Blok 6 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 pewnie, że rola cedekow bedzie coraz bardziej degradowana, aż w końcu staną się gorszymi vinylami, które będą kupować tylko i wyłącznie pasjonaci. już się to zresztą dzieje. dystrybucja głównie przez sieć sprawia, że legalna muzyka jest tańsza, a artyści zyskują na tym więcej pieniędzy, bo nie musi iść tak duża kwota od każdej sprzedanej płyty do wydawcy. salomonowym rozwiązaniem byłoby pewnie skoncentrowanie się na dystrybucji w możliwie wysokiej jakości via internet oraz zrobienie z wydawnictw płytowych prawdziwych rarytasów, na które fani danej muzyki byliby w stanie wyłożyć każde pieniądze. ale o czym my gadamy, jak i tak prawie wszyscy kradną. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Wiecej radochy mam z kupienia CD, widze wtedy, na co wydałem pieniądze, jest to jakies tam materialne dobro, które przypomina mi, że dałem wyraz swojej aprobaty dla artysty i jego tworów. Dałem mu pieniądze, w zamian dostałem jego dzieło. Za dużo już w życiu muzyki nakradłem, żeby czuć takowe wewnętrzne spełnienie i harmonię (ekhm..) przy sciagnieciu mp3. Mimo, że za hajs. Fakt faktem, że z oryginalnych CD posiadam tylko 3 płyty Dog Fashion Disco, A - hifi serious, tą epke Riverside i 'Dookie' greendaya. Edytowane 8 kwietnia 2008 przez zduniacz Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Wiecej radochy mam z kupienia CD, widze wtedy, na co wydałem pieniądze, jest to jakies tam materialne dobro, które przypomina mi, że dałem wyraz swojej aprobaty dla artysty i jego tworów. Dałem mu pieniądze, w zamian dostałem jego dzieło. Za dużo już w życiu muzyki nakradłem, żeby czuć takowe wewnętrzne spełnienie i harmonię (ekhm..) przy sciagnieciu mp3. Mimo, że za hajs. Fakt faktem, że z oryginalnych CD posiadam tylko 3 płyty Dog Fashion Disco, A - hifi serious, tą epke Riverside i 'Dookie' greendaya. wpis. Choc mam mało oryginałów (Chrono Cross OST, tenacious D, jelonek, Pax Cecila) to staram sie kupowac ostatnio nowe cedeki - choc i tak słucham tylko mp3 i np. Tenacious D i CC OSt sa w folii jeszcze Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 to po kiego je kupowałeś? żeby na półeczce stały? bzdura Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Ja mam na polce z 60 plyt muzyki klasycznej, pokazuje dziewczynom, one sa pod wrazeniem i mi sie oddaja. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 a potem się budzisz obok młotka i masz brutalny powrót do rzeczywistości Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Gdy posucha, kazda dziura sie nada. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 to po kiego je kupowałeś? żeby na półeczce stały? bzdura A twoje wszystkie albumy ICP to także na półkach nie zalegają? Ja kupuje oryginały i słucham. Ostatnio nabyłem za psie pieniądze Marz - Lung Fu Mo She (20zł), Grooverider - Mysteries of Funk (18zł) czy single Raging Speedhorn (3x6zł). Wymieniam stare "backupy" na oryginałki. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 noż (pipi)a, czy ja mam płyty w folii? nie nie słucham tylko na kompie, częściej korzystam z formy klasycznej = cd w odtwarzaczu Cytuj
django 549 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 masz klołszur nienawidze Cie wozek: Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 moja syta kolekcja ;f perki juz nie mam ;f :potter: Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 jezu, jako dzieciak polecialem od razu po premierze po osta ze spawna na kasecie ;] bylem zniszcozny ta plyta, niektore kawalki tam robia, oj robia. Cytuj
django 549 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 w zasadzie to soundtrack daje rade i dzisiaj, bo na kaseciaku to nie sluchalem;f 01. FILTER & THE CRYSTAL METHOD - (Can't you) trip like I do 02. MARILYN MANSON & SNEAKER PIMPS - Long hard road out of hell 03. ORBITAL & KIRK HAMMET - Satan 04. KORN & THE DUST BROTHERS - Kick the P.A. 05. BUTTHOLE SURFERS & MOBY - Tiny rubberband 06. METALLICA & DJ SPOOKY - Form whom the bell tolls (the irony of it all) 07. STABBING WESTWARD & WINK - Torn apart 08. MANSUN & 808 STATE - Skin up pin up 09. PRODIGY & TOM MORELLO - One man army 10. SILVERCHAIR & VITRO - Spawn 11. HENRY ROLLINS & GOLDIE - T-4 strain 12. INCUBUS & GREYBOY - Familiar 13. SLAYER & ATARI TEENAGE RIOT - No remorse (I wanna die) 14. SOUL COUGHING & RONI SIZE - A plane scraped its belly on a sooty yellow moon http://rapidshare.com/files/23636156/Spawn_-_soundtrack.rar Cytuj
safferon 0 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 (edytowane) Oj robi, robi, w sumie wyj/ebawszy ostatni kawałek to mamy cholernie solidny album z solidnym pi/erdolnięciem na zakończenie Edytowane 9 maja 2008 przez safferon Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 No tez mam kasete jeszcze, byla jeszcze wersja z dodatkowym utworem, co to ostatnio ktos wrzucal, ale juz nie pamietam co to za zespoly byly i w sumie tego kawalka jeszcze nie przesluchalem;] Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 apollo440 & morphine - coś tam coś tam Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 (edytowane) e tam masz tylko nieco ponad połowę tego co ja,czuję się zaje.bistym człowiekiem i błogosławię ebay.com ale nie mam cyfrówki,co by się tym pochwalić <smutna buźka> ; (-10 do fejmu) Edytowane 17 maja 2008 przez wietnam Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 Zbierasz "tylko" podstawowe wydania, czy też kolekcjonujesz promówki, winyle i takie tam? Cytuj
django 549 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 z tego co pamietam to wiet po prostu kupil pare lat temu dysko az do halo 19 [chyba] za 500$. Podstawowe wydania. Cytuj
safferon 0 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 apollo440 & morphine - coś tam coś tam Dobra, a ma to ktoś tam ? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 (edytowane) wygrana aukcja allegro z jakims leszczem, zaowocowala nowym nabytkiem Edytowane 1 czerwca 2008 przez _Milan_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi