Specu 148 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 ahahahahahahahahahahahahhahaha (pipi) jaki kozak i wogole stary wypier,dalacz xD a 5 tygodni za takim szajsem po rynku sie szwedal xD to Twoje zdanie, jestes jedynym ktoremu gusta nie zmienily sie od podstawowki ;] zdziwilbys sie, w podstawowce sluchalem korna ;] Cytuj
django 549 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 milan, zdemaskowales mnie, nie jestem taki tru jak ty ;[ niezla napinkaxd 'nagralem 100 plyt' Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 (edytowane) nie rozumiem wiec z czego beczysz ;] follow the leader to zgrabna plyta, ale to nie temat o tym. spice girls do dzisiaj slucham. ale to wszystko historia na plastikowych krazkach. szczurek, zadna napinka, nie goraczkuj sie. Edytowane 10 marca 2008 przez _Milan_ Cytuj
Specu 148 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 nie rozumiem wiec z czego beczysz ;] follow the leader to zgrabna plyta, ale to nie temat o tym. spice girls do dzisiaj slucham. ale to wszystko historia na plastikowych krazkach. moze i zgrabna, ale w porownaniu z poprzednimi jest poprosu szajsowata (poza moze 3ma kawalkami) ;] a spice girls niezle dupy, i do tego maja flow ktorego krawczyk moze im tylko pozazdroscic Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Spice Girls to niezłe dupy? Upośledzeni głosu nie mają Specu. Co do Korna to miał on miejsce w moim życiu, miał bo to teraz to jakieś nieporozumienie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 krooolik, nie zaczynaj o kornie, ja cie prosze, kazdy wie ze to teraz scierwo, a chcesz pomarudzic do do tematu z 5 wykrzyknikami;] spice girls potrafily spiewac, udowodnily to w takich kawalkach jak chocby viva forever, i naked. Cytuj
django 549 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Milanku, moglbys mi powiedziec co jest tak ch.ujowego w Black Mages, ze az stawiasz Korn ponad nimi? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 mam JUZ 13 plyt dvd zarchiwizowanych, glupi nie jestem. a plyty do kartonu wywale i do piwnicy ;] to się nie zdziw jak po latach okaże się że (pipi) z tych płyt odczytasz mowie o plytach audio, po drugie nadal bede mial zaarchiwizowane na dvd, dodatkowo polowe mam podwojnie potrojnie zgrana, taki ze mnie balaganiarz. bede budowal drogi i bedzie mnie stac na same oryginaly ;] a TY jak diobel, wsyzstko oryginaly, czy tez zbierasz audio na platinumach? przepały to robię tylko do auta, wekslara się sypie i reza cedeki a tak to same orygi, to co było przepalone jakieś 2 lata temu poszło do kominka fot nie chce mi się robić, za dużo tego Cytuj
Gość tk Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) a tu pare moich najtłustszych fantów --> http://img88.imageshack.us/img88/2444/dsc00005cd2.jpg Edytowane 5 kwietnia 2008 przez tk Cytuj
Gosku 2 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 też mam ten singiel riverside za 5zł ;] + death/black metal na kasetach Cytuj
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 W dobie internetu nośniki to pomyłka. Wszystko powinno odbywać się na zasadzie e-dystrybucji. Duzo nizsze koszta i wygodniej. Płacisz karta, zasysasz album wrzucasz na odtwarzacz mp3, doskonale otagowane, z gamą artowrków w środku i już. Odpada koszt dystrybucji, nośnika, tłoczenia, pudełka itd. Cytuj
Specu 148 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 też mam ten singiel riverside za 5zł ;] + death/black metal na kasetach hehe ja za tyle samo kupiłem Big Dumb Face w empiku xD Cytuj
django 549 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 W dobie internetu nośniki to pomyłka. Wszystko powinno odbywać się na zasadzie e-dystrybucji. Duzo nizsze koszta i wygodniej. Płacisz karta, zasysasz album wrzucasz na odtwarzacz mp3, doskonale otagowane, z gamą artowrków w środku i już. Odpada koszt dystrybucji, nośnika, tłoczenia, pudełka itd. pozniej masz kritikal error w windowsie i plytki ni ma;] Wiadomo, ze e-dystrybucja bedzie wazna w przyszlosci, ale nie mozna zapomniec o standardowych wydawnictwach. Przeciez nie zostaly one wynalezione tylko dlatego, zeby fajnie sie na polce prezentowaly, ale ze wzgledu na JAKOŚĆ. Mp3 jest krokiem w tył pod tym względem;] Cytuj
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Są inne formaty cyfrowe o wyższej jakości. Jeżeli kupisz album, to masz prawo zawsze go zassać, jakaś weryfikacja czy coś. Cytuj
Specu 148 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 mimo wszystko wole wybulic troche kasy na jakis zaje,biscie wydany albumik, vide Orthodoxyn. mp3 owszem, ale jak jest jakis naprawde konkretny album to wciagam z miejsca Cytuj
django 549 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 wiadomo, takim tropem mozna by przeciez sciagac obrazy plyt DVD-A, pozniej Super Audio CD a na koncu nawet Blu-Ray'e;] Inna sprawa to opakowania, tak jak zauwazyl Specu i zwiazane z tym zwyczajne zadowolenie z zakupu. Banan na ryju w przypadku trzymaniu oryginala w lapskach jest nieporownywalnie wiekszy niz w przypadku legalnego zakupu mp3'jek. Mamy internet - wykorzystajmy suke, na necie mozna znalezc albumy w rozsadnych cenach, czy to u samego zrodla czy chocby na aukcjach. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 (edytowane) psyko, chyba Cie pier.dolnelo ;] nie zamienie nigdy kolekcji moich oryg. plyt na jakies pier,dolone wirtualne pliki. jeszcze wiekszy lans to vinyle, co dowodzi ze nigdy nie wejdziemy w etap sciaganie oryg. muzyki jedynie z netu. Edytowane 7 kwietnia 2008 przez _Milan_ Cytuj
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Wygoda. Ściagasz i możesz od razu do odtwarzacza wrzucić. Ja tam nie mam żadnego sentymentu do pudełek. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Ja mam w sumie mało płyt, bardzo mało. Po prostu uważam to za niewygodne, mimo tego że ładnie wyglądają na półce. Mogę tylko wspomnieć że mój starszy ma ok. 800 winyli rockowych i metalowych, do tego kilkaset płyt xD Maniak... Jak będę u niego mogę cyknąć fotę wszystkich stojaków. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Nie lubie sie chwalic. Napisze tylko,ze mam 6 konsol i ponad 100 oryginalnych gier na nie:) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Mniej więcej tak jak Ty z cyfrową dystrybucją. Tylko mnie nie bij, awe szatan. Cytuj
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Po prostu nie zwracam uwagi na takie rzeczy jak pudełko itp, wolałbym kupować legalnie muzykę w sieci, prędzej czy później cedeki znikną Grzesiu. Cytuj
django 549 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 skoro ludzie chca je kupowac to tak szybko nie zniknal;] Wiadomo, zmniejsza sie ilosci stoisk w sklepach z plytami tak jak juz teraz to sie dzieje w USA, ale same cedeki nie zginal. Juz predzej wymusi to na wytworniach i sklepach stosowanie bardziej racjonalnych miar, a nie tak jak w przypadku mm marzy 20% na niektore plyty. Zabrzmie moze jak jakis staruch, ktory 'nie rozumie tego dzisiejszego jazgotu', ale powoli zatraca sie sluchanie muzyki jako pewnego rodzaju celebracji, mistycznego przezycia. Zarzucanie plyty, wygodne rozlozenie sie w fotelu i delektowanie sie dzwiekami i TYLKO nimi nie jest juz trendi. <dziadyga> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi