna niestety :/ (jaka gra poza RPGami jest dluga?). Gra jest ok ale zmarnowala potencial Simsponow w roli platformera - tylko idz, skacz, atakuj, zbieraj,itp. Grafika ok, taka wlasnie pasuje do tej gry, klimat jest, humor (+masa parodii) w pytke ale ocene zaniza fabula bez polotu i jak wspomnialem wczesniej niski poziom trudnosci. Zrobie 1000gs i sprzedam. Coop zazwyczaj ulatwia przechodzenie etapow na czas ew czelendzy niz gre jakos urozmaica gre czy daje podwojna przyjemnosc grania w SP we 2 jak np. Army of 2 czy inny tytul COOP. Dla mnie Simpsons Game jest na 7+

ps.

czy etap w Game Engine gdy widzimy Milhouse'a (chyba tak sie go pisze :)) jako kolesia od Katamari a fryz Lisy przypomina kolesi z Dragona Balla to nie przypadkiem parodia Blue Dragona?

Czekam na nastepna gierki z serii Simpsons bo ostatnie dobrze im wychodza (Hit n Run)

Opublikowano

Też planowałem zrobić 1000, ale nie wyrobilem, kiedy mi brakowało do kompletu jednego kuponu/kapsla. Tak długo go szukałem, że aż mi się gra znudziła :)