Skocz do zawartości

Pochwal się...

ping

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ahahahahahahahahahahahahhahaha

(pipi) jaki kozak i wogole stary wypier,dalacz xD a 5 tygodni za takim szajsem po rynku sie szwedal xD

to Twoje zdanie, jestes jedynym ktoremu gusta nie zmienily sie od podstawowki ;]

zdziwilbys sie, w podstawowce sluchalem korna ;]

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

nie rozumiem wiec z czego beczysz ;]

follow the leader to zgrabna plyta, ale to nie temat o tym.

spice girls do dzisiaj slucham.

ale to wszystko historia na plastikowych krazkach.

szczurek, zadna napinka, nie goraczkuj sie.

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano
nie rozumiem wiec z czego beczysz ;]

follow the leader to zgrabna plyta, ale to nie temat o tym.

spice girls do dzisiaj slucham.

ale to wszystko historia na plastikowych krazkach.

moze i zgrabna, ale w porownaniu z poprzednimi jest poprosu szajsowata (poza moze 3ma kawalkami) ;]

a spice girls niezle dupy, i do tego maja flow ktorego krawczyk moze im tylko pozazdroscic

Gość _Milan_
Opublikowano

krooolik, nie zaczynaj o kornie, ja cie prosze, kazdy wie ze to teraz scierwo, a chcesz pomarudzic do do tematu z 5 wykrzyknikami;]

spice girls potrafily spiewac, udowodnily to w takich kawalkach jak chocby viva forever, i naked.

Opublikowano
mam JUZ 13 plyt dvd zarchiwizowanych, glupi nie jestem.

a plyty do kartonu wywale i do piwnicy ;]

to się nie zdziw jak po latach okaże się że (pipi) z tych płyt odczytasz

mowie o plytach audio, po drugie nadal bede mial zaarchiwizowane na dvd, dodatkowo polowe mam podwojnie potrojnie zgrana, taki ze mnie balaganiarz.

bede budowal drogi i bedzie mnie stac na same oryginaly ;]

a TY jak diobel, wsyzstko oryginaly, czy tez zbierasz audio na platinumach?

przepały to robię tylko do auta, wekslara się sypie i reza cedeki

a tak to same orygi, to co było przepalone jakieś 2 lata temu poszło do kominka

fot nie chce mi się robić, za dużo tego

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W dobie internetu nośniki to pomyłka. Wszystko powinno odbywać się na zasadzie e-dystrybucji. Duzo nizsze koszta i wygodniej. Płacisz karta, zasysasz album wrzucasz na odtwarzacz mp3, doskonale otagowane, z gamą artowrków w środku i już. Odpada koszt dystrybucji, nośnika, tłoczenia, pudełka itd.

Opublikowano
W dobie internetu nośniki to pomyłka. Wszystko powinno odbywać się na zasadzie e-dystrybucji. Duzo nizsze koszta i wygodniej. Płacisz karta, zasysasz album wrzucasz na odtwarzacz mp3, doskonale otagowane, z gamą artowrków w środku i już. Odpada koszt dystrybucji, nośnika, tłoczenia, pudełka itd.

pozniej masz kritikal error w windowsie i plytki ni ma;] Wiadomo, ze e-dystrybucja bedzie wazna w przyszlosci, ale nie mozna zapomniec o standardowych wydawnictwach. Przeciez nie zostaly one wynalezione tylko dlatego, zeby fajnie sie na polce prezentowaly, ale ze wzgledu na JAKOŚĆ. Mp3 jest krokiem w tył pod tym względem;]

Opublikowano

Są inne formaty cyfrowe o wyższej jakości. Jeżeli kupisz album, to masz prawo zawsze go zassać, jakaś weryfikacja czy coś.

Opublikowano

mimo wszystko wole wybulic troche kasy na jakis zaje,biscie wydany albumik, vide Orthodoxyn.

mp3 owszem, ale jak jest jakis naprawde konkretny album to wciagam z miejsca

Opublikowano

wiadomo, takim tropem mozna by przeciez sciagac obrazy plyt DVD-A, pozniej Super Audio CD a na koncu nawet Blu-Ray'e;] Inna sprawa to opakowania, tak jak zauwazyl Specu i zwiazane z tym zwyczajne zadowolenie z zakupu. Banan na ryju w przypadku trzymaniu oryginala w lapskach jest nieporownywalnie wiekszy niz w przypadku legalnego zakupu mp3'jek.

Mamy internet - wykorzystajmy suke, na necie mozna znalezc albumy w rozsadnych cenach, czy to u samego zrodla czy chocby na aukcjach.

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

psyko, chyba Cie pier.dolnelo ;]

nie zamienie nigdy kolekcji moich oryg. plyt na jakies pier,dolone wirtualne pliki.

jeszcze wiekszy lans to vinyle, co dowodzi ze nigdy nie wejdziemy w etap sciaganie oryg. muzyki jedynie z netu.

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano

Wygoda. Ściagasz i możesz od razu do odtwarzacza wrzucić. Ja tam nie mam żadnego sentymentu do pudełek.

Opublikowano

Ja mam w sumie mało płyt, bardzo mało. Po prostu uważam to za niewygodne, mimo tego że ładnie wyglądają na półce. Mogę tylko wspomnieć że mój starszy ma ok. 800 winyli rockowych i metalowych, do tego kilkaset płyt xD Maniak... Jak będę u niego mogę cyknąć fotę wszystkich stojaków.

Gość Grzehoo
Opublikowano

Mniej więcej tak jak Ty z cyfrową dystrybucją. Tylko mnie nie bij, awe szatan.

Opublikowano

Po prostu nie zwracam uwagi na takie rzeczy jak pudełko itp, wolałbym kupować legalnie muzykę w sieci, prędzej czy później cedeki znikną Grzesiu.

Opublikowano

skoro ludzie chca je kupowac to tak szybko nie zniknal;] Wiadomo, zmniejsza sie ilosci stoisk w sklepach z plytami tak jak juz teraz to sie dzieje w USA, ale same cedeki nie zginal. Juz predzej wymusi to na wytworniach i sklepach stosowanie bardziej racjonalnych miar, a nie tak jak w przypadku mm marzy 20% na niektore plyty.

Zabrzmie moze jak jakis staruch, ktory 'nie rozumie tego dzisiejszego jazgotu', ale powoli zatraca sie sluchanie muzyki jako pewnego rodzaju celebracji, mistycznego przezycia. Zarzucanie plyty, wygodne rozlozenie sie w fotelu i delektowanie sie dzwiekami i TYLKO nimi nie jest juz trendi.

<dziadyga>