mishka 5 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 tonego zakonczylem na czesci 4... skate wzialem w sklepie bo bylem z lekka wstawiony i mialem za duzo funciakow w portfelu na sobote... i to byla najlepsza decyzja w weekend... gierka masakra, zupelnie inny produkt ... LEPSZY (chociaz fanem Tonego bylem od dawien dawna...ba, sam smigalem na desce jakis czas temu - az tak sie wciagnalem w serie ze musialem sam sprobowac) trudniejszy itp itd...pozniej przeczytalem recke w ..czyms tam...ze niby podchodzi pod skate, ze na realizm kladzie itd.... k..wa - przez iles tam lat niegrania w serie, dorwalem nowa czesc i czulem sie "jak ryba w wodzie" ...realizm? kosmiczne kombosy nie maja konca...skoki na cholera wie ile metrow...panowie, nie tedy droga...przynajmniej od teraz....zawiedziony na maxa (ale i tak gram bo reszte gier skonczylem a nie chce mi sie przechodzic drugi raz ) Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 activision zapowiedzial, ze mocno zmienia serie th w odpowiedzi na konkurencje ;] ciekawe co konkretnie. Cytuj
mishka 5 Opublikowano 9 lutego 2008 Autor Opublikowano 9 lutego 2008 czy w tym tonym mamy też takie konkurencje jak w tych starszych? Typu: zrób XXXX punktów, zbierz napis SKATE itp.? Czy mamy tak takie konkurencje jak w demku? tzn ja skonczylem przygode z tonym na czesci 4, takze nie wiem jakie byly w kolejnych czterech...i wszystkich jeszcze w PG nie widzialem, ale jest np. nabij iles tam, zamiast SKATE masz np. LINE (musisz zgrindowac/zrobic graba itp iles tam obiektow w jednym kombosie), nadluzsze gridny, manuale, zrob jakis tam trick i przy okazji foto ....praktycznie kazde zadanie mozesz zrobic na 3 poziomach -amator, pro i sick Cytuj
mishka 5 Opublikowano 9 lutego 2008 Autor Opublikowano 9 lutego 2008 z tych podanych to i tak tylko podalem street challange, oprocz tego masz jeszcze troche innych...co do online to nie wiem... jeszcze nie badalem tego terenu Cytuj
Arek1987 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Nie macie jakiegoś tutoriala do gry?,nawet angielskiego? Mam trochę problemów, np. w Arcade - Bay Bridge-Tunnel nie wiem co zrobić w zadaniu "clear the walkway". Próbowałem już go przeskoczyć, preskoczyć z trick'iem, przejechać manualem, zacząć grind na rail'u na ścianie, przeskoczyć ten chodnik i znowu grindować na drugim rail'u, po drugiej stronie,, i nic z tego nie wychodzi... Cytuj
Wardi 0 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Wiem, że stary temat, ale nie będę zakładać nowego ;p Jest w tej grze multi? I na czym mniej więcej polega, jakie są tryby itd? Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Jest multi, ale nikt nie gra wiec jaki sens? jest combo, time attack, grafitti itp, standard dla serii TH. Cytuj
Wardi 0 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 (edytowane) Ee a czemu niby nikt nie gra? Aż taka stara gra nie jest :o @down Dzięki, uchroniłeś mnie od wyrzucenia pieniędzy w błoto Edytowane 23 listopada 2009 przez Wardi Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Jest stara, no co Ty gadasz. W dobie MW2 i U2 myślisz, że ktoś będzie grał w taką popierdółkę? Sam mam tą grę i wiem, że MP świeci pustkami, a jak kogoś znajdziesz, to są lagi jak 150. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi